Nekem Solvart-os fesszabom van, az pontosan tölt, de a régivel is használtam egy évig. Mivel beépített BMS van az akkuba(töltésvezérlő), ezért csak annyi a lényeg, h jó legyen a töltés. 14.5V
Viszont külső töltéshez olyan töltő kell ami tud ilyen akkut tölteni. Pl a lidlis nem tud ilyet, de a Noco Genius igen.
Na, arról már van tapasztalat. 3 éve használom mindkét motoromban. A V2-őt is vígan indítja(persze 0 fokban annyira nem), szuperkönnyű, sztem jó vétel. 😀
Ejj, pedig bíztam benned :) Nekem is birizgálja a fantáziámat, de ugye az a mondás utcára acél, pályára alu. De az 520 is működik 530 helyett, pl. Másik dolog a súlycsökkentés-égiszén a Skyrich akksi. Vélemény? 🤓
Lehet, hogy nálam is ez tett be, meg az idő. Telente olyan tültőn "tartottam", ami, ha feltölti, csak tartja a feszültséget. Most engem becsapott, hogy töltőről vettem le, a motoron megnéztem minden lehetőséget, ami miatt nem tudja átforgatni, ott hibát nem találtam, így maradt az akksi. Emlékszem volt már egszer ilyen régen, szelepszár szimering csere után visszatéve azt az akksit, ugyanezt csinálta. Új akksival egyből indult.
Király!
😁 😁 😁