Nincs mit,mondtam BQ-nak,hogy ha lenne valami ismerőse,aki olcsóé felviszi,akkor akár nálam is aludhatott a moci,de azt mondta inkább felviteti.
Ha lett volna trélerem,meg vonóhorgom,nem került volna ennyibe.
Majdnem...csak 1 hajszálon múlt a történet.. Én is szerettem volna találkozni veled, de Biri azt mondta már 3-kor ott lesztek,akkor meg is vártunk volna, de aztán mondtad neki, hogy 3-kor indulsz,és nekünk még vissza kellett érnünk Keszthelyre.Így is szarrá áztunk
Tuti lesz még rá alkalom!Remélem..
Uhh basszus!
NAGYON SAJNÁLOM TASI A TÖRTÉNTEKET!
De örülök neki hogy nem lett semmi bajod!
Ehh az a szép haya összetörve! Francba tégyleg sajnálom de fel a fejjel!
Hű battameg! örülök,hogy neked csak mentális problémáid lettek.
Nyugi,a biztosító kifizeti előbb-utóbb.Gondolom tisztázniuk kell,hogy ki a fő bűnös,mert,hogy a mergás a csaj miatt ugrot neked.Na ez pár hónap huzavona lesz az tuti.
Tasi részvétem! Azért nem egy ilyen motortörést jósoltam volna neked, mégis örülök h a feszes segged legalább életben van. Az anyagi rész a legkellemetlenebb, de a kötelező bizti a ruhától bukón keresztül mindent ki kell h fizessen. Hass alkoss, és mihamarabb ülj vissza!
Részvétem kolléga, de most aztán keményen mindent ráverni, ruhát, motort és legfőképp ha van, akkor személyi sérülést látlelettel; akár egy kisebb karcolást is, igenjól fizetnek érte. Remélem rendőrt hívtál, az nagyon meggyorsítja az ügyintézést...
A szitu a következő...motoros baráti körrel fagyizni leledztünk,mindenkinek nagyon bejött a Hayagocsi,ezért látni akarták közelről!
Érkezünk a kereszteződésbe,állok legelöl...STOP táblánál,főútat akartunk keresztezni stb!
Türelmesen várok mikor szemből egy pitsa már bocsi egy opel tigrával úgy dönt hogy szemből átoson a főutat ugye keresztezve...
De nem láthatott semmit legalábbis neki jobbról ami nekem ugyebár balra van,merthogy a főútról ugye volt balra kanyarodó sáv a főútról vagyis az autók igyekeztek oda bekanyarodni,ahonnan Ő éppen át akart jönni!
Ülök a hayán...a nő rajtol...mondom magamba jó,ekkor néztem balra egy 250-es merci kb 70-80-nal vágtatott a kereszteződés felé...odaért nagyon gyorsan épp mondom ez csatt lesz amikor a csaj a tigrával úgy oldalba nyalta,hogy a csávó mire fékezett addigra a lökéstől éppen felém tartott,akkor már potyogtak a 20000-resek és láttam a mocit feküdni,nem sok telt el kb 3 mp és már rombolt is a merci én repültem busa kilyukadt kb 60cm ről esett rá a komplett bal oldalára merthogy az első villát célozta a mercis,az erőtől a motor a levegőbe emelkedet én katapultáltam a motor meg ráesett a baloldalára!
Ekkor már a haverok engem akartak felsegíteni...de nem láttam a pipától..nem szktam rá a dohányzásra félre ne értsétek...de a helyzet számomra abszurd és groteszk volt!
A következő egy percet a csízmám talpának elvékonyításával foglalatoskodtam...mivel szakszerűen megrugdostam a környéken lévő összes közúti jelzést felvonultató táblát...enyhén voltam pipa letelt a bűvös egy hónap gondoltam!
Szomorúan trélereztem haza hosszú évek gyümölcsét...és szomorúan konstatáltam jönnek a démoni hetek a biztosítóval!
Mitől tört el az olajhűtő? Azt nem fogtam fel.