Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok.nincs valakinek ford szám mérő meghajtója?
valamivel gyorsabb lenne ,2 fog elöl már sokat számít.üdv.
Szia!

Most jelenleg 15-ös van rajta,nem tudom,esetleg egy 16-os mennyit változtatna rajta?
keresd rgv zolit az rg 125 topickban!
Suzuki TSR alkatrészek eladók!

Ezek maradtak!

06304807856
ne vegyél, japán belpiacos, alig van hozzá alkatrész!
Szia ! tegyél fel egy 15-öst. most mekkora van rajta?
Üdv.
Suzuki TSR 125-be lenne szükségem power szelepre! Ha valakinek van, vagy tudja kitől tudnék beszerezni legyenszíves írjon! Sokat segítene! Előre is köszönöm!
Sziasztok!

Novemberben vettem egy TSR 125-öt. Elég rossz állapotban volt külsőleg,most egy pár hét alatt megcsináltuk,1-2 hete lett kész.
Rakok fel róla egy képet,hátha másnak is tetszik :)
Lánckerekekkel kapcsolatban lenne kérdésem,a motor nagyon húz,talán túlságosan is pörög. Hátul tuti hogy 50es a lánckerék,azt nem is szeretném cserélni,viszont előre ki milyen ajánlana? Köszi előre is.
Sziasztok!
Srácok tudna valaki mondani valami használhatót TSR200-al kapcsolatban? Az a helyzet hogy lehet veszek egyet de nem tudok róla semmit mert elég kevés infó található róla.
Köszi!
Eddig nem kellett, de egy olyan csapatba kerültem most, ahol nagy a tempó, nagyobb drz400-asok meg crossok vannak.. Szenvedtem nagyon a 7mm-es bütykökkel
Hát én félre tájékozódtam. Azt hittem ilyen kategóriát keresel. Néztem Michelin meg competition.. Hát beégtem :) Te brutális cross gummát hajtasz. Azokat nem ismerem. Sajnos.
Szia! Meg vannak még ezek az alkatrészek neked esetleg?Ha igen légyszi küldj egy árat és elérhetőséget.
Köszi a kielégítő választ
Körülnézek, hogy itt a közelben mi a választék, aztán eldől, hogy mi lesz. Egyébként most rákerestem erre a Trial Competition-re és a mintázata elég sűrű, szóval ránézésre nem merném feltenni sárban. Betapad és akkor nézelődhetek... de azért köszi, tényleg :)
Mondom nagyon szerettem a michelin trialcompetition x11 gummát.
Mondjuk én sokat használtam régi kőbányában ahol
olyan 5 kiló szeget össze lehetett szedni 1 négyzet méter helyen..
Erdőn nem lehet rá panasz.
Nem hagyott még cserben semmilyen terepen.
120 felett erdőn úgy se mész...
Na meg olyan szeges helyeket kerüld és nem lesz gond.

Ha úton is használnád akkor mt21 ajánlanám.
Jó kompromisszumos gumi de így erdőre egyértelmű
a michelin.
80% állapotba vettem mindig a hátsó kerékre.
4k kilóméter után cserés persze úton is használtam ezért.
Régen volt már nagyon nem emlékszem ,csak arra
hogy lehetett számítani rá síkos frissen nyírt fűbe is.
Ha valakinek van power szelep alkatrésze mondjuk csak egy fél hasznát szett érdekelne! Mindent meghalgatok!
Metzeller six days vagy pirelli scorpion esetleg mitas extreme. Ezek tutira jók.
Hát nem tudom igazából. Úton szinte nem is használom. Erdőre kéne, de esőzések után megyünk és ahova nem süt be a nap, ott teljesen fel van ázva a talaj és a mostani IRC Volcanduro ve33 110/100 enyhén kopott gumival mindenhogy mentem, csak egyenesen nem. A tempót viszont kellett tartanom a csapattal és szenvedés volt az egész, mindenhol keresztbe álltam.. Elöl Pirelli MT32 van, ez nagyjából jól fogta a motort.
A lényeg, hogy lágy gumi kellene szerintem, és ahogy néztem az MT21-et, elég sűrűnek tűnik a mintázata
Volt trialkometition x11 gummám .
Nagyon szerettem mert rendesen fogott
de a nagyon puha keveréke gondot okozott.
Az üvegszilánkokat kis kárpitszegeket
rend szerint összegyűjtötte mert annyira puha
a gumi keveréke.
Ha erdőre szeretnél gumit venni de
azt se akarod hogy 3.000km után kukás legyen
a gumid akkor nézd meg a Pirelli MT21 es gumit.
Nekem 120/? 18" volt hátul.
8.000km után lett cserés.
nagyon szerettem. 1x volt defektem vele 2 év alatt.
Bejártam vele a fél Bakonyt.
Sarat kiszórja hamar még nem tömődött el 1x se.
Télen hóba is kijártam nem volt para.
Ha megint erdőt járnék én Piri 21 et vennék.

Itt pár kép.
Hali!
Eléggé elkopott a hátsó gumim, új vásárlása előtt állok. Tesztek/tapasztalatok alapján a Michelin Cross Competition-re vagy a Metzeler 6 Days Extreme-re esne a választás. A gond csak az, hogy ezek 140/80 méretű gumik, és nem tudom, hogy beférne-e. Ami most fent van az egy 110/100-as, de ahogy lemértem, az oldalsó "bütykök" szélesebben vannak, így kb 130mm szélesnek számítana. Valaki hozzáértő vagy aki próbálkozott már hasonlóval, kérem segítsen.
Köszi
Sziasztok! ts 125 x-be mekkora főfuvit használtok nem mikuni számozásban, hanem furatátmérőben? Az enyémben 100-as volt most tettem 120-at, de lehet elbírna nagyobbat is, csak nem akarom agyonpróbálgatni. Van tapasztalatotok ez ügyben?
Sziasztok. Kanizsa környéki tulaj van köztetek? Làttam valaki gyàrt powerelemeket. Kérlek benneteket segítsetek ebben. Tovàbbà keresek jó àllapotú hengert dugóval. Vàlaszokat előre is köszi mindenkinek:-)
10w-40 olaj a váltóba agip enyémbe ez van