Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem akartuk zárttá tenni a fórumot.
Ha zárt is lenne, bárki regisztrál egyébként, utána belép és már nem is zárt a topic...
Ahhaaa, már értem!
na ebben a témában tii vagytok otthon...
nem lehet fórumot zárttá tenni?
ez a baj :) offroad az lényegében nagyon kis mértékben legál :) ezért nem jó ha mindenki lát mindent :)
még élőben milyen komoly volt.
Komoly ez a videó!
Szia! A fórumok általában olvashatóak nyilvánosan, a beíráshoz kell regisztráció és belépés.
Sziasztok!

Köszönjük a támogatást!
uh. ako hülyeséget írtam...
Perpill ahogy elnézem az összes fórum topic public és látszik minden..
http://fmp-motorosok.hu/
én is támogatom ezt az oldalt.
nyugodtan tudunk ott beszélgetni, anélkül hogy bárki kivülálló láthatná...
Akkor Neked kötelező....
együtt dolgozunk már egy ideje ;)
Ismered Zolit, vagy láttad a nevét a honlapon?
Hallod páran pácba kerültünk amikor a szarvasok megcéloztak. Hihetetlen tempóval képesek a fák közt menni. Ha a távolban (60-80méter látótávolságban) észrevettük a szarvasokat, már kerestünk menedéknek fát, mert pillanatok alatt odaértek, és nemlehet kiszámítani az útvonalukat.
Teszek fel róla videót.
Hi.
Én meg a látványtól kapnék sokkot.
oszt ez a kutyák részéről máán állatkínzás kutyaviadal vadkannal
Sada kérlek szépen Gödöllő mellett voltam disznó hajtáson csütörtök óta. Még ma is hajtottunk, 7:30kor már kint voltunk az erdőben.
Kutyák ilyenkor fogyóeszközök. Állítólag volt már olyan hogy a sebzett megvadult disznó 9 kutyával bánt el. Ugye a kutya ha nincs rendesen betanítva azt az istenért se birod elhívni a disznótól. Az meg egy harapásra, vagy rugásra kivégezheti a kis foxikat. Vagy esetleg az agyarával szétszakítja ökleléskor. Olyan kutya is volt ami sokkot kapott.
Szarvasok is igen veszélyesek. Teszek fel róla videót amin látszik hogy olyan veszettül mennek hogy egymásra se figyelnek. Egyik szarvas nekiment a fának, eltört a gerince, a többi szarvas meg ment át rajta mint az oroszlánkirályba a szimbának az apján...
hun votá mán kalandozni?
akkor folyt a vér rendesen még jó hogy nem a tietek.tiszta horror.kutyát szétszedték a disznok
szaladtak a disznók, gímek. majdnem eltapostak minket.
pár kutyát szétszedtek a disznók.
teríték: 80 disznó, 1 róka. meg 1 szarvast baleset miatt lekellett lőni.
Csá! mi a helyzet a messzi vidéken
Hello-beló. itthon
Szia!

Igen a www.fmp-motorosok.hu weboldal készítésével Mucsi Zoli barátomat bíztuk meg (mint az egyébként a jobb felső sarokból látszik is)