Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm tesó!
Én minden megoldásra nyitott vagyok, csak a banda legyen egyben! Éljen a keménymag!
Nem!

De!
Khhmmm.. Spórolok nem jövök motorozni....
Széggyejjed magad! De nagyon! Hulye Kocsog! Eltorom kezedet lábádat!
Nembaj egyedül is jó volt! lepenceinél a bácsi megmondta a vízállásjelentést XD 11-es út 30cm! Mondom Wow! irány vissza és Egom! (szoval 2 lepence és 1 Dobogókő amit máá kicsit unok )

Szóval megnéztem a vízszintet! Meg motoroztam 1 qrvajót!
Csak 2x jöttek szembe de az 1ik nagyon nagy volt

Ja ugye víz miatt 11-es lezárva a 10-est aszfaltozzák itt ott szép kocsisor volt Csabán meg jászfalunk! Innen utólag is gratulálok hogy pont most aszfaltoznak és nem 1 héttel később. (idióták)

Na a víz! És ilyenkor mért csak a mobil van az embernél?
Szerintem csak megijedt és fékezett egyet.
Itt van sportmotoros videolink is:link

Belement a másikba vagy csak kiesett a motor az alól a srác alól?
Fasza volt a tegnapi Hungaroring.
itt van egy kis vidi amin előttem estek:link
Bud: amint rájövök hogyan kell windows movie makerrel megtartani a videó eredeti hangját vágás után, már tolom is youtubera a videódat... kicsit rázkódik a kamera, de nem lett rossz.

Jók lettek a képek is!
Hibátlan állapotú SV1000S gyári kipufogódobokat cserélnék sportdobokra.
Hehe Én Pécsváradon lakom a Zengő lábánál. Tegnap mentem egy nagy kört ismét és nagyon jó útszakaszt fedeztem fel (Mohács-Szekszárd), csak az nem nagyon esik útba ha lejönnek a nagyvárosból a többiek Amin végig kell menni az Bonyhád-Szászvár-Komló-Magyarhertelend-Orfű (a tónál pihenés és ivászat) bemenni Pécsre onnan aztán kérdés, h mire van idő. Ha nem fáj a segge senkinek akkor a sajnos hírhedt mánfai útszakaszon ahol meghalt már pár társunk ellehet menni ismét Komlóra majd Pécsvárad-Szederkény-Mohács-Szekszárd. Ez szép karika, az utak minősége meg olyan mint eddig
hát valószínű csinálok egy bejárást
össze kellene beszélnem Vanyek kollégával ő valódi Mecsek lakó
Kideríthetnéd mire megyünk
nem tudom rég jártam arra
Milyenek az utak a Mecsekbe , nem zsuvásak az eső miatt
szemét munka volt, még valami
Ez akkora állat, hogy .....hogy .....nem!?.....DE!....imádom....
nem

de

9

Lesett.

Nem?

De.
krumplis Májki
Csak mert tegnap nem értetted! Nem? DE!
Hát de nem volt igazam?

DE!

1
Hülye pizzafuti.Nyakon kéne vágni.
Na ma olyan sztori volt, hogy még most is duzzogok! Nézi a pizzafutár a gumimat.
Aszondja: "fúúú vazz, ezt úton így el lehet kenni?"
Mondom neki: "nem, ez a hungaroringen történt!"
Erre Ő: "Endúróval a ringen?"
Válasz: "Anyád picsáját buzi!" (Szúrtam egy 1-est és kerék!)

Enduró? Jóhogynem már krumpli!
Nem ittam eleget.
CHEC problem passz.Holnap próba.Megúsztattam kontaktspray-ben azt a bizgerét és sokat imádkoztam felett.
Elég oxidos volt a fékkapcsoló sarui is az csiszolva lett.

Ha nem használ maradt az egésznapos fűnyírásból egy pár deci benzin az megóggya.Mellg lesz pár percre asszem.
És miért nem jössz pályára?