tudósításban azt mondták a leggyorsabbak 160-170-180...
160at biztos bírnak.
mellesleg a régi kamionokkal is mentek 160-170el. oroszok a nyóccáz valahány lovas kamazokkal. aztán volt hatalmas kamaz balleset ami miatt lekorlátozták a kamionok sebességét.
Emlékszel amikor a derbi pálya mögötti tóban mentünk keresztbe hosszába Azért minket is érhetett volna ott ilyen meglepetés, így utólag vissza gondolva De akkor jó buli volt
iszap szerűség.
gondolom a felszine a por miatt beleolvadt a környező talajba, és nem tűnt fel hogy az sártenger valójában.
motorosok 80%a azért kerülte csak el a sarat mert látták hogy páran már benne vergődnek. egyébként ment volna bele a nép...
Sziasztok. Vettem egy Mala f12est. Persze nem alapot vadásztam le Bár amatőr vagyok, de full tuning verdát szerványoltam. Ha van még valakinek hasonló, szívesen diskurálnék tapasztalatokról, meg erről arról.
hallod a falról vettünk le egy rajzot ami fekete kartonon volt :D és egy biciklis led lámpával világítottunk :D na jó amúgy nem telefon volt szerintem a régi fuji bridge gépem amit egyszer elvittek ozorára fesztiválozni ... és megúsztatták ebbe abba azóta szétmaródott belülről
neis figyelj rá Sanyi.
most csak vetít hogy már 5 éve is tudott ilyet. méghozzá berugva, féllábon állva, 5 csak kapaszkodott a nyakán, csukott szemmel, ablakon beeresztett foldfényben készítette a fotót...
dakar nem lenne, ennyi élet se lenne itt