NA szervezkedem jövőhét szombat vagyis 14ére ingyenes lesz a garab Írisz főnökasszonykának is szülinapja lesz szóval dupla buli . aki gyün jelezze azt foglalunk annyira főre asztalt gépről lesz zene szóval túl hangos se lesz. ha nagyon akarunk talán kaját is tudunk csinálni
egyik érdekes dolog hogy a videó alatt nem vált. beszedi a kanyart mondjuk 50-el, és begyorsít vagy 120ig váltás nélkül. sokat mennek végsebességre
másik dolog az hogy a batár nagy kerekeket milyen kis fordulaton elbírta forgatni
Pár haver ma ment el megnézni ezt a masinát elég tetszetős meg ritka darab.. én is bevállalnám :) 250 2t enduroba nagyon döfi lehet. http://www.kepesmotor.hu/honda...
Csaba!
Nézd csak hogy szeli a kanyart. Tegnapi videón Robbie Gordon régi csapattársa volt, itt meg ő maga, hasonlóan brutális gépezettel. http://youtu.be/M5NlKcJSgMA
a-a. nemkell másik kiskamera. elég ez a 5-6ezer forintos arra hogy elhagyjam meg sarazzam
idén ha jól sikerül az év, jövőre tervben van 1 komolyabb hd kamera.
Ez a necces :D én félig meddig hivatásos vagyok . illetve jó már nem sajtózom mert a programozás jobban fizet...
De a lényeg,hogy terepre nagy gépet nem viszel mert ad 1 sérülékeny és marha drága , ad 2 nehéz is nekem a régi vázam a legkissebb objektívvel is 3kiló ami már tud azért odaverődni.
A nagy vázam az meg an agy obival 6-7kiló na akkor már elfárad a kezed is ha tartani kell sokáig :D
kivan képezve a csuklom meg az alkarom a sok motor kapaszkodástól de amikor egésznap endurocross versenyen kellett célozni és lőni vele akkor azért a végén éreztem a csuklómat :D
Na szóval ez a terepre gépet max úgy,hogy X helyre kimenni kocsival nem motorral meg nem quaddal mert mindkettővel eshetsz és akkor odavered = megdöglik és szopás .
Ezért vesznek sokan hd hero-t tényleg passz nem akarsz venni? 70é tudnak "okosba " HD2-t sisak kamerát a Takinál kell érdeklődni.
Vinni kellene egy állampolgárt (utas ként), aki utál motorozni, és ő majd fotózna.Pl.egy hivatásos fotóst .Még menet közben is kattintgathatna.
(de ha utál motorozni, akkor minek jönne el.Na mindegy)
nekem végülis mindegy hogy hol, csak ne ruzsán. ja, és lényeg hogy ne basszanak ki egyből