Sanyi! Gratula az uj gépsárkányhoz
Látatlanban is nagyon tetszik.
Kép?
Az SV fék témázoz meg annyit tennék hozzá, hogy egyik cimbora ráült az sv-mre,kiment az udvarából a 31-esre,és rögtön stopizott vele,többször is.(cserélni is kellett a hátsótengelyt)
Akkor mi a gond a fékkel?
Őőőőőő...............én egy 6 dugós nyerget kipróbálnék.Fékezés meg hát..............mmmmm...............az egyik gyengém a sok közül.
Magyarán sokat rágatom a kart nagyon.
Ki kéne próbálni hogy menne ha leszedném.
ma a vizsgabázisról hazafelé az esőben a 7-re jobbra kétkeréken fordultam ki.....már elszoktam tőle így meglepődtem rendesen......pedig csak be akartam sorolni a forgalomba.......úgy látszik régen még a csepelek és trabik lassabbak voltak........jónak nézek elébe...
Mint amennyire az OMSZ elorejelzesek altalaban. De meg mielott mindenki akut oklendezesbe (ilyenbe: ) kezd, tudomanyos cikkben olvastam, hogy a magyar meteorolgiai szolgalat munkaja torony magasan vilagelso! Valljuk be: honnan is lehetne tudni, hogy milyen ido lesz? Senonnan. Hogy jo ido lesz-e en sem, tudom, de tuti az lesz, mert megyek a balassagyarmat szalma-TT-re! Kis szepseghiba, hogy ha szakad az eso en akkor is megyek.
A köpönyeg 1 szar! sose higgyél neki!
idokep.hu! az pontosabb.