Haveromnak van egy 125 TSR-je. De szerintem google-ban találsz róla képet. De ha rossz a powered akkor inkább vidd be szerelőhöz, ők belövik neked faszán.
Igen azt tudom hogy gyarilag poweres. Csak en nem ertek hozza ezert nem.thdom hogy a hengeren hol kell nezni a powert ill hol helyezkedik el es milyen alkatreszekbol all. Ezekhez szeretnek.segitseget kerni akar kep.formajaban magat a powert bejelolve. A tulaj azt mondta hogy ebbe nincs . De a henger bal oldalan van egy kis alkatresz amire tippelek hogy a.power egyik resze.
Sziasztok ! Egy kis segítség kéne. 2 napja én is TSR tulajdonos lettem. 1-2-3 be még megy 4 be már lassan, de 5. 6. ba meg lassul. Power elvileg nincs benne aztmondta a tulaj, én nem tudom mit kell nézni a hengeren vagy hol, hogy van e benne csak rossz vagy kompletten kell e venni. Képet tudnátok küldeni és bejelölni a power részeket, hogy tudjam mit is kell nézni ? :) 7 ezer körül megindul mint a szemét alatta viszont nem igazán megy. Válaszokat előre is köszönöm ! :)
Cső. Fék váz cuccok passzolnak a 125ével. Robi bont itt ha lejjebb görgetsz megtalálod a számát. De gerecsénél van új láncszett mindennel. De abból is passzol a 125è. Csak a 125 van 520al is meg 428as szettel is. Sőt spirálokat is tudsz rendelni. 3000 körül van asszem új. De érdemes a suzuki kereskedést is felkeresni mert minden van hozzà, ès nem minden irreális áron. Tom001most újjított frl egy 200ast. Biztos tud sok infóval szolgálni.
Kilométeróra spirál, fékrendszer, lánckerékszett ..előnyben.
Bármilyen alkatrész érdekel ami jó állapotban van !
eddingone@gmail.com (minden nap többször olvasva)
Valamint ha tud valaki olyan oldalt ahol tudok rendelni, ehhez a típushoz új-használt alkatrészeket, megköszönöm ha segít.
sziasztok.van 2 tsx125 nekem.az egyik nem pörög ki.kb 4500 a max. előgyújtás túl kicsi.másik csak ugy indul ha brutál nagyot rugok rá.. előgyújtás túl nagy.mivel az előgyújtást az elektronika állítja a fordszám függvényében valami bekötési hibára gyanakszok..mind a 2 házi vezetékezés/nem én kötöttem be/...ötlet valakinek ?
Hallottam hogy felújítottál egy Tsr 200-t.
Érdeklődnék hogy honnan szereztél be alkatrészeket?
Írj e-mailt : eddingone@gmail.com