sziasztok ! Olyan kérdésem lenne , hogy tsr125 be a főtengely hogy birt elmozdulni mikor a hézagolo lemez a helyén volt a fötengelynél!?
Segitséget előre is köszi!:)
Kipufogód ( rezóban nincsenek elszabadult elemek? )
Nekem volt egy rezó amit ki kellett dobjak mert bellül
tönkrement. Akkor teljesen elmentek a lovak és 2x annyit evett a moci.
Új rezó megoldotta.
Nem tudom mekkora a gyári főfúvóka.
Viszont az biztos h amennyit írtál fogyasztásnak
az nem normális.
Én sípályán (nyáron) fel alá mászkáltam 2 személyel
~60km kb 4 literből.
Sziasztok tudna nekem valaki válaszolni arra hogy az én motoromban mindenhova az van beleírva hogy TS200RR hogy az más fajta vagy csak szimplán mindenki lerövidíti TSR 200-ra?
Aztak***a... ez szerintem nagyon messze van a normálistól :D
Nekem TSR 125 van,nyáron mértem fogyasztást(power nem működött) ,kijött 2x is 5L/100km,1x pedig 5.2L/100km,de ez csak aszfalton,városban és nem tatásan..amikor ment a power és csutkáztam akkor 7-7.5L/100km,de powerrel is el lehet járni 7 alatt,bár ez nem 200as.
Amit mondasz meg hogy ráadásul nem is húz teljesen mikor normálisan folyik a benzin az csak az lehet hogy sokall szerintem, visszább kell venni és jobban is fog menni+kevesebb lesz a fogyasztás.Egyébként ha van power és kinyomod akkor tuti kevesebb fogyaszt valamivel,csak szarabbul is megy.
Üdv!
TSR200 motorommal 37.5km-ert mentem terepen(azért néha huztam is neki), és megette az egész tankot(7liter). Ez normális? Mivel lehetne csökkenteni a fogyasztást?
És azt vettem észre, hogy amikor a benzincsapot elzárom, és amikor már kevesebb benzint kap úgy, akkor jobban kipörög gázcsavarásra, pörgősebb a motor, miért van ez?
Válaszokat előre is köszi!
Üdv, vettem egy ts 125-öst, és a power szelep helyén ezeket találtam. A dugattyúk átmérője 24 mm. Nemtudom hogy egyszerűen helyettesíthető-e a gyári alkatrészével, vagy már a hengertest is lett marva. Hiányzó alkatrészeket keresek megvételre. Esetleg jó állapotú hengerrel dugattyúval együtt.
Van egy suzuki tsr 125 fel lett ujitva mindene a blokkban.Most valami zörög benne,de ha behuzom a kuplungot szép csendes hangja van.Mi lehet a baja ha valakinek volt már ilyen problémája és rá jött mi baja írjon.Köszi
Sziasztok!
TSR200-nál olyan problémám lenne, hogy az előző tulaj azt mondta hogy 100km-en evett neki 8litert.
Na nekem 50km-en eszik annyit. A motor elvileg egy kissebb generálon esett át, lehetséges hogy nincs jól beállítva valami?
Előreis köszönöm a válaszokat!
JA, és valaki tudna egy olyan oldalt, ahol tudok hozzá rendelni első teleszkóp védő idomot?
Segitséget előre is köszi!:)
Nekem volt egy rezó amit ki kellett dobjak mert bellül
tönkrement. Akkor teljesen elmentek a lovak és 2x annyit evett a moci.
Új rezó megoldotta.
Nem tudom mekkora a gyári főfúvóka.
Viszont az biztos h amennyit írtál fogyasztásnak
az nem normális.
Én sípályán (nyáron) fel alá mászkáltam 2 személyel
~60km kb 4 literből.
mert azért huzom is neki de én is nagyon sokallom a fogyasztását!
Nyilván valami nincs rendben a géppel.
7-8 liter 100 on még oké. de amit te írtál az túl sok.
Olyan problémám lenne, hogy a 200as TSR-em lazán beveri a tankot 40km környékén. Normális?
TSX 125-höz eladó Blokk alkatrészeim vannak akit érdekel irjon.
Aztak***a... ez szerintem nagyon messze van a normálistól :D
Nekem TSR 125 van,nyáron mértem fogyasztást(power nem működött) ,kijött 2x is 5L/100km,1x pedig 5.2L/100km,de ez csak aszfalton,városban és nem tatásan..amikor ment a power és csutkáztam akkor 7-7.5L/100km,de powerrel is el lehet járni 7 alatt,bár ez nem 200as.
Amit mondasz meg hogy ráadásul nem is húz teljesen mikor normálisan folyik a benzin az csak az lehet hogy sokall szerintem, visszább kell venni és jobban is fog menni+kevesebb lesz a fogyasztás.Egyébként ha van power és kinyomod akkor tuti kevesebb fogyaszt valamivel,csak szarabbul is megy.
TSR200 motorommal 37.5km-ert mentem terepen(azért néha huztam is neki), és megette az egész tankot(7liter). Ez normális? Mivel lehetne csökkenteni a fogyasztást?
És azt vettem észre, hogy amikor a benzincsapot elzárom, és amikor már kevesebb benzint kap úgy, akkor jobban kipörög gázcsavarásra, pörgősebb a motor, miért van ez?
Válaszokat előre is köszi!
TSR 125 höz lenne e valakinek henger+dugó?:)
Nem tudja valaki véletlenül hogy a TSR-nek és egy másik motornak nem-e egyezik meg a hengere?
TSR200-nál olyan problémám lenne, hogy az előző tulaj azt mondta hogy 100km-en evett neki 8litert.
Na nekem 50km-en eszik annyit. A motor elvileg egy kissebb generálon esett át, lehetséges hogy nincs jól beállítva valami?
Előreis köszönöm a válaszokat!
JA, és valaki tudna egy olyan oldalt, ahol tudok hozzá rendelni első teleszkóp védő idomot?
nekem van kovacst1em@citromail.hu
125 tsr-hez keressek jó állapotú víz vízhűtőt!
125 tsr-hez keressek lendkereket!