Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Tasi!

És az nem baj,ha van benne pár mélyebb karc vagy azt ők majd ott kijavítják a negatívon?
Szasztok!

1-2 napra nem tudom meddig fogják nézegetni a műanyagosok!

Szerintem hamar megvan csak mintát vesznek!

Előre is köszi:Tasi

Azért az tényleg mondhat v.mit hogy kinti motorokat nézegetve mindegyiken yoshi RS-3 feszített!
Ja és úgy néz ki jövő hét vasárnap megyek fel, úgyhogy az utána lévő héten megbeszélhetünk egy találkát a púppal kapcsolatban. Mennyi időre kéne Neked?
Hello Tasi!

Hát igen megfordult már a fejemben a dolog, de nem akarok látatlanba motort venni. Mi van ha vmi nem tetszik rajta,akkor már nemnagyon lehet visszacsinálni a dolgot. De ha tudsz adni vmi jó tippet akik hoznak be úgy is,hogy esetleg a nyakukon marad az jó lenne.
Szasztok!

BerikZ-nek ha szánsz rá egy kis időt+persze lóvét akkor a helyedben én Amerikából rendelném az új TL-R-t!!!

Szinte mind esés és bukásmentes igaz van rá reg.adó de annyival olcsóbbak is szerintem...

Szasztok:Tasi /a töröttért 500dollárt kérnek!

Pár kép:
Szasztok!

Mi van Téli Álom?!

Jéé miket találtam, Amerikában is szeretnek pályamotorozni!

Na de ilyennel?!
Szasztok!

BerikZ-nek: Előre is köszi,miért ne kapnád vissza?

Írj E-mail-t hogy mikor tudod behozni,aztán egyeztetünk!

előre is köszi:Tasi
Szia! Érdekelne, magánban megbeszélhetnénk.... fehervarip@freemail.hu
Hello Tasi!

Megdumálhatjuk a dolgot, ha tényleg visszakapom a darabot. CSak egy a bökkenő,hogy most nem vagyok pesten és nem tudom,hogy mikor megyek fel.
Szevasztok ha valakit érdekel van egy 5000Km futott K&N sportlégszűrőm Tl 1000s mocihoz.
de jóóóó! kokó, royésádám,
No már páran tudnak a rendezvényről, ezért most közzéteszem mit is szervezkedünk itt a déli országrészben. Ez eddig csak minta, tehát a műsor még nem 100 as.
Szasztok!

Valaki segítsen!!!

BerikZ-nek:- Nem tudnád kölcsönadni az ülés takaró púpod egy-pár napra,mert lehet hogy a műanyagosok meg tudják javítani de kéne hozzá minta!?

behozod valamelyik héten elmegyek érte és vissza is viszem neked!

Szasztok:Tasi
Van még több is ami kimaradt.
psychoatimaster ezt kihagytad!
A púp kicsit átlátszó, szerintem az a sziréna

Szasztok!

na szóval ha rászánom magam ilyenre fújjatom elenor-t!

Ebből a TL-ből nincs túl sok!

Szasztok:Tasi
Szasztok!

Hát nem mondom vannak történetek!

Erről a mociról hol a sziréna?! (nem állnék meg és ha álrendőr?!

Nekem is volt ilyen sztorim az M3-asról lekanyarodva a Lágymányosi híd irányában,az első lámpás kereszteződésnél...egy autós éppen le akarta zúzni a haverom GSX-R -jét amikor előre csurgott a lámpánál!

szokásos ablakon keresztüli üvöltözés meg duda plusz zöld lámpánál padlógáz,már nehogy ő legyen elöl effektus!

Vitatkoztak mentek elöl mi meg hátulról érkeztünk a többiekkel ,mert hát ugye a Gixxer az gixxer mi nem siettünk az autós a haverra rántotta a kormányt 2x úgyhogy a srác már a villcsi sinen parádézott...na besokaltunk mert ezt nem szeretjük ...több se kellett mondanom sem kell másodpercek alatt körbeálltuk,az autó mind a 4 sarkára jutott motor és benéztünk valamint nyomatékosság kedvéért Torrente haverom be is kopogtatott...nem kicsit!!!

Hát az ipse úgy megnyugodott mint a kisgyerek ha meglessz a cumija!

hát ennyi,,,

Pár kép mindenki a TL-eket nézi ugye?

Szasztok Tasi
ilyen lene a endőrőknek . én kergetném őket hogy hagy nézem meg a motort,
szevasztok!

pohi!
a te munkagéped is hasonló?
Helyesen cselekedtél
én nyár elején egy G astrát szabadítottam + a bal oldali tükrétől ( ami a drótokból itélve elektromos és fűthető volt)
hasonló köcsög autós sztoriból.
Érden a 6 oson ahogy rákanyarodik a régi 70 es van egy kigyorsítósáv, és abból az asztra mindenféle körbenézés és index nélkül áthuzta a kormányt, én + nem tudtam mit csinálni áthúztam a szembejövő elé, és aszembejövő +a patkára húzt a kocsiját.(azóta is köszi neki)
oszt mikor az astrás észrevette, rálépett a gázra és probált meglépni mint ha mi se történt volna.De a Sz battai leágazásnál utolértem, és ott vol a repül a szép tükör kitudja hol ál meg és ki hogy találja meg.
nem is értem az ilyen felelőtlen kollégákat. nálam mindig van mindkettő. sőt, hólánc és defibrillátor is, ki tudja. ha hosszabb útra megyek, ezeken felül viszek magammal konzerv májkrémet, forró teát és pokrócot is. meg defektjavító-készletet, és elakadásjelző háromszöget
Igen igen... Tanulsága még az esetnek, hogy senki nem állt meg magától, ki kellett éllnom az útra, és leállítani az autókat, hogy legalább hívjon mentőt, mert a telefonom csúnyán nézett ki az eset után... EÜ doboz a 4. kocsiba volt... De legalább egy nagyon segítőkész fogorvos srác volt, még el is látott bennünket... Vannak pozitív példák is...
Lumbergh!

Telefonkönyv? Van aki még eü dobozt és izzókészletet sem tart magánál! ugye-ugye .