Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez pech....hálistennek nem nekem. Köszi.
Morgen mindenkinek !
Jóreggelt. A féktárcsákat jóideje elvitték már, Pécsre került egy TL-es sráchoz. sry
Csak követtem az útmutatót, 12 szer mondta az írás....
Konkrétan 4 kor kelek, h a libaszíromat el tudjam időben vinni a szomszédba aki szállítmányozza az óvodába, mert nekem igencsak hamar dolgoznom kell. Vajon milyen érzés lehet 720 felett? Lehet ott még valóság?
Szeva Akadék! 420 felett........észre sem veszed.............éés elhagytad a háááátizsáááákod.....

nem tudsz aludni? mi a faxé írogatsz te ide 5 órakor?

peti: kérdezlek újra. FÉKTÁRCSÁK MEGVANNAK MÉG? ÉS NÁLAD? ÉS ELADÓ? ÉS MENNYIÉ? ÉS NEM NEKEM KELL.
Dino, bammeg...
Konkrétan elég hamar mindenki nyugovóra tért! Regggelt mindenkinek!
Jó éjt nektek!
JÓ éjt!
Jóéjt!
Éljenek a felkelők! No jócccakát én el szunnyadni!
Én meg 5 ko kelek!
EE. Nézd vissza a megrázó felvételeket és máris jobban fogod érezni magadat! Minnyá 4 óra és kelnem kell áááááááááááááááááááá
......na mi? Azt hittem hívsz, és énekősz nekem haragszól rám...
Akkor itt az ideje, h haragszóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóól rááááááááááááám, és máris nem vagyol egyedül! És ezúton csókoltatnám Taresz mestert is sok xeretettel!
ne is mond most mentek át a papához aludni, mert hajnalban húzok el itthonról. Egyedül vagyok...
Eloszlott a tegnapi por?
Háj Blájen balátom!
Ez nem erről szól! Másrészt meg olyanok a témák amilyenek a hardwerek!
Nah végre itt!
Attól függetlenül, hogy nem tudok különösebben hozzászólni beszélgetéseitekhez, gondoltam írok egy pár sort nehogy megfeledkezzetek rólam.
Itt vagyok ám! Mindig elolvasom irományaitokat, de nem sok közöm van hozzá.

Nos lépek is! Készítem a vasat hétvégére.
Az is azért egy csinos darab!
Nekem meg rólad a vastagbelem jutott eszembe
Nekem is lesz szombaton , meg projekt kivitelezésem is!
Nekem meg rólad a féknyereg jutott eszembe!