Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A két kép között kb. két és fél perc!
Köszi a képet!
Sziasztok Én is itthon! Nagyon vagesz vóóóót! Bár úgy kiültem hogy juj! De meg kellene már tanulnom dönteni!
igen korrekt képek!....KÖSZ!
A képek minősége egy átlagos kompakt gép képalkotási képességével hozható összefüggésbe......(hú bakker és ma még nem is ittam.......)
Szájbermasín......
Áhh,a háromszög a legstabilabb!
Gixer letudva.
Sárga veszedelem:
Minnyá leesik.
Claudio Corti Hozzád képest.........
Lemegyek és felrúgom.Amúgy szakad az eső nem csinálja csak +25 ben.
Az nem azt jelzi...nézd meg a vészleállítót....akkor szokta azt irogatni ha kontakthibás... ....
Remélem hogy a menet közben fel-fel villanó check felirat csak a kiégett izzót jelzi.Ha nem szétrúgom a megbízható japán valagát ennek a .........nak.
Itt meg kis híján lapon!
Az üldözött.....
Üdv!Tényleg jó volt a mai nap.Jó idö,jó társaság,fasza pálya.Adtam a majrécsiknak és az adrenalinnak ma rendesen.
Most dokkoltam be.A Nyakam meg a pofám kegyetlenül leégett!
dejóvót ma hringen!...külön öröm volt találkozni Veletek!....ráadásul felengedtek és megfellebződtetek!
engem nem zavar a tanktáska.... csak miután leesett
becsönget, leveszed a gatyámról azt csá.

Szólok anyámnak, h a pitbu...akarom mondani csivavákat zárja el addig.

Sanyi, nem abban alszom ennyire azért nem vagyok fanatikus, pedig de jó is lenne, ha nálam lehetne, meg a motor is...Le se szarnám, h hajózom, ha ilyen utakon gurulhatnék délutánonként

amúgy itt (Ny-Németo.) már süt a nap hétágra és 25C, szóval lassan odaér, sztem kedd-szerdára.Én mindenesetre szóltam a jóidőnek, h Magyarországon már nagyon várják

Amúgy, lesz új gumám (M5 és némcsiben nagyon dícsérik a germánok ).Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban?Pl. mennyire csúszik kezdetben míg az a formaleválasztós izé le nem kopik?
Szerencséd.Engem a főnök nem enged.
Szia mester!

Na a teszt nem a pályán lesz de felelősségvállalósdival kipróbálható a 4 csingcsung japó márka legtöbb modellje!

Jössz reggel? Kint tali!

ÁWE!
Szabi. Nagynehezen,