így ahogy mondod... A tavalyi rendezvényen a hivatalos adatok szerint 12.000 motor és 16.000 ember vett részt (ugye volt aki nem egyedül jött) és a tapasztalatunk az volt, hogy nagyon sokan azt sem tudták hová és miért jönnek. Ez részben tervezve is volt.
Olyan értelemben, hogy a koncepciónk részét képezte, hogy ne azért jöjjenek el sokan egy ilyen rendezvényre, mert profi marketinggel oda vannak csábítva, hanem valóban a szájhagyomány útján terjedő nyílt motoros kommunikáció nyomán. Azt gondolom az eredményeket és a visszajelzéseket tekintve ez be is jött..
Azóta talán kicsit többen megismerték a szervezetet tevékenységünk kapcsán, és ezért bízunk abban, hogy talán olyanok is eljönnek, akik tavaly valami oknál fogva nem tudtak ott lenni.
Emellett, a DEMO óta folyamatosan kapjuk a rengeteg visszajelzést, hogy "jövünk és még hozunk egy pár embert magunkkal és egy csomóan nem is tudtak róla"
Na ebben bízom én is, hogy 20.000....
Amúgy telefon biztos lesz nálam na meg a tavalyi "kukásmellény" is segítség lehet, ebből kb max 50 lesz és hál" isten azért sikerült egész jól kinőnöm a földből is...
valamiért a fehérvár rémlett bennem veled kapcsolatban,de akkor jogosan...
na majd meglátjuk mi lesz,de 20000 motoros közt nehéz lesz téged megtalálni!
tarka papa!
Nem indulok fehérvárról, mivel az a projekt, már tavaly júliusban "bedöglött"...
Biztos, hogy pestről lesz az indulás, és az is biztos, hogy már szerintem reggeltől ott leszünk az elnökség többi tagjával, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, mire megérkezik a "csapat"...
Egyébként, ha valaki érez magában késztetést, akkor várunk jelentkezőket rendezői feladatokra...tavajly nagyon nagy flash volt mindenkinek!
Hát apám nem irígyellek a 4hét miatt... Ha ez némi vígaszt nyújt, én tavaj kemény egy hónapot tudtam összesen motorozni, aztán várni kellett idén áprilisig.... és nem az időjárás miatt..
Jó lenne felnézni. Motorkám is kész lett,úgyh mosás,aztán mennek vissza az idomok
Hétvégre legyen jó idő,m ha nem ...meggebedek. 4 hete nem mentem a motorommal.
Persze h élek, csak a szabim lejárta után igen sokrétű melóm van mind a cégnél mind pedig a ház körül, amiért sorry mindenkitől, amint időm engedi mindíg elolvasom szerzeményeiteket, és válaszolgatok is!
TORNYI! légyszi tudasd a hetési emberekkel hogy a gyerekeket tikokat szeggyék be szombat délután, mert a BOCFÖLDEI SÍRÁSOK mennek egyet terepezni és talán beugranak 1-6 sörre. köszi
Olyan értelemben, hogy a koncepciónk részét képezte, hogy ne azért jöjjenek el sokan egy ilyen rendezvényre, mert profi marketinggel oda vannak csábítva, hanem valóban a szájhagyomány útján terjedő nyílt motoros kommunikáció nyomán. Azt gondolom az eredményeket és a visszajelzéseket tekintve ez be is jött..
Azóta talán kicsit többen megismerték a szervezetet tevékenységünk kapcsán, és ezért bízunk abban, hogy talán olyanok is eljönnek, akik tavaly valami oknál fogva nem tudtak ott lenni.
Emellett, a DEMO óta folyamatosan kapjuk a rengeteg visszajelzést, hogy "jövünk és még hozunk egy pár embert magunkkal és egy csomóan nem is tudtak róla"
mingyá jól felhílak..
Amúgy telefon biztos lesz nálam na meg a tavalyi "kukásmellény" is segítség lehet, ebből kb max 50 lesz és hál" isten azért sikerült egész jól kinőnöm a földből is...
ez a szó nem megy ma neked....
70-3678-330
na majd meglátjuk mi lesz,de 20000 motoros közt nehéz lesz téged megtalálni!
Nem indulok fehérvárról, mivel az a projekt, már tavaly júliusban "bedöglött"...
Biztos, hogy pestről lesz az indulás, és az is biztos, hogy már szerintem reggeltől ott leszünk az elnökség többi tagjával, hogy minden a legnagyobb rendben legyen, mire megérkezik a "csapat"...
Egyébként, ha valaki érez magában késztetést, akkor várunk jelentkezőket rendezői feladatokra...tavajly nagyon nagy flash volt mindenkinek!
Tomy:Asszem a számod megvan,honnan indulnál? Fehérvárról?
Hétvégre legyen jó idő,m ha nem ...meggebedek. 4 hete nem mentem a motorommal.
Gyertek jó sokan szeptember 22.-én a DEMO-ra! Találkozhatnék végre a sok jó vékettőőrülttel..
magam sem értem hogyan...
Sajna lehet, hogy nem tudok jönni vasárnap...