Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

FIGYELEM!

A köpönyeg 1 szar! sose higgyél neki!

idokep.hu! az pontosabb.
Fog.
esik.
Nem fog!
Esik.
Engem igen.
Sanyi! Gratula az uj gépsárkányhoz
Látatlanban is nagyon tetszik.
Kép?

Az SV fék témázoz meg annyit tennék hozzá, hogy egyik cimbora ráült az sv-mre,kiment az udvarából a 31-esre,és rögtön stopizott vele,többször is.(cserélni is kellett a hátsótengelyt)
Akkor mi a gond a fékkel?
Vasárnap délután (jó idö esetén) egy környék-gurulás érdekel valakit?
Mondjuk mikor a fejedre nő már nem akkopra öröm....
Egy elérhetőséget dobhatnál.Mert adatlapon nincs semmi.
Láttam.
Mért van hogy egész nyáron kocsival mész csak most nem?
Nekem csak most jön a fekete leves.
pffejjj de elaztam most hazafele....
Lányokkal az a nagy harci helyzet hogy fiatalon nincs gond de idősödve van, fiúknál meg fordítva.

De amúgy.
Őőőőőő...............én egy 6 dugós nyerget kipróbálnék.Fékezés meg hát..............mmmmm...............az egyik gyengém a sok közül.
Magyarán sokat rágatom a kart nagyon.
Ki kéne próbálni hogy menne ha leszedném.
Az biza!Neked meg pláne elhiszem,lehet némi rutinod!
Ismerős! Nekem is volt egy oldalkocsis P10-em ,mikor megvettem első utamon be akartam kanyarodni a melóhelyem 8m-es kapuján ,hát nem sikerült elsőre!
Nagy öröm!....
ma a vizsgabázisról hazafelé az esőben a 7-re jobbra kétkeréken fordultam ki.....már elszoktam tőle így meglepődtem rendesen......pedig csak be akartam sorolni a forgalomba.......úgy látszik régen még a csepelek és trabik lassabbak voltak........jónak nézek elébe...
Most hoztam haza a csajokat!
A kicsi életrevaló,mint az anyja!Minden okés ezidáig!
Nekem sincs vele bajom egyenlőre, a Yamaha R6 harapós fékeitől be is fostam.
Bizony-bizony!Nem kell erre százdugattyús fémfékcsöves supersport fék! ! ! ! !Helyesen kell fékezni,nincs mese,meg kell tanulni!
Mint amennyire az OMSZ elorejelzesek altalaban. De meg mielott mindenki akut oklendezesbe (ilyenbe: ) kezd, tudomanyos cikkben olvastam, hogy a magyar meteorolgiai szolgalat munkaja torony magasan vilagelso! Valljuk be: honnan is lehetne tudni, hogy milyen ido lesz? Senonnan. Hogy jo ido lesz-e en sem, tudom, de tuti az lesz, mert megyek a balassagyarmat szalma-TT-re! Kis szepseghiba, hogy ha szakad az eso en akkor is megyek.