Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még színben is ilyen volt
képet tegyyél fel róla. kiváncsi vagyok.
csak nem a hosszúüléses amcsi retro bicaj?
volt ilyen dirt bicajom (csak az magellan polarix néven futott, de olyat nemtaláltam nektek) 2-3 éve, csak nem ennyire drága teló volt alatta, de azért azse volt kutya...
vastag gumikkal is jól gurult. terepen imádtam vele menni. csakúgy suhantam az erdőben meg közben ugrabugráltam
háááá' akoó van nekem számodra egy bicnicem.

Szeged első össztelós bicaja vóót.Adok hozzá 2 dupla falú felnit is.Papiros!92'-es jármű.
11e pééz.Hogy az alku is bele férjen.
Gondolom nem ő álmaid biciklije
Absolut gratis!
Kossuth sugárúton levő üzletbe rengeteg van. Méreibe szintén. A Kálvárián is jók szoktak lenni.
Nem hiszem el hogy ebben a 3 üzletben 1 se felel meg. Ha felszereltet akarsz, van, ha drágát akarsz, azis van.
de mosmá csak rákérdezek. túrdöfranszózni akarsz?
Jo otlet megnezem.
Kossz- kossz
Nem akarok en millios bringat, csak legyen meretem, ne legyen bugyi szinu, legyen normalis vaza. ........
........es meg nem is alkudtam.
nem szoktam őket ajánlani de ...

http://quadkiraly.hu/index.php...

elég sok Ktm-et láttam (bicikliben is)
Jahh hat akinek 1 2 3 traktorrrjja van....
nem értek a lovakhoon'
Én elhiszem . Szegeden közép kat. felett nincs nagyon felsőbb kategóriáért már messzebbre kell menni . Javítsatok ki ha tévedek .
Lejtozni....
Szeva!
Ma láttam a kiszemelt kawádat a szegeden a boltban. Elég szép színben van. Meg azt is hallom, h sürgős a doktorzé. Mesélj már el róla mindent, amit tudni lehet. Küldhesz e-mailt is. Feltéve h még aktuális.
túl igényes vagy. nem hiszem el hogy ennyi üzlet van, és nincs bennük olyan ami megfelelne bóótbajárni
vagy netán valami különlees igényed van?
Na a bicaj projectbe Kecskemet is leirva.....
Bazz, hogy itt mindene pestre kell menni.....
2012ben, szegyen....
Van itt videkfejlesztes.
Ha me nem pusziztatok...
legalábbis, nemlátom hogy írna...
múltkor volt 1 egy, de eltünt...
Hi csajok!
A vadászokkal vigyázz inkább:)!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Árul bontott alkatrészeket."Zsé" néven.
Nézted már?
Kormányösszekötő nem lehet nagy zsákba cica!
jóis lenne
nemtom milesz ebből. már álmomba feldöfött egy vadkan
Piroskával?
Hát először is felborultam meg oda is csaptam meg még egyszer felborultam kb 10 percen belül ugyan azon a emelkedőn xD . Volt egy nagy emelkedő aminek a közepén volt egy derékszögű kanyar és ott elveszett a lendület nagy gáz -- neki akácfának jobb kerékkel -- visszadobta kicsit hátsó kerék fog és ment a hátra bukfenc .
Aztán másodjára ugyan ezen a dombon csak feljutottam és a tetején megin a jobb kereket rossz helyre raktam azt lefelé előre oldalra . ( Extrem spec volt Bács Trophyn )