Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Debreceni? Fúúú bammeg,akkor jó rá...szott szegény.
Mitől tört el az olajhűtő? Azt nem fogtam fel.
Gondolom így volt az egyszerűbb neki. Ma mindenestre lemegy Debibe a vas. Nem is, így kell írni: a Vas.
Nincs mit,mondtam BQ-nak,hogy ha lenne valami ismerőse,aki olcsóé felviszi,akkor akár nálam is aludhatott a moci,de azt mondta inkább felviteti.
Ha lett volna trélerem,meg vonóhorgom,nem került volna ennyibe.
Szia Tarka!

Még1x köszönöm a tegnap esti telefonos segítséget!

T.J.
Szia Haya!

Majdnem...csak 1 hajszálon múlt a történet.. Én is szerettem volna találkozni veled, de Biri azt mondta már 3-kor ott lesztek,akkor meg is vártunk volna, de aztán mondtad neki, hogy 3-kor indulsz,és nekünk még vissza kellett érnünk Keszthelyre.Így is szarrá áztunk
Tuti lesz még rá alkalom!Remélem..
Hát igen! A gyári hátsó gátló égetni való.
Nem telik mindenkinek Öhlins-re.
Tittelett!
Hölgyem!Tarka!
Siettem,aztat hittem,hogy megvártok.......
Szasztok!

Mindenkinek köszönöm az együttérzést és a jókívánságokat!

Ancsa anyu szla?!

Vigyázzatok magatokra...

Tasi az Irigy kutya
részvétem és jobbulást mindkettőtöknek
Uhh basszus!
NAGYON SAJNÁLOM TASI A TÖRTÉNTEKET!
De örülök neki hogy nem lett semmi bajod!
Ehh az a szép haya összetörve! Francba tégyleg sajnálom de fel a fejjel!
Hű battameg! örülök,hogy neked csak mentális problémáid lettek.
Nyugi,a biztosító kifizeti előbb-utóbb.Gondolom tisztázniuk kell,hogy ki a fő bűnös,mert,hogy a mergás a csaj miatt ugrot neked.Na ez pár hónap huzavona lesz az tuti.
Tasi részvétem! Azért nem egy ilyen motortörést jósoltam volna neked, mégis örülök h a feszes segged legalább életben van. Az anyagi rész a legkellemetlenebb, de a kötelező bizti a ruhától bukón keresztül mindent ki kell h fizessen. Hass alkoss, és mihamarabb ülj vissza!
Részvétem kolléga, de most aztán keményen mindent ráverni, ruhát, motort és legfőképp ha van, akkor személyi sérülést látlelettel; akár egy kisebb karcolást is, igenjól fizetnek érte. Remélem rendőrt hívtál, az nagyon meggyorsítja az ügyintézést...
Ezt is én írtam ,remélem már Ancsa néven!Hát végre csak beenged lépni
Ezt én írtam, csak véletlen a gyermekem nevében...
részvétem
Szasztok!

A szitu a következő...motoros baráti körrel fagyizni leledztünk,mindenkinek nagyon bejött a Hayagocsi,ezért látni akarták közelről!

Érkezünk a kereszteződésbe,állok legelöl...STOP táblánál,főútat akartunk keresztezni stb!

Türelmesen várok mikor szemből egy pitsa már bocsi egy opel tigrával úgy dönt hogy szemből átoson a főutat ugye keresztezve...

De nem láthatott semmit legalábbis neki jobbról ami nekem ugyebár balra van,merthogy a főútról ugye volt balra kanyarodó sáv a főútról vagyis az autók igyekeztek oda bekanyarodni,ahonnan Ő éppen át akart jönni!

Ülök a hayán...a nő rajtol...mondom magamba jó,ekkor néztem balra egy 250-es merci kb 70-80-nal vágtatott a kereszteződés felé...odaért nagyon gyorsan épp mondom ez csatt lesz amikor a csaj a tigrával úgy oldalba nyalta,hogy a csávó mire fékezett addigra a lökéstől éppen felém tartott,akkor már potyogtak a 20000-resek és láttam a mocit feküdni,nem sok telt el kb 3 mp és már rombolt is a merci én repültem busa kilyukadt kb 60cm ről esett rá a komplett bal oldalára merthogy az első villát célozta a mercis,az erőtől a motor a levegőbe emelkedet én katapultáltam a motor meg ráesett a baloldalára!

Ekkor már a haverok engem akartak felsegíteni...de nem láttam a pipától..nem szktam rá a dohányzásra félre ne értsétek...de a helyzet számomra abszurd és groteszk volt!

A következő egy percet a csízmám talpának elvékonyításával foglalatoskodtam...mivel szakszerűen megrugdostam a környéken lévő összes közúti jelzést felvonultató táblát...enyhén voltam pipa letelt a bűvös egy hónap gondoltam!

Szomorúan trélereztem haza hosszú évek gyümölcsét...és szomorúan konstatáltam jönnek a démoni hetek a biztosítóval!

Senkinek nem kívánom...Vigyázatok magatokra!

Szasztok..Tasi az Irigy Kutya...
Jól felkeltettél Dinó!
De örültem neki!
Köccke!Mán aggódtam!
Dógozok wázzeg Haya doktor. De most végre 2 hét szabin leszek. Peti mikor érkezel szálkára?
dolgoz
Most komolyan!
Mi a rosseb lehet vele?
Dinooooooooooooooooooo!
Eladta a telóját is a motor után
Tittelett!
Inkább az a fő,hogy egyben vagy Tasi!Én ennek örülök a legjobban!
Dinoról tudtok valamit?A telcsit sem veszi fel..................