Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ennek örülünk.
majd összebeszélünk mikor tudunk összeröffenni.
msn/skype hogy áll?
trebla910228 kuki hotmail.kom
majd vegyél fel
Csak egy víz cső durrant el Banshee-n
Semmi mást nem találtunk rajta.Kívül-belül egyaránt. Kap egy új tömítést, oszt' jóóccakát.
Marci!Kérdezted egyszer mikori a szellemasszony.
Magázhatod 1988.
na jó de vágod ez a kihajtónál fékezett :D ahol már csak az ő sávja van és kifelé menne meg senki se volt előtte :D idióta simán .
egészségünkre
én is sörözök fárasztó meló után. néztem a csupasz pisztolyt. végig röhögtem
baszki 1 perc után esett le hogy mi a fasz van lehet nem kellet volna ennyi sört inni
Barátságos Endurocross verseny!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Ez csak azért volt mert Romániába annak van elsőbbsége aki be akkar hajtani a körforgalomba magyar országon meg pont fordítva van! Van ilyen
De ugye nem törted magad össze?
Csongrád május 1.
roncsderbi, ladacross!
szlájd ,de a katábom retek olajos lett:D buzi románok megtanulhatnák,hogy nem kéne a körforgalomba padlófékezni hanem szépen kikő hajtani
estél?
minek mész driftelve a körforgalomba?
olajfolt meg ilyenek. na ugyanmááár...
azt mondta, a héten kész, hétfőn mennék érte, mert nyócadikán menni kéne motorozni, mórra, vagy kalocsára:)
én meg vettem ma egy új kuplung kart :D a beton hőmérséklete épp megfelelő főleg ha van rajta valami olaj folt és a körforgalomba előtted vészfékez a buta román mert nem találja,hogy hol kéne kihajtani...
Egyébként összeállt a gép? Mert láttam Botondnál.
nembaj, régebben én se tudtam, mi az a ktm, azt hittem, valami úszónadrág márka:)
Feri!
Úgy látom, hogy beszóltak!
Hello

Az új Quad pálya nyomvonala .
Szombaton valaki kicsit quadulni ?
Oé akk félreértettem azt hittem valami üzlet
Köszi!
hali, a tm az egy ritka motor márka, csak példának hoztam fel, hogy kaptam hozzá csapágyat az skf-ben:) vidd be a rossz csapágyat, lemérik, és keresnek neked olyat:)
Bocsáss meg tudatlanságomért de mit takar az a tm? SKF ben voltam és nem tudták a szám alapján h ez most micsoda. cmsnl.com on néztem a számot mert a csapágyakon kívülről semmi sincs. vagy ha ott se lesz akk kiszedem és méretre veszek valamit bele.
ha elektromos prücök van vele, akkor Mórahalom kapás ut 8:), vagy Mórahalom volt téesz udvar, tel. számot holnapra tudok, ha érdekel:)
1 gilera runner 180 ccm 2ütem
hali, én a tm-be kaptam ott hátsó kerékcsapágyat, pedig az elég ritka:) érdemes megnézni, mert olcsóbb mintha kereskedőtöl vennéd:) vagy az ebay-on kell megnézni:)