Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy adnam. Melle.
teccik?
triált adnád érte?
ha valaki kedvet kapna dakart nézni, itt a tegnapi rész:
http://video.racing.hu/VideoIt...
Cso- Cso!
Delutani home racingon meg eltepodott a lancom
Ugy hatba kuldott mint allat.
Köszönöm , kálvária sgt 9-11 a drága pizzázó mellett http://www.garabonciasborozo.h... csak most nincs kinn program mert én kezelem a honlapon csak még nem küldték át a januárit ...
Normális pia árak vannak meg a koktéloktól belehet tintázni olcsón :D
video.racing.hu-n mindig vissza lehet nézni az elöző este eurosporton leadott adást. az istenért nemlehet most megnyitni...
Csak óvatosan. Ma is fel mentem a nagy faluba állványért, targoncával megpakoltam a piroskát+ futót, és haza csurogtam.Holnap meg majd lepakoljuk.Ennyi.Nem visszük túlzába.
Ha minden igaz jövőhéttől indul az évünk.
kálvária sugárúton.
rock-os klub.

lehet hétköznap lesz belöle ha lesz valami suli után, és akkor buszozok, tudunk koccintani. melózol-é?
Druszámnak!
Jó Napot.
Druszának én is gratulálok .
Hol is az a Garabonciás?
még ezis kétes... megáll az ész.
vademberek járnak oda
hétköznap nemhiszem hogy bejutok...
Garaboncziás ;D scak valami nyugisabb napot kell nézni az igen tágas meg ugye 21ig 500minden koktél meg hát csak az a második otthonom :DD
Gratula. Mosmá tegyél fel szemüveget is, hogy elhiggyük hogy okos vagy
Milyen aksiról beszélsz?
Valamelyik hétvégén bent megbeszélhetnénk egy találkát. Jintonikba vagy valahol, nyugis helyen. Biztos jönnének többen is innen a fórumról.
Jelentem átmentem diplomás löttem.
Passz akkor mikor ünneplünk egyet ?:D jövőhétvége talán jó lenne addigra lenne időm akksit is venni.
csak én szedek béres cseppet?
há itt mindenki csicsikál?
csajáé a gép, szerintem má rég törölte, de majd szólok.
volt a kezében gép. de sehol semmi.
szólj rá hogy tegye fel a képeket, meg időnként nézzen be a fórumra
Imre?
továbbra is várjuk az évzáró motorozáson készült képeket. Sanyin és rajtam kivül ki fotózott még?
nekem nemkell addig várnom...
Hahaha.....majd egy husz ev mulva megnezu