Sziasztok! Keresgéltem a témán belül, de nem igazán találtam konkrét választ arra hogy a TSR 125 és 200 alkatrészei mennyiben egyeznek meg. Nem találtam neten szinte semmit a 200-ashoz, csapágyak meg szimmeringek nem érdekesek mert azt méret alapján lehet, de például tömítésekkel gondban lehetek. Tud valaki infóval szolgálni?
Sziasztok! Motorvásárlás előtt állok és tetszik a TSR200-as. Tájékozódásképp kerestem hozzá alkatrészeket de nem igazán találtam, csak dugattyút szettet. A csapágyak, szimmeringek és hasonlók nem is zavarnak mert azt méret alapján tudok venni, de például tömítést sem találtam. A kérdésem az lenne, hogy mennyiben egyezik meg a TSR125-ös blokkjával a 200-as? Ugyanis ahhoz találtam viszonylag sokat, csak nem tudom kompatibilis e.
Sziasztok!
segítségre lenne szükségem!van egy tsr200 as motorom,magas a benzinszint folyamatosan csöpög belőle a benzin,szétszedtük és hiányzik belőle az a kis pöcök amivel elvileg az üzemanyag szintet lehet beállítani,olyan kérdésem lenne hogy ezt be tudom e szerezni valahonnan vagy csak szettben lehet kapni? és még annyit hogy a Mikuni gondolom gyári karbi rajta?!
A komplett váltó egyforma.
( https://www.bike-parts-suz.com... )
Csak a forgattyúsház kisebb vagy van más eltérés is?
segítségre lenne szükségem!van egy tsr200 as motorom,magas a benzinszint folyamatosan csöpög belőle a benzin,szétszedtük és hiányzik belőle az a kis pöcök amivel elvileg az üzemanyag szintet lehet beállítani,olyan kérdésem lenne hogy ezt be tudom e szerezni valahonnan vagy csak szettben lehet kapni? és még annyit hogy a Mikuni gondolom gyári karbi rajta?!