Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem neki. A lánynak!
Minekisneked?
Itthon ennyi pénzből 2-t veszel!
foleg, h ez tutira 25kw, kezdonek kivalo....nagyon keves kilcsi van benne...leovince dobbal...

vagy ez, azt kesz... mert ugyis szereti a pirosat
Itt érdemes keresgélni a választ!

1998-2002 SV650s service manual (SVmedia)
szerintetek ez megeri ennyiert?

link

a szlovakoknal elvileg csak forgalombahelyezes van ugye?
Hűtő előtt egy konzolon.
Nos kicsi gáz van a videóval.
A yutyub valami szerzői jogokról vartyog így levettem később felrakom überszar sv hangal.
SZiasztok :)
Azt szeretném kérni/kérdezni, h ha valakinek buborék-SVje van, és megtenné, nézze már meg h hova és hogy van felfogatva a duda, mert nekem csak be volt téve az idomba, mikor megvettem, és valahogy nem tudok rájönni, h hol lehetne, nekem nem illik sehova
És esetleg valaki tud olyat, h a kuplunglamellákat ha kiszedem, úgy összességében milyen vastagnak kellene lennie gyárilag?

Köszi
KB ez.
Na hallod én nem kertészkedek.
Állítólag megvárom az utca végén mire levágják a füvet.
Pedig tényleg túrázni megyek.
Pontosan miez? A kamera.
Egy biciklisnek titulált "Mr Wong jobbról az 5. dzsunka" VGA kamera.Egy profi GPS tartóra nem túl profin felhuzalkötegelőzve.
Különös ismertetőjele hogy mindenki lézerblokkolónak nézte.
Pedig nemaz.
Cseppálló és a kezelőgombokat kesztyűben is tom kezelni,combos akksija van.
Nem volt nagyon drága így marad.
Hajrá! Hajrá!
Megvárom ébren!
Épp sopánkodunk, hogy kertészkedés helyett motorozni kellett volna... Aznap... Veletek...
legközelebb nem úsztok meg! Mid van?Külön kam?Én kamera tartón filoztam,6ezer pénz de előbb meg kéne tanulni valamilyen szinten motorozni
Még ma.
Coming soon........
Én is végig néztem volna!
Pont a jó résznél van vége.
Vezetési képességemet haggyuk olyan amilyen még jön egy adag osztán folyt köv.
Zsével az élen hétvégén.
Nya szóval első adag.
Nem rossz de nem is egy GO-pro.Viszont az MD80-tól jobb is meg rosszabb is.Képminőség egy hangyányit rosszabb de a beremegés joval jobban tűri és túlélőképesebb a kamera.Ugyhogy a pénzt tekintve amit adtam érte a végösszeg megérte valamennyire.

http://youtu.be/u4R4EA9ba8U
szia !
sajnos én is eladnám a motort, adatlapomon az e-mail címem ha gondolod jelentkezzél.