Sziasztok!
Téves rendelés miatt nyakamon ragadt egy garnitúra SV650 első fékbetét . Ár alatt odaadom, mert nekem csak a pénzem áll benne, ha valakit érdekel, dobjon 1 mailt.
Üdv.
Szia.
Jól választottál de azért az első lábtartó karcolás előtt dobjál egy képet hogy az utókor a szép gyári motorodra emlékezzen. kívánom neked hogy ne essél.
Üdv mkinek!
Az elmúlt 2 hónapban csak olvasgattalak Titeket (nem volt egyszerű átrágni magam a topicon...), de mivel tegnap óta boldog tulaja vagyok egy SV650 esnek, illendőnek érzem, hogy "beköszönjek".
A legkisebbeknek pedig hosszú életet, szüleiknek épséget-egészséget!
(Magam már 2 db leánygyermek büszke apja vok...)
Csapó három!
Még mindig 650-es első henger szelepdeklit keresek.
Bocsi,ha valaki írta hogy van és nem válaszoltam. Ritkán tudok net előtt lenni. De most igyekszek odafigyelni. Köszönöm!
Vasárnap biztos elcsavarunk valahová, ha mást nem annyit mint az előzőn.......a szlovák rész közel van és egy kis átcsurgással is lehet jó utat találni...
A-ha!
Szóval full csere. Azt hittem szó szerint csak a rugót cseréltetted ki.
Akkor az úgy fullos. De... Ha huzamosabban _közlekedsz_ szar úton, akkor ott a lehetőség, hogy kicsavard a csillapítást, és hello. PL Erdélyben. Na oda kell az ilyen :D
Téves rendelés miatt nyakamon ragadt egy garnitúra SV650 első fékbetét . Ár alatt odaadom, mert nekem csak a pénzem áll benne, ha valakit érdekel, dobjon 1 mailt.
Üdv.