hello gkfrici! a találkozotól indulnak Kkhalas irányába zsanáig, ott a faluban tesznek meg pár kört, utána zsana és Kkmajsa közötti olajosok utján mennek kb 2km, majd jobbra és ennek az útnak a végénél van a kigyós KKmajsai út ahonnan vissza a találkozó.(Kkmajsára most nem mennek)
na sziasztok! ha valakit érdekel a kigyosi motoros találkozó és enduró verseny itt egy tömör programajánló.
9h-tól 10h-ig lehet nevezni (nevezés 1500ft)
10h-tól indul a verseny kb 40perc (nevezöktöl függöen lesznek kialakitva a csoportok illetve hogy mennyi futamot inditanak)
14h-kor indul a felvonulás Zsana irányába (az olajosok utján lesz egy kis stunt show) és vissza a találkozóhoz.
helyszinen büfé és sok MOTOR(os)
hali, hát nem lesz kész a motor, mert amerikábol kellet a karbiba alkatrészt rendőni, mert itthon ménkű sokba kerül:) Obama elnök megigérte, hogy személyesen adja postára:) lehet, hogy kőcsön motorral elmegyek, de még nem tudom, hogy az jó-e egyáltalán:) üdv.
programmlap? szerintem azt még a robi se tudja.
ma volt a rendörségen a felvonulás miatt, serlegeket intézett m eg ilyenek.
De megyek holnap is majd kérek tőle valami programm infot.
na én ugyan így állok. csalaaadi ebééd. kb 4-5 fele érek csak oda szerintem.
2 körül szokott lenni a felvonulás úgy rémlik.
programlapot kértem már, de még nem küldték
Szevasztok társak!
A Kígyósi motoros találkozóról valaki tudna felnyomni egy napirendet?Mert délben családi ebéd és azon ott szeretnék lenni, de aztán zuznék át, hogy a felvonulást elérjem
Megköszönném az időpontokat a programokról!
Üdv!
HAli! Sada légyszives a tm fórumra tedd már be a cimet, ahonnan a nekem rendőted azt a lemezkét a karbiba, kellene egy KTM-es kolegának, ott várja tm fórumon, Köszi
tehát ami a majsa-gárgyánt összekötő útba torkollik
mindig ugyanott tartják
Merre van ez az út?
de ha nem érek oda, hát több marad a gumiból, benyából...
stuntozni se akartam idén...
9h-tól 10h-ig lehet nevezni (nevezés 1500ft)
10h-tól indul a verseny kb 40perc (nevezöktöl függöen lesznek kialakitva a csoportok illetve hogy mennyi futamot inditanak)
14h-kor indul a felvonulás Zsana irányába (az olajosok utján lesz egy kis stunt show) és vissza a találkozóhoz.
helyszinen büfé és sok MOTOR(os)
hanem 2 hete jártam ott, és akkor csak pár száz méter volt kiszalagozva még.
na ahhoz képest sok a 1,5km
meg pl pécs enduro 1 kör ~40km :D
Nagykanizsa EC 1kör 11km
Pécs EC 1 kör 9km :D na hol a hosszú a ~2km ?
ma volt a rendörségen a felvonulás miatt, serlegeket intézett m eg ilyenek.
De megyek holnap is majd kérek tőle valami programm infot.
az adott plussz 600m-t
2 körül szokott lenni a felvonulás úgy rémlik.
programlapot kértem már, de még nem küldték
A Kígyósi motoros találkozóról valaki tudna felnyomni egy napirendet?Mert délben családi ebéd és azon ott szeretnék lenni, de aztán zuznék át, hogy a felvonulást elérjem
Megköszönném az időpontokat a programokról!
Üdv!
meg akarta mutatni nekik hogy is kell igazán ugrabugrálni