Hali hóóó!
Én video studio 9 et használok az nagyon jóó!
Vagy próbáld power directorival! Ha nem megy akkokonvertáld át és jóó lesz! :)
DV-avit ajánlanám! :)
Szevasztok!
van valakinek 5lete hogyan tudnám megvágni a videómat?
a kínai Benq-csodával csinált videót minden lejátsza,
csak a vágóprogramok nem látják...bár a hang megvan. ?
üdv!
Hayabusával már mentem többször TL-el meg csak egy nagyon lightos "háztömbkört"
de ez a ahogy te nevezeted "tudathasadásos állapot" már tart egy éve:-)
szia én meg meglátok egy busát akkor az kell, aztán jön szembe egy Tl akkor meg abba vagyok beleszeretve,
ez a kurva pénz...
jó lenne több motor megtartanám akkor a gsxf -et is :-)
De nekem egy törött is jó lenne csak egy kicsit hosszabb tengelytávú mint a tied volt
fájjdítsd még a szívemet nem vagyok túl jól se meg a Hayagocsit sem akarják visszahozni a fényezdéből...pedig úgy volt hogy most hétvégén már rajta leledzem!
Most hogy végre a Yoshi-kat is elrendeztem,eléggé rendbehozta a polír,de majd meglátod!
áttolhattad volna a képedet avval a jó kishangú V2-essel!
A hangja mennyei...nézegetem a TL-es videókat és azon filózom, ha lesz egy kis felesleges mannám,veszek egy TL-R-t is!
Remélem összejön,bár most nagyon elindult a kerekezős streetfighteres vonal...már van egy szponzor is!
Köszi.
350-ért sikerült eladni.még van belőle pár alkatrészem. Jövőre lehet eladó lesz,még nem tudom. Ha engem/minket kérdezel mi a TL mellett voksolunk. De kérdezd meg Tasi-t, neki minkettőhöz volt/van szerencséje.
Na azé! De meg gondolni nem ér magad!
Mostmár én is nyugodt szívvel nyomulhatok, ugyanis végre elintéztem a papírmunkát, van műszakim valódi motorszámmal, meg valós színnel! ZSÍR! Köszi Neked is, meg faterodnak is!
Én video studio 9 et használok az nagyon jóó!
Vagy próbáld power directorival! Ha nem megy akkokonvertáld át és jóó lesz! :)
DV-avit ajánlanám! :)