Jah régebben mondtad, hogy Jawa-khoz is értesz amikor öcsém gépéről volt szó így nem lepődtem meg az oldal kocsiról viszont nekem is a kutyás fényképek jutottak eszembe
roadkingnek igaza van, mindenképp azt kell megnézni, ez sajna gumi cseréknél elszokott törni, ha rosszul rakják vissza nekem elég hiányos de még működik . Ha szét szeded és újra összerakod akkor összerakásnál figyelj oda nehogy te is így járj.
Sziasztok! Eladó : 99-es 650 SV váz,lengőkarral,segédvázzal,hátsókerékkel, első-hátsó fékkel, 2 üléssel, repedt hátsó burkolattal. Benne van a blokk is meg hűtő meg ami hozzátartozik. Az eleje és a hátsó rugóstag nincs benne. A motor nem indítható mert hiányos az elektronikája. A rajta lévő tanknak nincs kulcsa így az se képez tételt. Az egész lehetőség szerint egyben eladó 120e Ft-ért. Ja, olasz papírokkal akár forgalomba is lehet helyezni!
A km óra nem valószínű hogy beázott ,inkább a tengelyen lévő jeladóval lehet valami.Szedd ki az első kereket ,mosd ki a jeladót nézd meg nincs-e rajta sérülés (fülek) ,forog-e rendesen. Kend be ujra és nézd meg megjavult-e.
Egy gyors kérdés.
Kedden elkapott az eső, a kilométer órám pedig nem nagyon akart 50fölé menni. Gondoltam beázott, egye fene, majd megszárad.
Ma újra gurultam... a helyzet hasonló:D
Mit tegyek?
Igen motoros. Ment a motorjaval es kijott ele egy auto....Nyilt combcsont+terdkalacs tores+szarkapocs. Ja es a felkarja is eltort szilankosra ideg serulessel....egyelore ugy nez ki a motoros karrierenek annyi De javul folyamatosan, most mar a kezet is tudja mozgatni tobbe kevesbe...Koszi a jokivansagot
Hát volt oly sok kezelésbe részem (kedvencem az elektromos kezelés volt. 3 hétig szikrákat fingottam tőle) de ilyen expanderessel nem ajándékoztak meg.
http://www.karasna.honda.hu/us...