1)Nem éri meg az árát.
2)A naked tetszett belőle,de meggondoltam magam,idomosra szerettem volna ülni.Az idomos fazer meg nem gyere be
3)túl erős,100paci
Nöm.
Terminátorruha lötyög mint egy vitorla.
Spyke.Stílusosan kék fekete.Valami GP 66 air.Féláras utsó darabos accijóban volt nem lehetett kihagyni.Tapad rám mint egy űrruha.Picit még kicsi de jó lesz.
.No betét halom perforáció nyárra tökéletes ujja picit hossz de nem vészes.
Pocakból 3 KG leadva és már aláfér egy pulcsi is.
Leírom a gondosan kidolgozott technológiát!
1. Hajszárítóval (netán hőlégfúvóval, de akkor nagyon érzéssel) elkezded melegíteni amíg meg nem lágyul a ragasztója, majd finoman lehúz.
2. A fényezésen maradt ragasztómaradványokat alkohollal letörölgeted.
3.Végül némi polírpasztával homogénné polírozod a felületet.
Pénzügyi vákum mostmár nálamis van.
Bár a maradék 50 ojro félretéve eme nemes célra.Majd találok még párat itt-ott és möglesz.
Plus az újabb kabát is vitte a pénzt.
Megnéztem a fotókat. Irigy is vagyok! Gyönyörű szép helyeken jártatok.
Egyszer majd én is eljutok oda, remélem. 577 kilőve. Pénzügyi vákuumban vagyok. A Mátra is csak óvatosan férne bele, viszont vasárnap, jó idő esetén egy környéki gurulás jó lenne! Ha marad valaki.
1)Nem éri meg az árát.
2)A naked tetszett belőle,de meggondoltam magam,idomosra szerettem volna ülni.Az idomos fazer meg nem gyere be
3)túl erős,100paci
3 szezon alatt mentem annyit, mint amennyit egy alatt illik.
Terminátorruha lötyög mint egy vitorla.
Spyke.Stílusosan kék fekete.Valami GP 66 air.Féláras utsó darabos accijóban volt nem lehetett kihagyni.Tapad rám mint egy űrruha.Picit még kicsi de jó lesz.
.No betét halom perforáció nyárra tökéletes ujja picit hossz de nem vészes.
Pocakból 3 KG leadva és már aláfér egy pulcsi is.
1. Hajszárítóval (netán hőlégfúvóval, de akkor nagyon érzéssel) elkezded melegíteni amíg meg nem lágyul a ragasztója, majd finoman lehúz.
2. A fényezésen maradt ragasztómaradványokat alkohollal letörölgeted.
3.Végül némi polírpasztával homogénné polírozod a felületet.
Bár a maradék 50 ojro félretéve eme nemes célra.Majd találok még párat itt-ott és möglesz.
Plus az újabb kabát is vitte a pénzt.
Egyszer majd én is eljutok oda, remélem. 577 kilőve. Pénzügyi vákuumban vagyok. A Mátra is csak óvatosan férne bele, viszont vasárnap, jó idő esetén egy környéki gurulás jó lenne! Ha marad valaki.