Na mi ez a punnyadás!
Remélem a tl bulin nem lesz ilyen csend!
Tarkay akko most ti mikor is jöttök?
Szombaton vagy Pénteken?
Gambeszről senki sem tud semmit?
Sziasztok!
Régen jelentkeztem már, de mostanában nem tudtam annyit gép közelébe kerülni. Viszont nemsokára összeáll a moci, és egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek: Kéne a géphez egy bal oldali lábtartó konzol, váltórúddal együtt. .Vagy ha tudtok bontó címet vagy elérhetőséget az is nagy segitség lenne.
Elöre is köszi!
Üdv:Gamby
Hello,mi?
Hát...egerszegi motorostalálkozó...voltak kb ...nagyon kevesen de azé jó volt!Lehet holnap is kimegyünk!
Tarka!
Ne tudd meg!Váz flexelés lett az akksi behelyezési projektből 1-1 cm innen-onnan,de azé elbírja még Rocky vékony seggit
Köszi,igazi bari vagy!
Úgy néz ki meglesz az új vas hétfőn...ha minden jól megy én azzal érkeznék Pénteken a Péterékkel karöltve egyenlőre egyedül,oldalborda nélkül ,bár dolgozom az ügyön!
Remélem minden klappolni fog mostmár!
Iminek már jeleztem,remélhetőleg felinstalálja a Net-re!
A motor eladásával a szövődött barátságok nem szünnek meg részemről, de sajnos a Nemeshetési bulit nem tudom kivitelezni autóval sem. Mindenki tudja h tavaly én voltam az első, és nagyon is fáj h nem lehetek ott, és nem találkozhatok minden kedves barátommal, ismerősömmel. Biztosan lesz még rá alkalom h a díszes társulattal együtt tartózkodhatok majd, és elmondhatom h miért kényszerültem ilyen drasztikus dolgokra. Szeretek mindenkit, és nem változtam meg, csak mostanság nem kisméretű anyagi válságból kell kilábalnom, amit nem kívánok senkinek. Remélem ezért senki nem vet meg és senki nem haragszik rám. A buliban remélem azért nem lesz hiánya a jókedvnek, és a megfelelő mennyiségű alkoholfogyasztásnak sem. Amint tudok jelentkezek. Széles utat és csak óvatosan!
Akkó hónap míting evribadi! (ja, nem is... már ma! )
Addig is: joccakát!