Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig ezexerint de.
Dino eladta, autós lelkű lett,menjen a sunyiba!

Dino:Azé csak összefutkozunk még (mondjuk augusztusban sijófokon leszel,ha minden igaz )
EZT én se ÉRTEM! NAgyon Nagyon NEM! Pedig én azt hittem, hogy barátságainkat nem a közös hobbink tartja össze.
Dinó!

Ha úgy gondolod, hogy minket a motor tartott össze, akkor ez nekem nagyon fáj! Én azt hittem barátok vagyunk.Ha bajban voltál melletted voltunk, és te is mi mellettünk, mikor nekünk volt rád szükségünk,és az örömünket is megosztottuk egymással.Neked csak ennyit jelentett?
Tudod, hogy nem a MOTORRÓL SZÓLT! Persze a motorozás szeretete hozott össze minket, de mi elfogadjuk sőt tiszteletben tartjuk a döntésed,de mint embert és barátot,miért kellene hogy nélkülözzünk?EZT NEM ÉRTEM.......
Jah és Imi és párja a legmesszebbről, Szolnok környékéről Ancsika volt RF 400-as mocijával!
Szép estét!
Hát Dinó sajnálom hogy eladtad a vasat!
De azért eljöhetnél kocsival hisz ez egy baráti összejövetel lesz és TE a barátom, barátunk vagy! Légyszives gyere el és engedd itt ki a gőőz! :)
Na akiket úgy tutom hopgy jönnek:
- Dinó reményeim szerint!
- Tarka és Zsuzska szombaton
- Imrufó
- Peti + Bazsi + Antika
- Rock + Ancsa
- Bali + Csíkoska + Béli
- Tasi + tasiné nem tom jön e de jó lenne tudni!
Valamint a helyi motorosok:
- Sanyi + Gyögyike
- Ádi + Niki
- Másik Ádám VTR 1000
- Karell az állat azaz Gábor
- Józsi + barátosnője
- Béla ducatival
- Zsolti az oldalkocsis jawa-val
Végül de nem utolsó sorban Indigó és jómagam, valamit a hetési ifjak!
Gambesz Öcsike Szreg fogalmam sincs de jó lenne ha lassan kiderülne valahogy!
Kérek mindenkit hogy aki mégsem jön vagy mégis jön az legyen szives azt velem is közölje mert nagy készülődésben vagyok és akko úgy tervezem a dolgokat!
Köszönöm!
Üdv.: Torny
Ez meglepett "nem okozott kellő örömöt" ? Dino mi lett Veled?
Sajnálom de tényleg nem tudok eljönni. Nekem itt ért véget a motoros pályafutásom. Sajnálom de nem okozott már kellő örömöt, így maradt az eladás ami viszonylag hamar sikerült is. Mindenkinek sok ezer balesetmentes kilómétert kívánok, és millióegy őrangyalt az utakon! Vigyázzatok magatokra mindannyian! Sziasztok!
Dinó! Ez nagyon nagyon szíven ütött. Nem teszed tiszteleted Hetésen kedves kis családoddal együtt?

Tarka! Mi egész biztosan megyünk Csíkoska + Bali plusz egy új ember.

Érkezésünk késő délutánra tervezzük mert Tornyi azt mondotta, hogy sokáig dolgozik.

Peti Barátomnak meg itt is mégegyszer BOLDOG 24. SZületésnapot kívánok!
Ki,hogy tervezi az odaérést Tornyihoz?
Meg ki jön 1általán?

Lehet jelentkezni.
Boldog szülinapot Peti! (és jó nyaralást!)
Én se nyaral, hanem dolgoz, és én meg azt unom!
De legalább jó meleg van...
ÉN se nyaral ...melót keresek ... má" unom.
Heppi Börzdéj Peti-nek...hát ezért nem értelek el...itt mindenki nyaral csak én nem :(

A Fenébe!
Petiiiiiiii........
(pfvari)
Boldogot Petinek!
A ruhádat csak olyan fogja megvenni,aki nem ismer!
Akkor én meg a második.

Grat Peti!
Dinó hogyhogy?
Drága Pirosszkámtól 2007 es év július havának 15 ik napján búcsút vettem, és nem is lesz helyette másik már. A ruhám és bukóim is eladó sorba kerültek, ha valakit érdekelne.
Kedves Péter alias Pfvari!

Had legyek én az első:a JóIsten éltessen nagyon sokáig!
valami ilyesmi
Rockym minden lehetőséget megragad célja elérése érdekében!
Már csak 10 Nap
BerikZ! Valahogy így gondoltad ?!

Rock! Remélem nincs harag!
Utsó képen Rock biztos fingott egy jó erőset aztán kirepült e nyeregből
Az utcsó kép végeredménye biztos fájt.