Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi aa z hogy köpködők?
nekem végülis mindegy hogy hol, csak ne ruzsán. ja, és lényeg hogy ne basszanak ki egyből
össze,össze.
itt csak köpködők vannak.

nálunk ihatunk bármikor.
vagy Bordány, van a pályánál ismerős tanya.
valamiko összeülhetnénk. forráskúton van valami rendes hely ahova belehet ülni meginni valamit?
helybeli kocsmákat unom.

jövő pénteken meg garabonciásba Sada diploma ünneplés...
majd elmesélem mi a téma.
lényeg az hogy
ááááh hagyjuk. felhúzom maggam...
áááááá, bazzz öregszel, nyárra már beszerzel egy kaucsukfehérnépet.
nem. atomgané idő van.
itthon iszom a szilveszterről megmaradt pezsgőt. és épp bevagyok pöccenve.
te nem vagy kocsmába?
kérdezni akartam épp
mi van itt.........semmi
NA szervezkedem jövőhét szombat vagyis 14ére ingyenes lesz a garab Írisz főnökasszonykának is szülinapja lesz szóval dupla buli . aki gyün jelezze azt foglalunk annyira főre asztalt gépről lesz zene szóval túl hangos se lesz. ha nagyon akarunk talán kaját is tudunk csinálni
egyik érdekes dolog hogy a videó alatt nem vált. beszedi a kanyart mondjuk 50-el, és begyorsít vagy 120ig váltás nélkül. sokat mennek végsebességre
másik dolog az hogy a batár nagy kerekeket milyen kis fordulaton elbírta forgatni
Komoly autó nagyon ,és milyen szép hangja van ez veszi a fordulatot egyből nem úgy mint a lada
mocsoknak szél fúj. de sebaj, nemtudja össze kócolni a hajam
szombat-vasárnap-hétfő-keddre meg mondja a havat. na ebbűű milösz?
cre-ről még nemhallottam. szerintem nem lehet rossz
Pár haver ma ment el megnézni ezt a masinát elég tetszetős meg ritka darab.. én is bevállalnám :) 250 2t enduroba nagyon döfi lehet.
http://www.kepesmotor.hu/honda...
Csaba!
Nézd csak hogy szeli a kanyart. Tegnapi videón Robbie Gordon régi csapattársa volt, itt meg ő maga, hasonlóan brutális gépezettel.
http://youtu.be/M5NlKcJSgMA
hasonló eset...
hát azé az a panaszkodik az elég komoly a fölött már csak a misi kamerák vannak vagy a félmisis félvál sonyk
a-a. nemkell másik kiskamera. elég ez a 5-6ezer forintos arra hogy elhagyjam meg sarazzam
idén ha jól sikerül az év, jövőre tervben van 1 komolyabb hd kamera.
A csongrádi találkozón az asszony fotózott a hátam mögött,de minden képen benne volt a fülem is!
Ez a necces :D én félig meddig hivatásos vagyok . illetve jó már nem sajtózom mert a programozás jobban fizet...
De a lényeg,hogy terepre nagy gépet nem viszel mert ad 1 sérülékeny és marha drága , ad 2 nehéz is nekem a régi vázam a legkissebb objektívvel is 3kiló ami már tud azért odaverődni.
A nagy vázam az meg an agy obival 6-7kiló na akkor már elfárad a kezed is ha tartani kell sokáig :D
kivan képezve a csuklom meg az alkarom a sok motor kapaszkodástól de amikor egésznap endurocross versenyen kellett célozni és lőni vele akkor azért a végén éreztem a csuklómat :D

Na szóval ez a terepre gépet max úgy,hogy X helyre kimenni kocsival nem motorral meg nem quaddal mert mindkettővel eshetsz és akkor odavered = megdöglik és szopás .

Ezért vesznek sokan hd hero-t tényleg passz nem akarsz venni? 70é tudnak "okosba " HD2-t sisak kamerát a Takinál kell érdeklődni.
Vinni kellene egy állampolgárt (utas ként), aki utál motorozni, és ő majd fotózna.Pl.egy hivatásos fotóst .Még menet közben is kattintgathatna.
(de ha utál motorozni, akkor minek jönne el.Na mindegy)
jól látom egy karcolás nem lett az autón csak a fának lett annyi.