Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na baz,de kár hogy nem tudok menni
elvileg osztrákiában szállunk meg, szlovéneknél csak a találka van dél körül.....vagy valamikor...
Szlovénia nagy királyság :) Kranjska Gora ott van a Vrsic lábánál. Oda kötelező felmenni. Szállás van arra egy csomó. Én 2 hét múlva megyek megint :)
Na ezaz.Ehh.Szombat déltől hétfő 10-ig érek rá.
ma jutott eszembe....tudod nem vagyok egy előre tervező féle....
ó én csak egy icipici vállalkozó vagyok én nem tehetem
sajna most tényleg nem tudok menni veletek
Áh.Ha előbb szólsz találok magam helyett valakit.
Gyertek Ti is....fingom nincs mit csinálunk konkrétan, de a nockalm strasset megnézzük vasárnap az alpokban és holnap elvileg valami Krjanska Gora-nál találkozunk a hegylakókkal szlovéniában......már ha megyünk....
Jobbulást!....tegnap volt vadeset Takkernek is...... rá...
ecsém ezeknek a nagy vállalkozóknak megy ám az élet
huh basszus te jól megjártad
gyors felépülést kívánok!
Tudsz élni.
Ho9lnap lehet, hogy kiugrok Dórival egy szlovén-osztrák körre.......majd meglátom.....bár a Dóri már csomagol, de nekem még ojróm sincs......és szállás se.....és azt se tudom hova mennénk, csak nagy körvonalakban....
Dubrovnik.
Dubrovik?
ottis alatt Dombóvárt értem vagy még elöbb mondjuk Tamási
végülis ki lehet hagyni Kaposvárt ,Dombóvár felől is meg közelíthető Pécs.Én várhatlak benneteket ott is vagy éppen a Balaton parton bárhol
Sajnálom Cimbi
Mielöbbi gyógyulást!
mert vidám dolog. Nekem dobhártya szakadásom volt bunyóban Két hétig nem repülhettem, nem mehettem víz alá és nem fújhattam orrot. Nyilván másnap piszzkosul megfáztam

Bötö jobbulást... A bordához sok türelmet
Minek verekszik aki nem birja.
nekem csak bunyótól volt agyrázkódásom, de az is jó szar még külön is, nemhogy a többivel kombinálva. Meg-CT-zték? Nem tréfadolog...
mondjuk ezt nem ilyen smileynak szántam
BöTö ez nem semmi...
Nem bizony...
Az egy dolog, hogy minden tüsszentést vissza kell tartsak, de, hogy a fingást meg a büfizést is... az már büntetés.