Szia Tarka! Örülök, hogy ti azért egyben hazaértetek. Nem csodálom, hogy elcsúsztál. Tegnap én is jártam fent Pesten kocsival és egy nagyon nagyon enyhe fékezésnél kereszteződés előtt már dolgozottt az ABS. Hirtelen átfutott az agyamon, hogy ha motorral lettem volna már feküdnék, és lehet a kereszteződés közepén.
A lényeg, hogy ti megusztátok.
Ebayen van most lámpa nézd meg!
persze,hogy kért,nem is volt kérdéses,elismertem,h elbattam.Csak behorpadt a csomagérajtója.
Szeva Haya!
Jól vagyunk,se karc se rándulás,se semmi. Csak a elsőlámpáááám!
Hetésre természetesen m1ünk,de csak szombaton,ahogy Ancsika írta volt.Továbbképzésen leszek,a meló meg nem vár,jövő 7en túlóra túlóra hátán,aztán szombaton reggel is még bemegyek,majd indulunk.Pont hóvége lesz,ilyenkor nagon sok a dolgom.
nem volt veszélyes. csak az a kúva olaj a teherótókból. a lágymányosi után is volt 1 hasonló szitunk.
baromira csúszik.
az M7-en viszont volt 1 tisztességes csatt. az egyik autó kb 8-10 méterre volt az úttól,benn a susnyásban.
Szevasztok.Hazaértünk.Egyben.
9 nap majdnem 1500 km.
Ma csak 250 km-t mentünk zuhogó esőben autópályán és kis országunk fővárosán át,iszonyat sz@r volt.
És csak 1 első lámpa kéne TL S-hez. Ha valaki tud valamit szóljon! !
Tarka elvileg ma jön meg a nyaralásból, vagy talán holnap.
Dinóval beszéltem telefonon, szarakodik a net nála, ezért nem tud írni..
Tornyi... lehet most piheni ki a nyaralás fáradalmait
Már nekem is hiányoznak, de ma Tornyi mester meglátogatott a melóhelyemen ,már csak pár nap és találkozol mindenkivel, kitartás!
Vihar előtti csend?
A lényeg, hogy ti megusztátok.
Ebayen van most lámpa nézd meg!
Skacok! Hetés Party már csak 16 nap!
Szeva Haya!
Jól vagyunk,se karc se rándulás,se semmi. Csak a elsőlámpáááám!
Hetésre természetesen m1ünk,de csak szombaton,ahogy Ancsika írta volt.Továbbképzésen leszek,a meló meg nem vár,jövő 7en túlóra túlóra hátán,aztán szombaton reggel is még bemegyek,majd indulunk.Pont hóvége lesz,ilyenkor nagon sok a dolgom.
Én beszéltem vele, eddig úgy néz ki jönnek, de csak szombaton!
Azért jöttök hetésbe?
De Ti rendben vagytok?!
Na majd errefelé körülszimatolok lámpa ügyben. Az autónak lett baja? Kért betétlapot?
A lényeg, hogy Ti egyben vagytok, már hiányoztok!Remélem azért a hetési party nem lesz stornózva!
baromira csúszik.
az M7-en viszont volt 1 tisztességes csatt. az egyik autó kb 8-10 méterre volt az úttól,benn a susnyásban.
legalább ti megúsztátok...
nem volt még energiám megnézni,de a lámpa tuti.Asszem más feltűnő nincs rajta.A bukógomba megfogta.
9 nap majdnem 1500 km.
Ma csak 250 km-t mentünk zuhogó esőben autópályán és kis országunk fővárosán át,iszonyat sz@r volt.
És csak 1 első lámpa kéne TL S-hez. Ha valaki tud valamit szóljon! !
Megváltozott az msn címed ?
Tarka elvileg ma jön meg a nyaralásból, vagy talán holnap.
Dinóval beszéltem telefonon, szarakodik a net nála, ezért nem tud írni..
Tornyi... lehet most piheni ki a nyaralás fáradalmait
Már nekem is hiányoznak, de ma Tornyi mester meglátogatott a melóhelyemen ,már csak pár nap és találkozol mindenkivel, kitartás!
Már csak 18 nap!