Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a triumph fanok figyelmébe:
http://www.karasna.honda.hu/us...
Ez lesz a gixef helyett?
Jah régebben mondtad, hogy Jawa-khoz is értesz amikor öcsém gépéről volt szó így nem lepődtem meg az oldal kocsiról viszont nekem is a kutyás fényképek jutottak eszembe
350 12V........nem annyira lelakott, kissé csörög mert szarul újították fel, de ez megoldható.......
roadkingnek igaza van, mindenképp azt kell megnézni, ez sajna gumi cseréknél elszokott törni, ha rosszul rakják vissza nekem elég hiányos de még működik . Ha szét szeded és újra összerakod akkor összerakásnál figyelj oda nehogy te is így járj.
Nah gratula a cseréhez. 250 vagy 350es?
Sziasztok! Eladó : 99-es 650 SV váz,lengőkarral,segédvázzal,hátsókerékkel, első-hátsó fékkel, 2 üléssel, repedt hátsó burkolattal. Benne van a blokk is meg hűtő meg ami hozzátartozik. Az eleje és a hátsó rugóstag nincs benne. A motor nem indítható mert hiányos az elektronikája. A rajta lévő tanknak nincs kulcsa így az se képez tételt. Az egész lehetőség szerint egyben eladó 120e Ft-ért. Ja, olasz papírokkal akár forgalomba is lehet helyezni!
Igen, mármint a jeladóra gondoltam...
Sajnos szerszámok nélküli parkolóházban ez nem fog menni, de köszi!
Valami egyszerűbb megoldás nem létezik?
A km óra nem valószínű hogy beázott ,inkább a tengelyen lévő jeladóval lehet valami.Szedd ki az első kereket ,mosd ki a jeladót nézd meg nincs-e rajta sérülés (fülek) ,forog-e rendesen. Kend be ujra és nézd meg megjavult-e.
Sziasztok

Egy gyors kérdés.
Kedden elkapott az eső, a kilométer órám pedig nem nagyon akart 50fölé menni. Gondoltam beázott, egye fene, majd megszárad.
Ma újra gurultam... a helyzet hasonló:D
Mit tegyek?
Ahhoz kepest, hogy milyen allapotban volt, most mar jonak mondhato, ugy nez ki teljesen felepulhet szerencsere
Azt a kurva....
Akkor én csak ne nyafogjak. Akkor most átéli a poklok poklát.
Hát sok-sok erőt neki!
na basszus...
Igen motoros. Ment a motorjaval es kijott ele egy auto....Nyilt combcsont+terdkalacs tores+szarkapocs. Ja es a felkarja is eltort szilankosra ideg serulessel....egyelore ugy nez ki a motoros karrierenek annyi De javul folyamatosan, most mar a kezet is tudja mozgatni tobbe kevesbe...Koszi a jokivansagot
beszéljünk másról még ma is beleborzongok ha eszembe jut...
Hát volt oly sok kezelésbe részem (kedvencem az elektromos kezelés volt. 3 hétig szikrákat fingottam tőle) de ilyen expanderessel nem ajándékoztak meg.
nekem csak síp és szárkapocs csont törésem volt.Akkor Te is tudod mi az az extensio-s kezelés.
Tán motoros baleset? Mi történt vele? Jobbulást neki!
Kitartást! Eljön az idő,mikor ő is tud majd seggbe rúgni!
A comb csont és a sípcsont 7centire elcsúszott egymástól a térdemnél. Mondjuk úgy,kibírtam röhögés nélkül!
Neked?
én bicegek már 13 éve
De már megszoktam
Hugom is a labaval szenved mar 5 honapja, eleg csunyan jart . Most mar tud jarni, de meg biceg egy kicsit...Kitartas neked is
Neked melyik része sérült a lábadnak?
húú olyan szerkezetre volt rákapcsolva hogy ihaj
Akkor te is szenvedtél vele rendesen?
A baleset óta rájöttem a láb nem egy stabil része az emberi testnek.