Ha ennyire okos vagy majd tavasszal gyere el velem meg Oszival motorozni egyet :D:D
Nem kellett volna mindent komolyan venned. Nem tehetek róla h nincs humorérzéked... Amúgy 230-al.
Velem ilyenről biztosan nem vitáztál, arról már lehetett vita hogy mindenhol próbáltad a faszodat hosszabbítani azzal hogy te a slickel igy ugy lapra veres mindenhol a motort 200felett es az utcai sportgumik mind szarok, viszont az erdekes hogy itt nem fikaztad a masikat azert mert a power3at ajanlotta... fura de hat te ilyen vagy :D komplexust le kellene győzni :D
Oszi es akkor mi van ha szélesebb gumikkal jártok? Csereld ki a cikkben a számokat és kész, de így is úgy is hülyeség amit ír a gumiszakértő, bár nem hülyeség mert tenyleg kisebb lesz a felület akkor ha nyílegyenesen mész.
Levivel, vagy valamelyik gyökérrel volt egy vitánk, és amilyen hülyék nem értették meg, hogy a TL-el tudok fordulni 200/60-as gumival Mert szerintük azzal nem dől a kanyarban A nagyobb tapadási felületet sem értették meg
Nem igazán érted, nincsen neked valami csúnya komplexusod, vagy nem vagy paranoiás? Én is nevettem a cikken, de úgy látom nálad van valami baj a fejben
Ne biciklikkel példálózz.
Még mindig nem értem, hogy egy 6" széles felnire a használhatatlan 190/50-es gumi helyett 200/55 vagy 200/60-ast teszek a nagyobb tapadási felület érdekében.
Buta fasz vagy, és örülnék, ha nem szólnál hozzám, ahogyan mostanság én sem hozzád.
Nem kellett volna mindent komolyan venned. Nem tehetek róla h nincs humorérzéked... Amúgy 230-al.