nincs más ötletem hol nézhetnéd. bikemag.hut javaslom még mindig.
ruzsán köv hétvégén lesz vásár mellesleg. sajna nemtudok menni, pedig lenne mit árulni...
én is nézegettem a bicajokat főleg vásárban.nagyon komoly németből behozott bicajok vannak csak ott is elkérik a 60-70 esetleg 100e-t.de ez mind Scott vagy a legkomolyabb kecajok egyike.. nekem egy ilyen megfelelne: http://www.bringapiac.hu/hirde...
Na kerultem egy kort kerekpar ugyben Szegeden.
Hat bazz nem tudom, lehet velem van baj, de itt nem nagyon ugralnak a penzert. Nincs itt valsag.
Egy ket elkepzelesem van, de nyitott vagyok mindenre. Voltam negy helyen: flegma, nemakarom, nincsnekunkolyan, megrendelemadjeloleget, kiprobalniaztnemlehet.......
Hat en ugy gondolom, ha odaviszek egy kismotor arat, a minimum a proba, sot tobb tipus proba, hogy lehessen valasztani.
Ugyhogy megyek oda ahol tudok valogatni.
Erre nemsokmit tudok mondani.
A tipusolat annyira nem ismerem. Te tudod mennyit akarsz érte adni, és milyen igényeid vannak.
Az hogy egyik 21 másik 24 sebességes, másik fél kilóval nehezebb...lényeges külömbség azonos stílusú és árkategóriájú bicajok közt nincs szerintem. Félni nemkell tőlük, bírják a sarat.
nekem van ez a Genesis alu vázas bicajom. Zsonglőrködtem vele 7 évvel ezelött (képen). Azóta is megvan, bírja, és többet ér bármelyik akciós teszkó bicajnál.
egy év után