Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen-igen, tőle veszem. Ma kezdődött el a folyamat, ami ugye 2-3 hét:)
Nem akarok én persze száguldani, de tervben van egy kis 11-es út és hasonló tanulgatás- és mivel filmezés a hobby-m, ezért terveztem ezt.
De persze, nem a haza úton fogom felrakni a kamerát a motorra....
Majd idén még biztos, csak kérdés, hogy mikor.

UI.: Örülök, hogy végre itt:)
Tessék itt fórumozni!

És óvatosan!

Üdv köztünk!
ha egy óvatos túra korai, akkor onboard minek?... ...ne hagyd magad a vadabb sportmotor.hu-s fórumoktól meg video-commentektől elkapatni, baj ne legyen belőle...
gratulÁlok, szép! ( Bár én sárgában, gömbölyűvázasban egy vödörlámpást szoktam látni itt a környéken, és a fejidomosnál nekem speciel jobban tetszik :-) )
Gratula
szia !
a háttérből itélve Pápán vetted a motort ? mi ugyanitt vettünk egyet pár hónapja. rendes volt a srác mindent elintézett ( műszaki, átírás,stb... )a barátom csak fizetett és vittük a motort.
üdv
Mé is korai?
Hát az sajnos korai... de lesz itt még alkalom- szerintem
Üdv.Szíp sárga.Gyere túrára.Asszem 20.-a valahol mecsekbe.
Sziasztok... még új vagyok ebben a fórumban, de ma sikerült elintézem első nagymotorom átiratását- megvételét.
Ha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3904568

it
t még megtalálja.
Majd csinálok on-boardokat a nyáron:D
A másik fele hogy úgyse mérik be mert motorokról nincs CO kibocsájtási adat mint az autókról! Szóval nyugodtan tedd a polcra fel ozt jóvan!
Szeva.
A katalizátort nem ellenőrzi semmi a motoron/esetleg a közlekedés felügyelet/igazából a végterméket tisztítja, átalakítja. Nem jellemző hogy új motornál nagyon felmenne nélküle a ch szint. Ha nincs helye ki szedheted, de a szondához ne nyúlj.
Bocsánat!

17.

Nem?

De!

18.
Martin jókat mond!

Szerintem vedd ki!

Nem?

De!

15.
Sziasztok!

Akinek katalizátoros SV-je van, azoktól szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményük a kiszedéséről.
Párban vannak (egyik a gyári dobban, a másik meg az összekötő cső végénél). Mivel sportdob van a mocin, az egyik már alapból kiesett. Most érkezik az új kipufogó (sérült a régi), és a Martin azt mondta, hogy ki szokták szedni az SV-kből...
Keresnék olcsóbb megbízható autót (Swift, Corsa) havi törlesztésre max kb 15 ezerig vagy kp-ben max 300e-ig. Üzembentartóival! Esetleg tartósbérlet is szóba jöhet.
Részleteket megbeszéljük.
Sürgős!
Kedves mindenki!
Kérlek, hogy e-mailben keressetek, mert sajnos egyre kevesebbet jutok gép elé, a sportmotor meg egy ömlesztett fos, és nem jut időm olvasni, mert kb lehetetlen (100 hozzászólásra jut 5 témába vágó).
Köszönöm!
Szia!
Igen tart,de kérlek küldj egy mailt az adatlapomon található címek valamelyikére, mert csak így tudom nyomon követni a dolgot. A hét vége felé pont megyek gumiért, akkor el is tudnám hozni!
19-20-a! Tessék jönni!

Vanyek és Dózer meg lesz látogatva és vmi zabálást is kellene "lájkolni!"

Há nem?

DE!

16.
Na bakker, pedig nézelődtem is a MAMI kamion közelében. Fene gondolta hogy ott rejtőzködtök mögötte. Dózertúrát nem vágom, mikor tervezitek? Mecsekben nem jártam még, jól hangzik.
15.

de asszem 16 alatt sanszos a sitt.
Erről jut eszembe!

14.
Megérted?

Nem?

DE

14.