Nagyon nagy volt a mai mocóóó hatalmas csatákkal jóó motoros barátokkal:)Csiszi jó volt téged látni sokat fejlődtél mórán csapattunk utoljára együtt! 2.futamba hajtottalak a végén nagyon csak megakadtál a gumiknál és sikerült eljönnöm és hazahoznom az aranyat:) Első motoros eredményem Felvonulás alatt is alig bírtunk magunkal állatkodtunk végig jó öreg csopperesek örömére nem kicsit vertük néha a port de így volt a jóóó:))Jó volt a szervezés,programok Köszönjük Robibá
hogy a vérbe ne mentem volna, csak későn értem oda...ilyen helyről én nem hiányozhatok.
örülök hogy megismerkedtem, és együtt ihattam olyan fórumosokkal akiket eddig személyesen nem találkoztam.
örülök hogy kisütött a nap, és élő zene melett egész bulis hangulat lett (aranyászokkal a kézben)
nem örülök hogy gyorsan szétszéledt a nép, és nem találkoztam jópárótokkal.
asszem alvás van. nembírom már ezt a popszakmát...
összeállt a gép holnap megyünk elhozzuk a trófeákat :))
Magyarország-Olaszország hoki meccs ma este fél 8-tól ha nyerünk fenn agyunk az A csoportban! Szurkoljatok
baszki a járdán kell menni?
Na ilyen volt a felvonulás a mi szemszögünkből :)
ma délután csapatunk egyet valamerre?
megmutatta hogy a fényképezőmön videó üzemmód is van
ha ezt elöbb tudom...
örülök hogy megismerkedtem, és együtt ihattam olyan fórumosokkal akiket eddig személyesen nem találkoztam.
örülök hogy kisütött a nap, és élő zene melett egész bulis hangulat lett (aranyászokkal a kézben)
nem örülök hogy gyorsan szétszéledt a nép, és nem találkoztam jópárótokkal.
asszem alvás van. nembírom már ezt a popszakmát...
mik mennek itt.
motoros találkozó meg fiszem faszom
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
Magyarország-Olaszország hoki meccs ma este fél 8-tól ha nyerünk fenn agyunk az A csoportban! Szurkoljatok