Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi bajod?
dakar nem lenne, ennyi élet se lenne itt
tudósításban azt mondták a leggyorsabbak 160-170-180...
160at biztos bírnak.
mellesleg a régi kamionokkal is mentek 160-170el. oroszok a nyóccáz valahány lovas kamazokkal. aztán volt hatalmas kamaz balleset ami miatt lekorlátozták a kamionok sebességét.
Uhh, eltevedtem.
Ez itt a Dakar szoba.
Biztos elirtam a Szeged szobat.
160al? 450es gépek max nem? gondolom terepáttétel ~150-160 a végsebességük
ez azért más tészta. mi nem mentünk 80-100al.
ők meg 160al is mennek "jobb" utakon
Emlékszel amikor a derbi pálya mögötti tóban mentünk keresztbe hosszába Azért minket is érhetett volna ott ilyen meglepetés, így utólag vissza gondolva De akkor jó buli volt
iszap szerűség.
gondolom a felszine a por miatt beleolvadt a környező talajba, és nem tűnt fel hogy az sártenger valójában.
motorosok 80%a azért kerülte csak el a sarat mert látták hogy páran már benne vergődnek. egyébként ment volna bele a nép...
megvolt száradva a sár és alatta még folyékony voolt vagy mi ? csúnyán beszakadt
Sziasztok. Vettem egy Mala f12est. Persze nem alapot vadásztam le Bár amatőr vagyok, de full tuning verdát szerványoltam. Ha van még valakinek hasonló, szívesen diskurálnék tapasztalatokról, meg erről arról.
van itt minden az Albert az operatőr
mikor mi.
következő 5 percben eldöntheted milegyen...
jáj eltévedtem!
azt hittem ez ilyen motoros totyik, nem a fotóriporteroperatör.

.
..
...
hallod a falról vettünk le egy rajzot ami fekete kartonon volt :D és egy biciklis led lámpával világítottunk :D na jó amúgy nem telefon volt szerintem a régi fuji bridge gépem amit egyszer elvittek ozorára fesztiválozni ... és megúsztatták ebbe abba azóta szétmaródott belülről
majd a blikk mögmongya
neis figyelj rá Sanyi.
most csak vetít hogy már 5 éve is tudott ilyet. méghozzá berugva, féllábon állva, 5 csak kapaszkodott a nyakán, csukott szemmel, ablakon beeresztett foldfényben készítette a fotót...
ez meg kijez?
ja 5éve telefonnal nagyon berúgva :DDDD azóta talán pciit fejlődtem ;D
bisssztosssss hossssztessszködött csak!
tán te voltál aki a kidőlt villanyoszlopnak hajtott?
Ma ugrottam egy black flippet.
Most má kapok levegőt.......csak kicsit szúr....
mindig csak az ivászat!
hi all!