Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Három tali is lesz a nyáron?
Király!
😁 😁 😁
Sziasztok,
Nekem a 4-5-6 és 25-26-27 jó. Hogyha a másikra esne akkor megoldom. 😁
Halihó zsiványok!
A tali időpontok:
Júli 4-5-6
18-19-20
25-26-27
Válasszatok!
A generátor dekli alatt, a generátor állórész mellett.

https://i.ebayimg.com/images/g...
(fent, 1 óránál)
Sziasztok. Segitséget szeretnék, merre talalom a főtengely jeladót?
😉
Köszi az infókat
Nekem Solvart-os fesszabom van, az pontosan tölt, de a régivel is használtam egy évig. Mivel beépített BMS van az akkuba(töltésvezérlő), ezért csak annyi a lényeg, h jó legyen a töltés. 14.5V
Viszont külső töltéshez olyan töltő kell ami tud ilyen akkut tölteni. Pl a lidlis nem tud ilyet, de a Noco Genius igen.
Na ez már döfi. Töltés terén van valami nyűgje, kívánalma a hagyományoshoz képest?
Na, arról már van tapasztalat. 3 éve használom mindkét motoromban. A V2-őt is vígan indítja(persze 0 fokban annyira nem), szuperkönnyű, sztem jó vétel. 😀
Ejj, pedig bíztam benned :) Nekem is birizgálja a fantáziámat, de ugye az a mondás utcára acél, pályára alu. De az 520 is működik 530 helyett, pl. Másik dolog a súlycsökkentés-égiszén a Skyrich akksi. Vélemény? 🤓
Azért tudjátok, a súly lóerő arány a lényeg. 😆 A súlycsökkentés mindig jó 🤩
Viszont súlyra kb negyede az acélnak.
Most raktam fel az alu Renthal fogaskereket, még nem tudom. 😀
Ismerős azt mondta, annyit bír mint az acél.
Alu mennyire tartós? Milyenek a tapasztalataid vele? Köszi
Igen azon az van gyárilag.
Igazából a lényeg az, hogy arany.
😁
Dl1000-en gyárilag 525-ös van elől? Azt nem adtak a szetthez?
No, 525 lánc felrakva.
Első lánckerékből a DL1000-é pont jó hozzá!
Keresek szívócsonk gumit R-re. Hátha valakinél lapul 1 vagy 2 hibátlan. Enyém picit elfáradt.
+1 az Igel-nek. Másodikat nyúzom a TL-ben, a 6 éves régi az r6-osom még simán indítja, csak a V2nek kevés már.
...és nem vészesen drágább a többinél. Jogos.
https://www.zselesakkumulator....
Legnagyobb ridegtartásban van nálam az Igel, minden rosszat elkövetek ellene, de még bírja 😀 kíváncsi leszek meddig.
Hát igen nem rossz, de kényesek a hidegre és drágák.
Lehet, hogy nálam is ez tett be, meg az idő. Telente olyan tültőn "tartottam", ami, ha feltölti, csak tartja a feszültséget. Most engem becsapott, hogy töltőről vettem le, a motoron megnéztem minden lehetőséget, ami miatt nem tudja átforgatni, ott hibát nem találtam, így maradt az akksi. Emlékszem volt már egszer ilyen régen, szelepszár szimering csere után visszatéve azt az akksit, ugyanezt csinálta. Új akksival egyből indult.