Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem nem.De miért is lényeges?
Amúgy szép kis paripa.
Ismerős valakinek ez a motor, állítólag Szegedről van.
másik elveszett emberünk szintén a dakarról, aki idén nem állt rajthoz. 650es DR monogrammú motorral (mint "DakaR") rongálja a földutakat. azaz Ernőőő. merre vagy?
ittvagyok még.
ismét disznótor volt sógoréknál, így most jól állok
kiváncsi vagyok az új szerzeményre
msn fentvagyok
Jó estét!
Albi!Szombaton nem tudok menni mert megyek Kutasra műhelyt festeni.
Megnövekedett a garázs 800ccm-el. Eljött ez a nap is.
Seniorra is hívogatnak+csere is lenne.
egyik dakaros versenyzőről nem hallok mostanában semmit. a ktm gyári csapat versenyzője. ő indul az egyedüli 525össel a mezőnyben. és ice névre hallgat.
nem esznek meg hát tudod a gombóc számát? hívd fel hátha lejönnek mert nekem nicsn meg a sázma
elvileg 8ra érnék bé.
nade jöjjön más is. me ha csak té lösző ismerős, úgy nemmék be (2 órát nem buszozok azé hogy 2 szót váltsak, gratulájhak vágod)
ja 21ig minden koktél 500 , szóval egy ezresből belehet állni rendesen
te gyere hozzál sült vért :D a többiek meg ők döntik el ráérnek e én kb 18ra megyek mert 1-2óra a főzés csirkemell meg tészta stb szecsuáni névre keresztelve.
valamit csinájjá me nemleszünk séhányan...
Szombaton jelezze aki garabba gyün inni . mert főzünk is és ,hogy hány adag legyen.
Szombaton valaki quadozni ?
azt mondta 5 éve megy azzal a bizonyos berendezéssel ami miatt kizárták. a rajtnál átengedték, most mg azt mondták mégse oké a cucc...
fellebbezett és elrajtolt, folytatja. nemtom milesz ebből. 2. helye úszhat el neki. arab csapattársa elöző nap esett ki vezérműszíj szakadás miatt a 4. helyről
balszerencse...
erre kiváncsi vagyok.
azonnal visszanézem
Haha, most latalak Algyon. Letezik?
Vagy titkos?
Ako ma nem.
re-ahojj
ahojjjjjj
250é nekem is betolhatnátok egyet a garázsb a
Robby Gordont kizárták
Végre jössz majd velem túrázni meg Off Road -ozni Ennek örömére feltétlen kell csapassunk .
fent van a szépség,SM-en+használtautón.
holnap meg érkezik az új családtag.Hű maradtam
éppen azé nyugodtan odaadhatná nekem 400ba
Ebbe igazad van ! Az én quadom banki visszavett gép szinte új volt amikor a kereskedő elhozta a telepről. Adásvételinél egy véletlen folyamán kiderült , hogy a csávesz 250 -ért hozta ki a telepről ezek is olyasmik lehetnek . Nem keveset fognak rajtuk .
szerintem ezek olyanok amik bentmaradtak a szalonban utolsó darabként, és valami engedménnyel hozhatta el.
ha valami nemlenne tiszta, akkor úgyse tenné fel. ha feltenné is, akkor is csak egyessével...