február 11-én főzős motoros buli. elég jónak igérkezik. aki teheti, jöjjön. részletök:
http://fmp-motorosok.hu/component/content/article/1-friss
-hirek/107-2-fmp-etkezes-fzs-buli
hát Ferivel kéne egyeztetni én még azt se tudom nyáron,hogy megyünk EnduroCrossra valakihez bekell csatlakozni mert tavaly is buktáréé volt csak nem merem kimatekozni ,hoyg mennyi de csinálni kell mert jó meg sokan örülnek neki. csak 430as benzinnel nem fasza mert tavaly 370nél is egy átlag verseny oda vissza 17-20ezer volt csak a benya...
Mezőtúrra meg lehetne de akkor a rav4el azt futóval .
arról beszéltem az elöbb. a kék kocsi lelassított mert nemlátott a porban. a sárga kocsis meg nem számított arra hogy megáll valaki a porban, és későn vette észre. audi a8 v8as gép egyből tönkrement. utána hoztak neki kölcsönautót, azt a fekete duplamotoros golfot amit a következő jelenetben a kamera elött tetőre rak (gondolom akkor már idegből).
ez csak egy pár darab amit sikerült elkapni. egyébként annál jobban féltik a kocsikat minthogy szándékosan boruljanak, mert aztán nehéz helyrehozni, meg drága.
az ütközés ami az elején van, az meg a por miatt történt. volt belöle nemkis gond...
nézted a motoros összejövetelt?