Hívd fel a FULL GAS-t mondd hogy szuzuki alkatrész érdekel kapcsolnak egy mókit és már alvásszám alapján van is egy gyárid. Én pl a kuplungnál lévő kis axiális tügörgőt rendeltem onnan 3150 huf volt!
Helló Urak!
Igaz nem teljesen ebbe a fórumba illő ,de nem találtam ehhez közelebbit.
Suzuki TS 50 ER a probléma tárgya.
Örököltem ezt a kis motort és olyan gondom van vele,hogy 4000-nél nem akar tovább pörögni terhelésen.
Alap helyzetbe 10.000 ig leforog,de mikor mennék vele akkor csak max 4000.
olvasgattam,hogy van benne valami folytás elektronikusan.
a motor 1980-as gyártás.
Ha bárki tud érdemleges segítséget adni azt szivesen venném.
Olyan gondom lenne,hogy akárhányszor cserélek a hátsó kerékbe csapágyakat,összetöri..a 2 oldalsó távtartó eredeti,viszont a középső nem. Nem találok hozzá sehol középső távtartót,nem tudom,hogyan tudnám megoldani..
Valaki tudna ebben segíteni?
Nagyon köszönöm előre is !
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne hogy vettem egy suzuki tsr125 (91es) öt de sajnos nincs meg hozzá a tűszelep a karbiból. Valaki tudna nekem segíteni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni vagy ha valaki lenne olyan rendes és kivenné a motorjából és lefotózná nekem és lemérné a főbb méreteit azt nagyon megköszönném. Vagy nem ismer valaki egy olyan oldalt ahol megvan ennek az alkatrésznek a műszaki rajza ?
Köszönöm előre is
Sziasztok. Tsren kinek hol nyit a power? Mert van itt 2 de az egyik 7nél a másik 5nél vált. Lehet ezt valahol szabályozni? És milyen gyertyát ír elő a gyár?
A főtengely 20-as, de a gyári specifikáció szerint 19,6-os főtengelyszimering kell bele, ráadásul az egyik oldalon van egy kis pereme is. Nem tudom feltétlen így kell e lennie, de valamiért kitalálták...
Igaz nem teljesen ebbe a fórumba illő ,de nem találtam ehhez közelebbit.
Suzuki TS 50 ER a probléma tárgya.
Örököltem ezt a kis motort és olyan gondom van vele,hogy 4000-nél nem akar tovább pörögni terhelésen.
Alap helyzetbe 10.000 ig leforog,de mikor mennék vele akkor csak max 4000.
olvasgattam,hogy van benne valami folytás elektronikusan.
a motor 1980-as gyártás.
Ha bárki tud érdemleges segítséget adni azt szivesen venném.
Köszönettel
Olyan gondom lenne,hogy akárhányszor cserélek a hátsó kerékbe csapágyakat,összetöri..a 2 oldalsó távtartó eredeti,viszont a középső nem. Nem találok hozzá sehol középső távtartót,nem tudom,hogyan tudnám megoldani..
Valaki tudna ebben segíteni?
Nagyon köszönöm előre is !
Egy olyan problémám lenne hogy vettem egy suzuki tsr125 (91es) öt de sajnos nincs meg hozzá a tűszelep a karbiból. Valaki tudna nekem segíteni hogy honnan tudnék ilyet beszerezni vagy ha valaki lenne olyan rendes és kivenné a motorjából és lefotózná nekem és lemérné a főbb méreteit azt nagyon megköszönném. Vagy nem ismer valaki egy olyan oldalt ahol megvan ennek az alkatrésznek a műszaki rajza ?
Köszönöm előre is
Esetleg a hibás váltóból nem adsz el fogaskereket vagy az egész váltót? Ha adsz telefonszámot felhívnálak.
Üdv
Köszönöm!
Hátsó kerékbe távtartót nem tudja valaki honnan tudnék szerezni?
És esetleg ha valakit érdekel cross csizma: http://olx.hu/hirdetes/axo-box...
Köszi előre is .