Csáó!
Valakinek nincs elfekvőben valami eladó sport kipufogódobja?
Szeretnék kis hangot csinálni a motornak
Esetleg aki már próbálkozott az írhatná, hogy melyik típusok mennek fel TSR-re.
Köszi.
szia Zoli most vettem át a postán itt van a szent gráll a kezemben ,nagyon köszönöm a segítségedet nélküled nem tudom mit csináltam volna a motorral, szép napot és jó motorozást kívánok.
Az előző tulaj egy "gánymester" lehetett.Pénzt nem adtam érte,hanem egy pitbike-ra cseréltem.Megjegyzem a pitbike fullra rendbe volt nálam rakva, új hengerrel,dugóval és váltóval,friss olajjal.A túlméretes dugó az +1,50-es méret és nem vettem hanem adta hozzá,csak a hengert kellett fúrni...Szerintem rendbe akarta rakni,csak látta,hogy hülye hozzá,így inkább megszabadult tőle...
Akkor az előző tulajt jól picsán kéne rúgni! A szimmeringre nincs 5letem, én kivettem a régit és vittem magammal a boltba.
És ilyen ramaty állapotban mennyiért merte odaadni az előző tulaj? Ja, és milyen dugót kaptál hozzá? Hányadik túlméret?
Köszi a válaszokat!Gyújtás ügyben az állórészt összenyomkodta az előző tulaj,ahogy megpróbálta levenni a lendkereket, és menetzárlatos lett.Nem érdemes vele foglalkozni.Nem néztem az ebay-en,de annyi csinálni való van rajta,hogy egyenlőre örülök ha beindul,aztán majd nézünk gyári gyújtást hozzá.Szerinted az miért van hogy amit (http://www.pieces-suz.com/suzu...) ezen az oldalon írnak főtengelyszimeringeket,nem jók bele?Nem ez a blokk?
Megy ez mint a barom, ha jól össze van rakva! Nem ismerem, mit tud egy 85-ös yz, de szerintem azt utoléred. Pályán még sosem motoroztam csak terepen, oda bőven elég.
A hajtókart 4000-ért cseréltettem Nagykanizsán Jáger mesternél.
Eladó egy tsr első kérek szép állapotú, -nem vállas- féktárcsával 2cross, 1 utcai és 1 hátsó cross gumival. Reklám áron!
Ha érdekel valakit, hivjon, megegyezünk!
06709439687
Üdv