Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt gyártotta a Mucsiii
Sziasztok! A Facebookon találtalak Benneteket és jelöltük meg egymást ismerősként.
Szeretném megosztani Veletek, hogy indítottunk pár hete egy új motoros honlapot Szeged és környékének motorosainak. Korábban volt egy oldal, melynek egyik adminja voltam, de a tulajdonos kiszállt, elköltözött Szegedről és hiányoltunk egy felületet, ahol lehet beszélgetni, motorozásokat szervezni, videókat, képeket feltölteni, stb, stb. Ha van kedvetek, nézzetek meg bennünket, csatlakozzatok, motorozzunk jókat együtt ha jön a jó idő. Most februárra szervezünk egy bulit vagy a Ghost's szegedi klubházában, vagy az újszegedi Gallyatetőn, ott is várunk Benneteket, persze csak ha van kedvetek!
Üdv:
Zvoli
www.fmp-motorosok.hu
Albertóóó teremcross nyista :( a hell energy italék bevállalták ingyen...

Ellenben ha minden igaz fotós belépőt kapok , szóval ki is írta,hogy jönne fel? mert ha valaki jönne 3 hely van a kocsiba úgy,hogy szombat délelőtt felmennénk edzésekre már napközbe szabad program , szállást 99% tudok biztosítan pesten nagyon olcsón, hazafelé meg vasárnap a verseny után rögtön.
mondom a FRANCIÁKAT!
mindenki bubukál?
most mikor szétcsaptuk a franciákat!

Helló Nincs kiszemelt áldozat!
Csak kellene a cipi!
jjjjjjjánykák helló
Bocsi, azt hittem adatlapomon látszik, de ezek szerint tévedtem.
dualcefre@gmail.com
Hello Csiszi!
2t vagy 4t a kiszemelt áldozat?
Küldesz egy email cimet?
Vagy telo számot azt beszélünk
Kössz, de úgy néz ki megegyeztem az emberrel.
És magyar lesz, Gepida. Támogatom a hazai ipart.
Marci hívtalak délután, hogy sikerült-e valamit intézni alkatrész ügyben?Voltam qkirálynál.
Zsolti neked meg nézegettem a bicikliket.Kb.100e-től indultak KTM-ek, Gepida, meg valami Meriva nevűt talán.De 100-150e között rengeteg van.Persze 700 -ért is találtam.
Gyah ezek a Ruszkik nem szaroznak !
Kamazzal ugratni is lehet http://youtu.be/FbiDcEHAuOk
kislányok halló..
kislááányok halllóóóó...
jóéjt
vasárnap jövök. tsao
íídéééés testvíííreem há csumikázlak, shundezz jlátuum íín hogy te vagyóó ez e dzsukkel am stroong e .
vándor cigó
Zsolti tesvíírem, hááá sértsél máá meg.Hááá én voóónék.
ugye ugye