Igen-igen, tőle veszem. Ma kezdődött el a folyamat, ami ugye 2-3 hét:)
Nem akarok én persze száguldani, de tervben van egy kis 11-es út és hasonló tanulgatás- és mivel filmezés a hobby-m, ezért terveztem ezt.
De persze, nem a haza úton fogom felrakni a kamerát a motorra....
Majd idén még biztos, csak kérdés, hogy mikor.
ha egy óvatos túra korai, akkor onboard minek?... ...ne hagyd magad a vadabb sportmotor.hu-s fórumoktól meg video-commentektől elkapatni, baj ne legyen belőle...
gratulÁlok, szép! ( Bár én sárgában, gömbölyűvázasban egy vödörlámpást szoktam látni itt a környéken, és a fejidomosnál nekem speciel jobban tetszik :-) )
szia !
a háttérből itélve Pápán vetted a motort ? mi ugyanitt vettünk egyet pár hónapja. rendes volt a srác mindent elintézett ( műszaki, átírás,stb... )a barátom csak fizetett és vittük a motort.
Sziasztok... még új vagyok ebben a fórumban, de ma sikerült elintézem első nagymotorom átiratását- megvételét.
Ha valakit érdekel:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-3904568
it
t még megtalálja.
Majd csinálok on-boardokat a nyáron:D
Szeva.
A katalizátort nem ellenőrzi semmi a motoron/esetleg a közlekedés felügyelet/igazából a végterméket tisztítja, átalakítja. Nem jellemző hogy új motornál nagyon felmenne nélküle a ch szint. Ha nincs helye ki szedheted, de a szondához ne nyúlj.
Akinek katalizátoros SV-je van, azoktól szeretném megkérdezni, hogy mi a véleményük a kiszedéséről.
Párban vannak (egyik a gyári dobban, a másik meg az összekötő cső végénél). Mivel sportdob van a mocin, az egyik már alapból kiesett. Most érkezik az új kipufogó (sérült a régi), és a Martin azt mondta, hogy ki szokták szedni az SV-kből...
Keresnék olcsóbb megbízható autót (Swift, Corsa) havi törlesztésre max kb 15 ezerig vagy kp-ben max 300e-ig. Üzembentartóival! Esetleg tartósbérlet is szóba jöhet.
Részleteket megbeszéljük.
Sürgős!
Kedves mindenki!
Kérlek, hogy e-mailben keressetek, mert sajnos egyre kevesebbet jutok gép elé, a sportmotor meg egy ömlesztett fos, és nem jut időm olvasni, mert kb lehetetlen (100 hozzászólásra jut 5 témába vágó).
Köszönöm!
Szia!
Igen tart,de kérlek küldj egy mailt az adatlapomon található címek valamelyikére, mert csak így tudom nyomon követni a dolgot. A hét vége felé pont megyek gumiért, akkor el is tudnám hozni!
Na bakker, pedig nézelődtem is a MAMI kamion közelében. Fene gondolta hogy ott rejtőzködtök mögötte. Dózertúrát nem vágom, mikor tervezitek? Mecsekben nem jártam még, jól hangzik.
Nem akarok én persze száguldani, de tervben van egy kis 11-es út és hasonló tanulgatás- és mivel filmezés a hobby-m, ezért terveztem ezt.
De persze, nem a haza úton fogom felrakni a kamerát a motorra....
Majd idén még biztos, csak kérdés, hogy mikor.
UI.: Örülök, hogy végre itt:)