másik elveszett emberünk szintén a dakarról, aki idén nem állt rajthoz. 650es DR monogrammú motorral (mint "DakaR") rongálja a földutakat. azaz Ernőőő. merre vagy?
Jó estét!
Albi!Szombaton nem tudok menni mert megyek Kutasra műhelyt festeni.
Megnövekedett a garázs 800ccm-el. Eljött ez a nap is.
Seniorra is hívogatnak+csere is lenne.
egyik dakaros versenyzőről nem hallok mostanában semmit. a ktm gyári csapat versenyzője. ő indul az egyedüli 525össel a mezőnyben. és ice névre hallgat.
te gyere hozzál sült vért :D a többiek meg ők döntik el ráérnek e én kb 18ra megyek mert 1-2óra a főzés csirkemell meg tészta stb szecsuáni névre keresztelve.
azt mondta 5 éve megy azzal a bizonyos berendezéssel ami miatt kizárták. a rajtnál átengedték, most mg azt mondták mégse oké a cucc...
fellebbezett és elrajtolt, folytatja. nemtom milesz ebből. 2. helye úszhat el neki. arab csapattársa elöző nap esett ki vezérműszíj szakadás miatt a 4. helyről
balszerencse...
Ebbe igazad van ! Az én quadom banki visszavett gép szinte új volt amikor a kereskedő elhozta a telepről. Adásvételinél egy véletlen folyamán kiderült , hogy a csávesz 250 -ért hozta ki a telepről ezek is olyasmik lehetnek . Nem keveset fognak rajtuk .
szerintem ezek olyanok amik bentmaradtak a szalonban utolsó darabként, és valami engedménnyel hozhatta el.
ha valami nemlenne tiszta, akkor úgyse tenné fel. ha feltenné is, akkor is csak egyessével...
Amúgy szép kis paripa.