Khhmmm.. Spórolok nem jövök motorozni....
Széggyejjed magad! De nagyon! Hulye Kocsog! Eltorom kezedet lábádat!
Nembaj egyedül is jó volt! lepenceinél a bácsi megmondta a vízállásjelentést XD 11-es út 30cm! Mondom Wow! irány vissza és Egom! (szoval 2 lepence és 1 Dobogókő amit máá kicsit unok )
Szóval megnéztem a vízszintet! Meg motoroztam 1 qrvajót!
Csak 2x jöttek szembe de az 1ik nagyon nagy volt
Ja ugye víz miatt 11-es lezárva a 10-est aszfaltozzák itt ott szép kocsisor volt Csabán meg jászfalunk! Innen utólag is gratulálok hogy pont most aszfaltoznak és nem 1 héttel később. (idióták)
Na a víz! És ilyenkor mért csak a mobil van az embernél?
Fasza volt a tegnapi Hungaroring.
itt van egy kis vidi amin előttem estek:link
Bud: amint rájövök hogyan kell windows movie makerrel megtartani a videó eredeti hangját vágás után, már tolom is youtubera a videódat... kicsit rázkódik a kamera, de nem lett rossz.
Hehe Én Pécsváradon lakom a Zengő lábánál. Tegnap mentem egy nagy kört ismét és nagyon jó útszakaszt fedeztem fel (Mohács-Szekszárd), csak az nem nagyon esik útba ha lejönnek a nagyvárosból a többiek Amin végig kell menni az Bonyhád-Szászvár-Komló-Magyarhertelend-Orfű (a tónál pihenés és ivászat) bemenni Pécsre onnan aztán kérdés, h mire van idő. Ha nem fáj a segge senkinek akkor a sajnos hírhedt mánfai útszakaszon ahol meghalt már pár társunk ellehet menni ismét Komlóra majd Pécsvárad-Szederkény-Mohács-Szekszárd. Ez szép karika, az utak minősége meg olyan mint eddig
Na ma olyan sztori volt, hogy még most is duzzogok! Nézi a pizzafutár a gumimat.
Aszondja: "fúúú vazz, ezt úton így el lehet kenni?"
Mondom neki: "nem, ez a hungaroringen történt!"
Erre Ő: "Endúróval a ringen?"
Válasz: "Anyád picsáját buzi!" (Szúrtam egy 1-est és kerék!)
CHEC problem passz.Holnap próba.Megúsztattam kontaktspray-ben azt a bizgerét és sokat imádkoztam felett.
Elég oxidos volt a fékkapcsoló sarui is az csiszolva lett.
Ha nem használ maradt az egésznapos fűnyírásból egy pár deci benzin az megóggya.Mellg lesz pár percre asszem.
De!
Széggyejjed magad! De nagyon! Hulye Kocsog! Eltorom kezedet lábádat!
Nembaj egyedül is jó volt! lepenceinél a bácsi megmondta a vízállásjelentést XD 11-es út 30cm! Mondom Wow! irány vissza és Egom! (szoval 2 lepence és 1 Dobogókő amit máá kicsit unok )
Szóval megnéztem a vízszintet! Meg motoroztam 1 qrvajót!
Csak 2x jöttek szembe de az 1ik nagyon nagy volt
Ja ugye víz miatt 11-es lezárva a 10-est aszfaltozzák itt ott szép kocsisor volt Csabán meg jászfalunk! Innen utólag is gratulálok hogy pont most aszfaltoznak és nem 1 héttel később. (idióták)
Na a víz! És ilyenkor mért csak a mobil van az embernél?
Itt van sportmotoros videolink is:link
Belement a másikba vagy csak kiesett a motor az alól a srác alól?
itt van egy kis vidi amin előttem estek:link
Bud: amint rájövök hogyan kell windows movie makerrel megtartani a videó eredeti hangját vágás után, már tolom is youtubera a videódat... kicsit rázkódik a kamera, de nem lett rossz.
Jók lettek a képek is!
össze kellene beszélnem Vanyek kollégával ő valódi Mecsek lakó
de
9
Nem?
De.
DE!
1
Aszondja: "fúúú vazz, ezt úton így el lehet kenni?"
Mondom neki: "nem, ez a hungaroringen történt!"
Erre Ő: "Endúróval a ringen?"
Válasz: "Anyád picsáját buzi!" (Szúrtam egy 1-est és kerék!)
Enduró? Jóhogynem már krumpli!
Elég oxidos volt a fékkapcsoló sarui is az csiszolva lett.
Ha nem használ maradt az egésznapos fűnyírásból egy pár deci benzin az megóggya.Mellg lesz pár percre asszem.