Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép estét motorosok!

Peti várjuk sok motoros tisztelettel az új TL tulajt a csapatban! Milyent vesz, vett?
TLR? TLS?
Remélem hetésbe is jön!

Imi sikerült beraknom az órát a gépbe!
Van itt két kép róla! Nagyon bejön! És este valóba elhaéványodik!
Állati! Viszont nem tom van e hozzá köze de még nagyobb lángokat dob gázrántásnál!

hello!

Pénteken d.u. indulnánk Kiskunlacházáról Szalkszentmártoni 3napos motoros találkozóra és embereket keressünk akik jönnének. van jelentkező ?
Hejj Hay-a!
Elkellett zavarni a mestert,mert kontár volt!
A maradékot a párommal fejezzük be,csak kevés az időnk mindig!
Még nem vagytok kész? Az meg hogy lehet?

Nálunk alles in ordnung, sok a meló,kelendő a Yamaha,meleg van, és kevés idő motorozni. De nemsokára megyünk szabira és akkor bepótoljuk a lemaradást!
Tsókolom!
Bocsesz,hogy eltűntem,de rentgeteg melóm volt,és itthon mellette lakást felújítunk Mr.-nével....
Nálatok?
Szia!
Őööööö!
Tsókolom,&Tittelett Drága Tl-esek!
Ancsa anya-manya!
Akkor ezentúl hordjam magammal a sminktáskámat?

Nincs is....
Gratula előre is!
Mi pedig ma megyünk fehérvárra TL-t venni cimborának
Bővül a klub
Pontosan. Sztem hamarosan az égőkészlettől kezdve a piperecuccokig mindent vizsgálni fognak egy rutin ellenőrzés során.
Asszem az ülés alatt volt neki és nem volt biztosítva hanem legegett!
Mer mi volt vele?
Tegnap este már fikázták az R1 es srácot is a rendszámtartója miatt.
ezt a motort láttuk mi is.
szegény-szegény ex tulaj....
Sziasztok!
A csatolt képet az Ildikó csinálta nem rég Kaposújlakon!
Ha jól láttam ez az R1 volt a balesetben mint vétlen motor és motoros!
Részvétem a családjának!
A másik motorosról inkább nem írok semmit! Jót nem tudom rosszat meg nem akarok!
De a francba már legalább egymásra vigyázzunk!
Ilyen motorosokat kellene kiszűrni a motoros társaságból!
Én már nem hajtok mint állat remélem ti sem!
ennek a napvilágotlátott videonak én is roppantul örülök.Ediig sem nagyon örültem ha zöldmellényest láttam az ut mellett, mostmár viszont tuti ,hogy ki is fognak minket többször állítani a sorból...
Én úgy tudom, hogy már el is hunyt. Ismerted őket Dinó?
A tvben is ismeretessé vált mecseki motoros videó után, végre ránkszálltak a zsernyákok, akik mindenbe belekötnek, és a népszerűségnek köszönhetően mindenhol kiszedik az embert. A soförről annyit, h a helyszínen újra élesztették, de nem marad meg!
Kösz
Igen
Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a TL1000S-ben –hasonlóan az SV1000-hez- megtalálható-e már az a jeladó, amely a sebváltó állástól függően különböző feszültségértékeket küld az ECU felé, a megfelelő emissziós értékek érdekében? 2001-es TL-ről van szó esetemben.

Üdv.: Futi
hát srácok, akkor én nem tudok menni, hiába lesz Jackson, meg Jimmy, de nekem Oslo már nagyon messze van...
Tarka 2 hét alatt szerzed be a jegyeket? Pusszancs Mutter!