Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

350 :(
DL mennyit megy?
1 tankkal.
Sanyi úr!
Ma mentem 1 kört hát a hátsó fékbetétcsere és folyadékcsere nagyon érett! Úgyhogy nagy valószínűséggel jövő héten igényelném is a dolgot. Addigra lesz Zseton
Ha lehet ragaszkodnék a gyári Brembo pofikhoz

üdv: szobbal
én csak 38km-t mentem egy tankkal.....igaz az T54-es volt...
Én 300-at azért elmentem egy tankkal.
Há ja.A mai modern élet.
Bár én midig is problémás ogre tipus voltam.Ami jó pocakban az hosszú mint a vonatfütty.
Mindig csodálkoztam, hogy az apróhirdetés miért van tele méretproblémás bőrruhával. Azt hittem mindenki hülye és nem tud normálisan vásárolni.
Most, hogy kezd szűk lenni az 52-es cuccom rájöttem az igazságra...
Nemigen.Én kérem belefogytam az aktuálisba.
Már most lötyög a januárban vett kabátom.
Vagy csak nincs rajtam pulóver.
ja, azt majd nekem is méret utáni szabóságnál kell bűrgatyát rendelnem
Rendelj pizzát asztalhoz oszt az elég edzés.
és kezdhetem előrlől b+ a 2-napi melómat b+ ! (nem sajáthibás!)
így se fórumozni se motorozni se edzeni semmitse lehet b
Nagyon kézfüggő.
Utcán nekem a 150Km/villogás volt a csúcs.De ha nyugisan túrázgat az ember PL az 577-es utsó ilyen túra volt a 248 Km után a köforgalomban már toltam a kútra.
A tankunk ugyan akkora! Nekem ha villog 12 liter megy bele! Mivel 17 litert emlegetnek így szerintem olyan 50 km-t még el kell tudni menni!

Nekem a hétvégén a Hringen az utolsó körben villant meg utána meg egyből folyamatosan világított! Majdnem 15 lityó ment bele
95-100km.ha olyan 100-120km/h val mesz egyedul.kiprobaltam.
Sziasztok!
Egy szakmai kérdésem lenne mert még nem vagyok képbe ez ügyben.SV1000-es motorom van ha kezd villogni az üzemanyag visszajelző még hány kilómétert mehetek vele?Mert elkezdett villogni és csak 11litert tudtam beletankolni.Köszi előre is
meló...
Na mi van? Semmi? Szóval a semmi van? Nem, a semmi az nem van, hanem nincsen. Dehát ha a semmi nincs, akkor már valami van, az meg már nem semmi. Ugye, hogy ugye?

TÉNYLEG SRÁCOK MÉ OFF A TOPIC?
Üdv!
öööööööööööööööö,hát izé,csak nőben,illetve nőn!
(AZ a helyes,hogy szereti ezt a környéket!)
Honnan tudod, hogy helyes?....vagy csak szereted a bozontosokat?
Nagyon helyes!
Jelenleg Pest, de van arra egy kis nyaralónk (Tahitótfalu)... és kedvelem a környéket.
11-es út?

Merre lax?
azért korai mert akkor még nem lesz meg...