SZiasztok :)
Azt szeretném kérni/kérdezni, h ha valakinek buborék-SVje van, és megtenné, nézze már meg h hova és hogy van felfogatva a duda, mert nekem csak be volt téve az idomba, mikor megvettem, és valahogy nem tudok rájönni, h hol lehetne, nekem nem illik sehova
És esetleg valaki tud olyat, h a kuplunglamellákat ha kiszedem, úgy összességében milyen vastagnak kellene lennie gyárilag?
Egy biciklisnek titulált "Mr Wong jobbról az 5. dzsunka" VGA kamera.Egy profi GPS tartóra nem túl profin felhuzalkötegelőzve.
Különös ismertetőjele hogy mindenki lézerblokkolónak nézte.
Pedig nemaz.
Cseppálló és a kezelőgombokat kesztyűben is tom kezelni,combos akksija van.
Nem volt nagyon drága így marad.
Nya szóval első adag.
Nem rossz de nem is egy GO-pro.Viszont az MD80-tól jobb is meg rosszabb is.Képminőség egy hangyányit rosszabb de a beremegés joval jobban tűri és túlélőképesebb a kamera.Ugyhogy a pénzt tekintve amit adtam érte a végösszeg megérte valamennyire.
vagy ez, azt kesz...
1998-2002 SV650s service manual (SVmedia)
link
a szlovakoknal elvileg csak forgalombahelyezes van ugye?
A yutyub valami szerzői jogokról vartyog
Azt szeretném kérni/kérdezni, h ha valakinek buborék-SVje van, és megtenné, nézze már meg h hova és hogy van felfogatva a duda, mert nekem csak be volt téve az idomba, mikor megvettem, és valahogy nem tudok rájönni, h hol lehetne, nekem nem illik sehova
És esetleg valaki tud olyat, h a kuplunglamellákat ha kiszedem, úgy összességében milyen vastagnak kellene lennie gyárilag?
Köszi
Állítólag megvárom az utca végén mire levágják a füvet.
Pedig tényleg túrázni megyek.
Különös ismertetőjele hogy mindenki lézerblokkolónak nézte.
Pedig nemaz.
Cseppálló és a kezelőgombokat kesztyűben is tom kezelni,combos akksija van.
Nem volt nagyon drága így marad.
Megvárom ébren!
Épp sopánkodunk, hogy kertészkedés helyett motorozni kellett volna... Aznap... Veletek...
Zsével az élen hétvégén.
Nem rossz de nem is egy GO-pro.Viszont az MD80-tól jobb is meg rosszabb is.Képminőség egy hangyányit rosszabb de a beremegés joval jobban tűri és túlélőképesebb a kamera.Ugyhogy a pénzt tekintve amit adtam érte a végösszeg megérte valamennyire.
http://youtu.be/u4R4EA9ba8U
sajnos én is eladnám a motort, adatlapomon az e-mail címem ha gondolod jelentkezzél.