Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hellwolf!

Egyszer már én is jártam így, és remélem utoljára! kopp-Kopp-KOPp

Igazándiból itt a klubba pfvari Peti a szervízfőnök. Azt hiszem nem mondok vele hülyeséget ha azt mondom, hogy az első henger kipufógó szelepcsészéire kell nagyon odafigyelni. Nekem is az volt, hogy megszorult az egyik szelep, a dugó letörte a fejét, aztán az szétnyomta a dugót, és a henger szétnyílt mint a tubarózsa. :(
Megfogadtam, hogy minden szezon végén lekapom a szelepházfedelet és alaposan átnézegetem őket.
Ha valami gáz van azt észre lehet venni, a szelepcsésze felülete repedezett belülről kifelé pókhálósodik. Amúgy darabja olyan 6-6,5 ezer forint, érdemes kicserélni inkább mint egy 4. komplett hengerfej majd megint. De voltak előjelei amúgy is. Szokatlanul ingazózó alapjárat, induláskor kisebb befulladások.
Tarka megúszta ezt a hengerfej mizériát ugyanis időben észrevették!
Dinó mester viszont hasonló képpen járt mint én csak kicsit szerencsésebben.

Jah és eddig amikről tudunk csak S es változatnál történt ilyen szörnyűség.

Szóval a szelepcsészék a hunyók + a Suzuki mérnökei.

Remélem tudtam valamelyest segíteni!

ui: ebayen vannak használt komplett blokkok baráti áron, ebayes ügyben Petit keresd itt a fórumon.
Szép napot mindenkinek!
Rég jártam erre gondoltam írok egy kmicsit!
Remélem mindenki jól van!
Mi most jöttünk meg Polgárdiból és hatalmas buli volt!
Az elötte lévő nyaralás és jól sikerült. Talán még ma is tudun fürdeni a balcsiba! :))))
Szép napot!
Sziasztok!
Szevasztok Motorizált társaim!
Volna egy kérdésem a TL1000 s ügyében!
2 éve megvan már a paripám imádom, de egy gondom van vele és nemtudom, hogy - hogyan tudom orvosolni a betegségét!
Idén márciusban már tudjátok ragyogó időnk volt,és egy kicsit autópályáztam vele, persze finoman szabályzásokig!
Az első hengeren a hengerfej szarrá ment és fingom nincs miért, összetört egy kicsit!
Vettem hozzá másik TL 1000 s-es hengerfejet és lám 1500 km-er után ugyan az a probléma ál fenn és most nem is kergettem a mocit !
Valaki, ha tud rá megoldást, hogy mi a picsámért csinálja ezt velem az kérem írjon a hellwolf@vipmail.hu - ra, de az is írjon aki tud komplett első hengerfejet!
Jó áron kp-ban fizetek!
Előre is köszönöm a segítségeteket!
Jujjjj de qrva jót motoroztunk!
Tehát fél óra?Nemtom....meglátjuk,Öcsi is velem lesz,ki tudja,hogy mit szeretne?
De szeretne most a 650 helyett egy r1-et venni az biztos!Úgynéz ki,hogy van vevője a 650-esre
Tab az innen egy 100-as körül van...
Tab-ra megyek Drága Hölgyem,a kedvenc Nagynénémet temetjük sajnos!
Gyermekkorom ISTENNŐJÉT!Vigyázott,óvott,etetett,gyámolított....mindent csinált értem!
Tulajdonképpen pontosan hova mész Somogyba?
Yessss!Pusza!
Még nemtom ,hogy mi lesz a családi terv?! ,de ahogy tudok lépek!
OKay! Ha Zalaegerszeg felé tévedsz, akkor hívjál, 5-ig dódozok!
Somogyban leszek holnap kedves Hölgyem!
Sziasztok! Látom azért irogattok.

Nah lassan én is szert teszek egy rucira és akkor irány a ring!
Ment a szám!

Én mit gyártok? Nem értem a kérdést...mit gyártok vacsira netán?
Tittelet!
Ancsa!
Kérnék telé számot iwiwre!
Mit gyártasz holnap?
illetve 4. és 5.-ben, mert a célegyenesben az 5. majdnem tiltóba forog
én meg legalább meghallgatom akkor "kivülről" hogy szabályoz le a TL 2.-3.ban
bár, ha már kimegyek, lehet kellene menni pár kört
zsír!
ugyis ritkán találkozom TL-esekkel, nagyon kiesem a szórásból.
Akkor egy ismerkedés erejéig lehet kiugrom
Arra, de nem csapatni,csak bámészkodni megyünk, meg addig is motorozunk ha kegyes lesz az időjárás...
Nyílt napra mész?
Múlt szombaton volt ingyen... Ha akartál mentél 6 turnust is ingyé
Én sajna nem! És te Tornyiékhoz Nemeshetésre? Júli 27-én.
MÁR CSAK 23 NAP!

Jah és amúgy én is itt vagyok csak elég sokat dolgozom, de amint tudok mindig benézek.
Pénteken valaki Hring?
Akko nem találkozunk
Szerintem nem én leszek az!
Nekem van 3 esküvőm szombaton,csak vasárnap tudnék oda mennyi,de addigra már hulla leszek!