Hali!
tarka szerintem meg igen!
Nézd meg a teló alján a motor felé nézve van egy csavar azok kattognak, meg a teló tetején a kiscsavarok is kattognak! Legalábbis nekem! :)
NAh van pár beállítás! Ennek örülök!
Doki a tiédre még kiváncsi vok! :)
87kg plafontól tetőig...
amúgy kár, hogy tegnap nem tettem fel a kamerát, nagy pofon-ofon volt
no meg levágtam a füvön a hátsó megtört egyenest, a visszafordító utánig 160-al...
ki mondta, hogy a TL nem jó terepre? egyenesen élveztem. A kavicságyat, még csak meg sem sikerült kóstolni
Hali!
Magamra vetek, mert nem voltam ott... :(
Egy cimborám beállította a futóművemet úgy, mint a saját busájáét....
megköveztek vagy sem, ezzel a beállítással, úgy veszi a kanyart mint a videón.
TELJESEN más lett a viselkedése közúton is... euroringen magyarázzák a többiek, hogy milyen hullámos a pálya és hogy dobálja a motort, hát én azt sem tudtam miről beszélnek
haverom is ment vele és a véleménye az volt, hogy olyan az útfekvése, ha nem jobb mint az
rsv apriliájáé... ha gondolod, lekérdezem a beállításokat
Sziasztok!
Örülök hogy jóó volt a buli!
KÉPEKET TESSÉK MEGMUTATNI! :))))))))
Lenne egy nagy problémám és a segítségeteket kérném!
A hétvégén szétszedtem a TL-elejét mert nem tetszett az első futómű viselkedése!
Aztán meglett a baja, mégpedig fel volt lazulva a felső kormánykifli alatt egy csavar, és 2-3 mm-t
kotyogott az eleje! MOST VÉGE JÓ!
Na de az a gondom hogy össze vissza van beállítva a futómű!
A teló tetején 2 vonal látszik ki a feszítő csavarból, a közepén lévő csavar pedig teljesen be van csavarva! A teló alján pedig fogalmam sincs hogy kell állnija! :(
Tudnátok abban segíteni hogy hova kell csavargatni ezeket hogy nagyjából a gyári beállítás legyen!
Nem pályázok túl kemény futóműt nem akarok!
Várom a tapasztalatokat, segítségeteket!
Üdv.: Tornyi!
Nagyon örülök, hogy hazaértetek épségben.
Imi a képeket kérlek töltsd fel FTP-re amint tudod.
Gambesz örülök, hogy megismerhettelek téged és kedves barátnődet.
Ne feledjétek 15 én egy napos Fertődi túra 22 én DEMO.
Ismét jöjjön össze ez a kiváló csapat
Jó,hogy mindenki hazaért éppségben. Kár,hogy nem maradtam ott estére,nem tom miért húztam/tunk haza. (nem volt pénzem szállásra ) Amúgy jó volt látni az ismerősöket meg az újakat is.
Mi hazafelé egy skoda fabiát aláztunk csak le faterral. Meglátott minket a tükörben,egyből összeszaladtak a lóerők.
tarka szerintem meg igen!
Nézd meg a teló alján a motor felé nézve van egy csavar azok kattognak, meg a teló tetején a kiscsavarok is kattognak! Legalábbis nekem! :)
NAh van pár beállítás! Ennek örülök!
Doki a tiédre még kiváncsi vok! :)
Nem tudom, hogy ezzel segítek-e, de én ezeket a beállításokat használom...
Kipróbálom! :)
TL 1000 futómű
amúgy kár, hogy tegnap nem tettem fel a kamerát, nagy pofon-ofon volt
no meg levágtam a füvön a hátsó megtört egyenest, a visszafordító utánig 160-al...
ki mondta, hogy a TL nem jó terepre? egyenesen élveztem. A kavicságyat, még csak meg sem sikerült kóstolni
Megértem! :)))
Mindhárom csava állására kérdezz rá!
Várom válaszod!
Előre is köszönöm!
holnapra meglesz... amúgy is csak este leszek motorközelben...
De meg sem kell eléh ha otthon megnézed a vasadon!:))
hány kiló vagy? (nem személyeskedni akarok,de ezt is figyelembe kell venni beállításkor)
Én keményítettem rajta,az eleje fasza,a hátulja meg pumpál kanyarba,pedig már állítottam ide-oda....azzal nem jutok dűlőre
Magamra vetek, mert nem voltam ott... :(
Egy cimborám beállította a futóművemet úgy, mint a saját busájáét....
megköveztek vagy sem, ezzel a beállítással, úgy veszi a kanyart mint a videón.
TELJESEN más lett a viselkedése közúton is... euroringen magyarázzák a többiek, hogy milyen hullámos a pálya és hogy dobálja a motort, hát én azt sem tudtam miről beszélnek
haverom is ment vele és a véleménye az volt, hogy olyan az útfekvése, ha nem jobb mint az
rsv apriliájáé... ha gondolod, lekérdezem a beállításokat
KÖSZÖNÖM!
Ha hazamegyek megtudom nézni a gépkönyvébe ha gondolod, ha az a beállítás jó neked.(legalábbis ugy emléxem ott le van írva az állítgatásnak az elve).
Örülök hogy jóó volt a buli!
KÉPEKET TESSÉK MEGMUTATNI! :))))))))
Lenne egy nagy problémám és a segítségeteket kérném!
A hétvégén szétszedtem a TL-elejét mert nem tetszett az első futómű viselkedése!
Aztán meglett a baja, mégpedig fel volt lazulva a felső kormánykifli alatt egy csavar, és 2-3 mm-t
kotyogott az eleje! MOST VÉGE JÓ!
Na de az a gondom hogy össze vissza van beállítva a futómű!
A teló tetején 2 vonal látszik ki a feszítő csavarból, a közepén lévő csavar pedig teljesen be van csavarva! A teló alján pedig fogalmam sincs hogy kell állnija! :(
Tudnátok abban segíteni hogy hova kell csavargatni ezeket hogy nagyjából a gyári beállítás legyen!
Nem pályázok túl kemény futóműt nem akarok!
Várom a tapasztalatokat, segítségeteket!
Üdv.: Tornyi!
Köszi
Imi a képeket kérlek töltsd fel FTP-re amint tudod.
Gambesz örülök, hogy megismerhettelek téged és kedves barátnődet.
Ne feledjétek 15 én egy napos Fertődi túra 22 én DEMO.
Ismét jöjjön össze ez a kiváló csapat
Jó éjszakát! Mindenkinek.
Tasi te pedig ugatolj csak tovább nyugodtan.
Jó éjt mindenkinek!
Jó,hogy mindenki hazaért éppségben. Kár,hogy nem maradtam ott estére,nem tom miért húztam/tunk haza. (nem volt pénzem szállásra ) Amúgy jó volt látni az ismerősöket meg az újakat is.
Mi hazafelé egy skoda fabiát aláztunk csak le faterral. Meglátott minket a tükörben,egyből összeszaladtak a lóerők.