Peti várjuk sok motoros tisztelettel az új TL tulajt a csapatban! Milyent vesz, vett?
TLR? TLS?
Remélem hetésbe is jön!
Imi sikerült beraknom az órát a gépbe!
Van itt két kép róla! Nagyon bejön! És este valóba elhaéványodik!
Állati! Viszont nem tom van e hozzá köze de még nagyobb lángokat dob gázrántásnál!
Sziasztok!
A csatolt képet az Ildikó csinálta nem rég Kaposújlakon!
Ha jól láttam ez az R1 volt a balesetben mint vétlen motor és motoros!
Részvétem a családjának!
A másik motorosról inkább nem írok semmit! Jót nem tudom rosszat meg nem akarok!
De a francba már legalább egymásra vigyázzunk!
Ilyen motorosokat kellene kiszűrni a motoros társaságból!
Én már nem hajtok mint állat remélem ti sem!
ennek a napvilágotlátott videonak én is roppantul örülök.Ediig sem nagyon örültem ha zöldmellényest láttam az ut mellett, mostmár viszont tuti ,hogy ki is fognak minket többször állítani a sorból...
A tvben is ismeretessé vált mecseki motoros videó után, végre ránkszálltak a zsernyákok, akik mindenbe belekötnek, és a népszerűségnek köszönhetően mindenhol kiszedik az embert. A soförről annyit, h a helyszínen újra élesztették, de nem marad meg!
Érdeklődnék, hogy a TL1000S-ben –hasonlóan az SV1000-hez- megtalálható-e már az a jeladó, amely a sebváltó állástól függően különböző feszültségértékeket küld az ECU felé, a megfelelő emissziós értékek érdekében? 2001-es TL-ről van szó esetemben.
Peti várjuk sok motoros tisztelettel az új TL tulajt a csapatban! Milyent vesz, vett?
TLR? TLS?
Remélem hetésbe is jön!
Imi sikerült beraknom az órát a gépbe!
Van itt két kép róla! Nagyon bejön! És este valóba elhaéványodik!
Állati! Viszont nem tom van e hozzá köze de még nagyobb lángokat dob gázrántásnál!