Na most elhúztátok elöttem a mézes madzagot.
Elkezdtem nézni a dirt bicajokat. Ezen a genesisen vékony gumik vannak, nem az igazi erdőbe járni, meg erre széles gumikat nemis árulnak
Lehet eladás lesz a vége, hogy sokoldalúbb bringa legyen helyette. Visszahoznám a régi formámat, és akkor a buszra is gyorsabban birok majd futni
a pirosat sajnos eladtam. azóta is bánom. új gazdája szétgyepálta.
a szürke a 28as, az még megvan, csak vesztett a fényéből. tavasszal nekiállok, és az egészet rendbe akarom tenni.
mellesleg nyáron csinálhatnánk valahol bicikli túrát is (úúúgymondd nossztalgia .
magellan polarix a neve. van ebből is többféle... pl ami nem ennyire ferde vázas. bikemagon most néztem, nincs belöle...
én 75körül adtam el anno. mogyoródról lejöttek érte
nem, normál Mtb.Nagyon szerettem, de már vagy 5-10 éve nem használom.
Van a kis túra bicaj, azt használom.
Képeket?
Majd berakom a quad mellé oszt' megnézed.
csereberéljünk. az enyém egy 28as méretű. az már tuti jó lenne neked. ehhez hasonlót láttam régebben üzletben (felszereltség szinte ugyan ez volt, csak egy olcsobb vázra volt rakva), 95 körül árulták.
tudjátokmit?
milenne ha mindenki lecserélné a motorját bicajra, és problémák halmazát oldanánk meg. üzemagyag ár nincs, nincs akkora esés veszély, nem rugattyuk szét az utat. éshát brummognánk hozzá hogy legyen egykis feeling
Turdofrancoltam regen most ma csak gurulni lefele.....
Megegyszer mondom, nincs meret vagy jo a meret de pl. lila. ......vagy mutat kepet rendeljem meg, oke , de csak akkor kell, ha kiprobaltam es tetszik, na azt nem lehet.....
Elkezdtem nézni a dirt bicajokat. Ezen a genesisen vékony gumik vannak, nem az igazi erdőbe járni, meg erre széles gumikat nemis árulnak
Lehet eladás lesz a vége, hogy sokoldalúbb bringa legyen helyette. Visszahoznám a régi formámat, és akkor a buszra is gyorsabban birok majd futni
én közben pakolom össze a cuccom (5 pár zokni, 5 póló, 5l bor, stb...).
fuss foreeeeszt
De benne vok.
8 éve mikor hozzám került, talán akkor készült a kép. akkor még nagy volt nekem
a szürke a 28as, az még megvan, csak vesztett a fényéből. tavasszal nekiállok, és az egészet rendbe akarom tenni.
mellesleg nyáron csinálhatnánk valahol bicikli túrát is (úúúgymondd nossztalgia .
én 75körül adtam el anno. mogyoródról lejöttek érte
Van a kis túra bicaj, azt használom.
Képeket?
Majd berakom a quad mellé oszt' megnézed.
milenne ha mindenki lecserélné a motorját bicajra, és problémák halmazát oldanánk meg. üzemagyag ár nincs, nincs akkora esés veszély, nem rugattyuk szét az utat. éshát brummognánk hozzá hogy legyen egykis feeling
Megegyszer mondom, nincs meret vagy jo a meret de pl. lila. ......vagy mutat kepet rendeljem meg, oke , de csak akkor kell, ha kiprobaltam es tetszik, na azt nem lehet.....