Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áztakurva.Jó szívás.Pihengess akkor.Bordatörés az nem egy babazsúr.
Gyógyulási idő? Nem tudom.
Hétfőn mennem kell dolgozni...
Jól megszívtad.
Gyógyulási idő?
Egy jó kis kanyargós szerpentinen mentünk, (nem akkor először) és kb előttem 200 méterrel ment egy autós, előtte senki nem volt és nyomott egy satu féket. Én már 150-ről nem tudtam volna 0-ra lassítani, szemből meg jött egy kamion. Maradt a jobb oldal. Ott viszont volt egy lejáró ami 5 cm-rel feljebb volt mint az út. Az megdobott és amikor leértem akkor az a frissen aszfaltozott úton megszokott kis apró kavicsos szaron elcsúszott a gép. A motor ráesett a lábamra és meg nekicsúsztam egy főútvonal jelző táblának... Röviden ennyi.
Hátsó felnije FR-nek mintha lenne olcsóban.Ha bele lehet hekkelni a régibe.

Nem semmi.Komoly lehetett.
Mi volt a szitu?
A motor gondjai: Első-hátsó felni + gumi, bal tükör, bal első index, lábtartó, váltókar, fejidom, faridomon egy-két karc.

Az én gondjaim: Agyrázkódás, 4 db törött borda a bal oldalon, zúzódott medencecsont, porcleválás a bal térdemben, boka ill. könyök sérülés.
Bazeeeeee.Nemááá.
Azért vangáz vagy nincsgáz?
Jobbulást.
Én elvagyok.Az évi esésadagomat remélem lerendeztem tavasszal.
Most meleg van és saját levemben vizipólózom.
Szasztok Fiatalok !
Csak szólni akartam, hogy kedden este eldobtam a vasat és csak most tudtam a gépemig elmászni.
Hogy vagytok?
Amit én is elkezdtem "átiratni-megvenni" az is 499, plusz a 130.
Szintén olasz... Mivel kimenni nem tudok, így ez van. de szerintem ez sem vészes.
Dettó.
De most elszánt vagyok.Szombaton nekiesem.Már előre remeg szerencsétlen.
:) én az 577-túra óta sem mostam le, a múltkor meg elkapott a zuhé. lánckenyőcs már mindenen van, csak a láncon nem :)
Mikor már nagyon láccik:
Téged mióta érdekel a kosz? :)
Cetli a templomajtón:
"A mise elmarad - Sátán vagyok".
óóó basszus
nem híttalak vissza, de megkérdeztem....a tárcsákat már eladta róla, csak a kopasz felni van meg...
nem tudtok svémhez első féktárcsát?
lóg az egyik mint az állat.
vagy komplett első kereket?
de occsón érdekelne
Hogy lehet egy sünnel időt mérni?
- ?
- Kiteszed az ablakba fél órára. Az pont 30 perc.

Nyuszika bemegy a boltba:
-Bocsi, de répa van?
-Bocs nyuszika, répa nincs csak banán.
-Ok, akkor irány Bana.

Há' noormális?
Az úgy 630 egy motorért, amit kb feléért vettek.
Enyém K7-esnek titulát látszólag romos állapotú gép volt.Neppernél alkudva 550-e plussz 200k az egész a forgalombahelyezéspapírok rendszám megazegész motyó.
Nepper jó fej.Ismerős volt így belevágtam.
Nem bánta meg hogy rámtukmálták.
Énmá láttam ilyen bugyit.
És ha menet közben lát az ember az optikailag jobb.5-10 méterről olyan mintha nem lenne koszos,horpadt,karcos.A feka meg ha poros azt kiszúrom annyi távról.
Enyém is kék (mármint a motorom), bár ilyen árnyalatú bugyit még nem pipáltam. Ha közelről nézed, mindegyiken fényezésen látszik a kosz.
A z államnak is kell valami ,hogy "eléldegéljenek" a politikusaink!
Én a +130ezerre gondoltam!