Már alig várom, hogy előtörjön a kutyiból a vérszomjas állat! De Téged se érjen meglepetés, ha az én "2 lyukas"paripám nekiáll vágtázni ,benne több ménes eggyüttes ereje lakozik!
Hát a krumplifőzelék valóban elmaradt....
Kykee ajánlott egy fél tányér sajtkrém levest, amit Kitty meghagyott. Az sem kellett Zolinak..... csak valami kumplifőzeléket mondogatott hallkan a fogai között.
Felőlem húzkodhatod a kutyulim fülét...... de ha felmérgesíted (9000 rpm ------), akkor megrántja a pórázt és kapaszkodhatsz!
Enyém a megtiszteltetés, hogy vendégül láthattunk, még ha oly rövid időre is!
Örülünk hogy itt voltatok, Zolinak üzenem, hogy elfelejtettük a krumplifőzeléket, de majd bepótoljuk!
Külön köszönet hogy felajánlottad a kutyut,kár hogy pacskerban voltam,de legközelebb cserélünk,és meghúzom a kutyi fülét
Jó volt összefutni,pussz a kicsi Ginónak ,Neked és Zolinak is!
Hazaértünk még 6h előtt. Megálltunk kykee-nél is inni egy kv-t és egy üdítőt.....
Én csak üdítőt ittam, mert biztos nem csináltak volna olyan finom kv-t, mint te!
Báár, te cukor bélkül adtad a kv-t ...... Vagy én nem kértem bele?
Köszike a vendéglátást meg minden...... végre taliztunk veletek személyesen is! Bár tisztára olyan volt, mintha már régóta ismernénk (személyesen is) egymást!
Azt monda az "alvós" Zoli, hogy jó fejek vagytok!
Mondtam neki, hogy a látszat csal és az idegeneknek megjátszátok magatokat!
Hali!
Sajna mi sem megyünk mert holnap reggel mi is nyaralni megyünk!
Jövő hétvégén meg rock fesztivál és motoros tali Kistolmácson!
Úgy hogy nem mostanában leszek erre fele! :()
MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON MAGÁRA!
Hi!
Én sima sárga izzót veszek, mert a relével már nincs kedvem sz*rakodni... mondjuk nekem semmi bajom a gyorsabb villogással, de mivel fényereje sincs, ezért inkább kicserélem...
Egyébként vasárnap(ha jó idő lesz) megyünk haverokkal motorozni a velencei tóhoz, akinek van kedve, és lehetősége, csatlakozhat...
Megvolt a nyaralás,kicsit rövid, de annál jobb! Rocky eljutott a csúcsra nélkülem..(falmászásban ),boboztunk,Bobiztunk,állatkerteztünk,
locsiztunk,bandáztunk Tarkával, Kykeevel,Dinókával!
Elkezdek feltolni pár képet!
mindenkinek!
Szép estét!
Étem étem!
Akko csak égők kellenek!
Az fasza!
Imi ledeset veszel vagy simát?
Akko én is veszek bele ha kapok itt a városba! Gyorsan villog és ez gááz!
Hi!
Az index nem ledes, csak kis watt-számú az izzó benne, ezért villog gyorsabban. Akárcsak nekem... Viszont már rendeltem bele 23 watt-os izzót amivel valszeg jó lesz, mondjuk darabja majdnem egy ezres...
... és ha mr a kőkemény TL-eknél tartuk:
dehogy haragszom,csak átsiklottam a kérdés felett.
bemész a helyi suzukiba és veszel egy relét a ledes indexhez ( mert gondolom azt tettél a gépre ) kb 4000 ft volt,kis átalakítás szükséges a csatlakozóján és 2 féle van,asszem.
Uhhh micsoda egy mi ez!
Imi tegnap megjött a csomag, mégegyszer köszönöm szépen!
Állatian jól néz ki, az undertail még jobban látszik! Így szebb a segge!
Csak most ezzel gyorsabban villog az indexem! Neked is?
