Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jót motoroztunk
egy év után
nincs más ötletem hol nézhetnéd. bikemag.hut javaslom még mindig.
ruzsán köv hétvégén lesz vásár mellesleg. sajna nemtudok menni, pedig lenne mit árulni...
Dorozsman,kalvarian,csongradin,kossuthon voltam. Mas otlet?
BRINGAPIAC-ot persze nezem.
Vasart utalom, nem megyek....
vásárokban is elkérik a behozott bicajok árát.
én anno 15ért vettem a genesist. azóta viszont 50 alatt nemlátok ilyen minőségűt... pedig vennék...
dorozsmai úton is van egy nagy üzlet. ott voltál?
kálvárián a canga kerékpár boltba többször jártam. ott jófejek
én is nézegettem a bicajokat főleg vásárban.nagyon komoly németből behozott bicajok vannak csak ott is elkérik a 60-70 esetleg 100e-t.de ez mind Scott vagy a legkomolyabb kecajok egyike.. nekem egy ilyen megfelelne: http://www.bringapiac.hu/hirde...
Na kerultem egy kort kerekpar ugyben Szegeden.
Hat bazz nem tudom, lehet velem van baj, de itt nem nagyon ugralnak a penzert. Nincs itt valsag.
Egy ket elkepzelesem van, de nyitott vagyok mindenre. Voltam negy helyen: flegma, nemakarom, nincsnekunkolyan, megrendelemadjeloleget, kiprobalniaztnemlehet.......
Hat en ugy gondolom, ha odaviszek egy kismotor arat, a minimum a proba, sot tobb tipus proba, hogy lehessen valasztani.
Ugyhogy megyek oda ahol tudok valogatni.
Hello.
Amugy szasztok!
Vigyazz, betakar a ho!
-csak neeem?

-csak de!
Gyári ,Utgy, BONTOTT kawasaki alaktrészek LEGJOBB ÁRON!

STEELHORSE MOTOR KAWASAKI PÉCS
nemlehet megnyitni
sehol senki. biztos mindenki hógolyózik
Itt szinte semmi ho sincs. ....
Pedig ki van fenyesitve minden
Kosz, figyelem meg a bringapiac.hu is.
Majd meglatjuk........
fehéredik a föld. ismét. nemtom most meddig tart...
csütörtöktől vasárnapig nemleszek itthon, így ha leis esik a hó, valószinű nemtudom kiélvezni
www.bikemag.hu -n találsz használtat is. Jó állapotúakat is árulnak, megéri nézelődni...
Kb. en is igy gondoltam.
Minosegi bringa, olcsobb felszereltseggel, azt majd javitunk rajta izles szerint.
Azert kosz-kosz!
Jah, és szevasz.
Erre nemsokmit tudok mondani.
A tipusolat annyira nem ismerem. Te tudod mennyit akarsz érte adni, és milyen igényeid vannak.
Az hogy egyik 21 másik 24 sebességes, másik fél kilóval nehezebb...lényeges külömbség azonos stílusú és árkategóriájú bicajok közt nincs szerintem. Félni nemkell tőlük, bírják a sarat.
nekem van ez a Genesis alu vázas bicajom. Zsonglőrködtem vele 7 évvel ezelött (képen). Azóta is megvan, bírja, és többet ér bármelyik akciós teszkó bicajnál.
Ja, meg hello!
Ja. Mit vegyek, vagy inkabb milyet ne?
Trek3700 vagy 3900, ill. Merida tfs 100, 200, ill. Ktm chicago vagy life. Ilyeneket nezegetek.
Az jo?