Ja és úgy néz ki jövő hét vasárnap megyek fel, úgyhogy az utána lévő héten megbeszélhetünk egy találkát a púppal kapcsolatban. Mennyi időre kéne Neked?
Hát igen megfordult már a fejemben a dolog, de nem akarok látatlanba motort venni. Mi van ha vmi nem tetszik rajta,akkor már nemnagyon lehet visszacsinálni a dolgot. De ha tudsz adni vmi jó tippet akik hoznak be úgy is,hogy esetleg a nyakukon marad az jó lenne.
No már páran tudnak a rendezvényről, ezért most közzéteszem mit is szervezkedünk itt a déli országrészben. Ez eddig csak minta, tehát a műsor még nem 100 as.
Erről a mociról hol a sziréna?! (nem állnék meg és ha álrendőr?!
Nekem is volt ilyen sztorim az M3-asról lekanyarodva a Lágymányosi híd irányában,az első lámpás kereszteződésnél...egy autós éppen le akarta zúzni a haverom GSX-R -jét amikor előre csurgott a lámpánál!
szokásos ablakon keresztüli üvöltözés meg duda plusz zöld lámpánál padlógáz,már nehogy ő legyen elöl effektus!
Vitatkoztak mentek elöl mi meg hátulról érkeztünk a többiekkel ,mert hát ugye a Gixxer az gixxer mi nem siettünk az autós a haverra rántotta a kormányt 2x úgyhogy a srác már a villcsi sinen parádézott...na besokaltunk mert ezt nem szeretjük ...több se kellett mondanom sem kell másodpercek alatt körbeálltuk,az autó mind a 4 sarkára jutott motor és benéztünk valamint nyomatékosság kedvéért Torrente haverom be is kopogtatott...nem kicsit!!!
Hát az ipse úgy megnyugodott mint a kisgyerek ha meglessz a cumija!
én nyár elején egy G astrát szabadítottam + a bal oldali tükrétől ( ami a drótokból itélve elektromos és fűthető volt)
hasonló köcsög autós sztoriból.
Érden a 6 oson ahogy rákanyarodik a régi 70 es van egy kigyorsítósáv, és abból az asztra mindenféle körbenézés és index nélkül áthuzta a kormányt, én + nem tudtam mit csinálni áthúztam a szembejövő elé, és aszembejövő +a patkára húzt a kocsiját.(azóta is köszi neki)
oszt mikor az astrás észrevette, rálépett a gázra és probált meglépni mint ha mi se történt volna.De a Sz battai leágazásnál utolértem, és ott vol a repül a szép tükör kitudja hol ál meg és ki hogy találja meg.
nem is értem az ilyen felelőtlen kollégákat. nálam mindig van mindkettő. sőt, hólánc és defibrillátor is, ki tudja. ha hosszabb útra megyek, ezeken felül viszek magammal konzerv májkrémet, forró teát és pokrócot is. meg defektjavító-készletet, és elakadásjelző háromszöget
Igen igen... Tanulsága még az esetnek, hogy senki nem állt meg magától, ki kellett éllnom az útra, és leállítani az autókat, hogy legalább hívjon mentőt, mert a telefonom csúnyán nézett ki az eset után... EÜ doboz a 4. kocsiba volt... De legalább egy nagyon segítőkész fogorvos srác volt, még el is látott bennünket... Vannak pozitív példák is...
És az nem baj,ha van benne pár mélyebb karc vagy azt ők majd ott kijavítják a negatívon?