Tarka milyen relé kell ahhoz hogy ne villogjon gyorsan az indexem?
Hát a krumplifőzelék valóban elmaradt....
Kykee ajánlott egy fél tányér sajtkrém levest, amit Kitty meghagyott. Az sem kellett Zolinak..... csak valami kumplifőzeléket mondogatott hallkan a fogai között.
Felőlem húzkodhatod a kutyulim fülét...... de ha felmérgesíted (9000 rpm ------), akkor megrántja a pórázt és kapaszkodhatsz!
Enyém a megtiszteltetés, hogy vendégül láthattunk, még ha oly rövid időre is!
Örülünk hogy itt voltatok, Zolinak üzenem, hogy elfelejtettük a krumplifőzeléket, de majd bepótoljuk!
Külön köszönet hogy felajánlottad a kutyut,kár hogy pacskerban voltam,de legközelebb cserélünk,és meghúzom a kutyi fülét
Jó volt összefutni,pussz a kicsi Ginónak ,Neked és Zolinak is!
Hazaértünk még 6h előtt. Megálltunk kykee-nél is inni egy kv-t és egy üdítőt.....
Én csak üdítőt ittam, mert biztos nem csináltak volna olyan finom kv-t, mint te!
Báár, te cukor bélkül adtad a kv-t ...... Vagy én nem kértem bele?
Köszike a vendéglátást meg minden...... végre taliztunk veletek személyesen is! Bár tisztára olyan volt, mintha már régóta ismernénk (személyesen is) egymást!
Azt monda az "alvós" Zoli, hogy jó fejek vagytok!
Mondtam neki, hogy a látszat csal és az idegeneknek megjátszátok magatokat!
Köszi még 1x, jó volt összetalizni!
Sajna mi sem megyünk mert holnap reggel mi is nyaralni megyünk!
Jövő hétvégén meg rock fesztivál és motoros tali Kistolmácson!
Úgy hogy nem mostanában leszek erre fele! :()
MINDENKI NAGYON VIGYÁZZON MAGÁRA!
Tornyiénknál tali,ha előbb nem.
Én sima sárga izzót veszek, mert a relével már nincs kedvem sz*rakodni... mondjuk nekem semmi bajom a gyorsabb villogással, de mivel fényereje sincs, ezért inkább kicserélem...
Egyébként vasárnap(ha jó idő lesz) megyünk haverokkal motorozni a velencei tóhoz, akinek van kedve, és lehetősége, csatlakozhat...
Megvolt a nyaralás,kicsit rövid, de annál jobb! Rocky eljutott a csúcsra nélkülem..(falmászásban ),boboztunk,Bobiztunk,állatkerteztünk,
locsiztunk,bandáztunk Tarkával, Kykeevel,Dinókával!
Elkezdek feltolni pár képet!
mindenkinek!
Étem étem!
Akko csak égők kellenek!
Az fasza!
Imi ledeset veszel vagy simát?
Akko én is veszek bele ha kapok itt a városba! Gyorsan villog és ez gááz!
Az index nem ledes, csak kis watt-számú az izzó benne, ezért villog gyorsabban. Akárcsak nekem... Viszont már rendeltem bele 23 watt-os izzót amivel valszeg jó lesz, mondjuk darabja majdnem egy ezres...
... és ha mr a kőkemény TL-eknél tartuk:
bemész a helyi suzukiba és veszel egy relét a ledes indexhez ( mert gondolom azt tettél a gépre ) kb 4000 ft volt,kis átalakítás szükséges a csatlakozóján és 2 féle van,asszem.
Tarka mester válaszolnál nékem?
Vagy mi van haragszol?
Valaki megveszi?
Imi tegnap megjött a csomag, mégegyszer köszönöm szépen!
Állatian jól néz ki, az undertail még jobban látszik! Így szebb a segge!
Csak most ezzel gyorsabban villog az indexem! Neked is?
Tarka milyen relé kell ahhoz hogy ne villogjon gyorsan az indexem?