Egy jó kis kanyargós szerpentinen mentünk, (nem akkor először) és kb előttem 200 méterrel ment egy autós, előtte senki nem volt és nyomott egy satu féket. Én már 150-ről nem tudtam volna 0-ra lassítani, szemből meg jött egy kamion. Maradt a jobb oldal. Ott viszont volt egy lejáró ami 5 cm-rel feljebb volt mint az út. Az megdobott és amikor leértem akkor az a frissen aszfaltozott úton megszokott kis apró kavicsos szaron elcsúszott a gép. A motor ráesett a lábamra és meg nekicsúsztam egy főútvonal jelző táblának... Röviden ennyi.
Bazeeeeee.Nemááá.
Azért vangáz vagy nincsgáz?
Jobbulást.
Én elvagyok.Az évi esésadagomat remélem lerendeztem tavasszal.
Most meleg van és saját levemben vizipólózom.
Enyém K7-esnek titulát látszólag romos állapotú gép volt.Neppernél alkudva 550-e plussz 200k az egész a forgalombahelyezéspapírok rendszám megazegész motyó.
Nepper jó fej.Ismerős volt így belevágtam.
Nem bánta meg hogy rámtukmálták.
Énmá láttam ilyen bugyit.
És ha menet közben lát az ember az optikailag jobb.5-10 méterről olyan mintha nem lenne koszos,horpadt,karcos.A feka meg ha poros azt kiszúrom annyi távról.
Hétfőn mennem kell dolgozni...
Gyógyulási idő?
Nem semmi.Komoly lehetett.
Mi volt a szitu?
Az én gondjaim: Agyrázkódás, 4 db törött borda a bal oldalon, zúzódott medencecsont, porcleválás a bal térdemben, boka ill. könyök sérülés.
Azért vangáz vagy nincsgáz?
Jobbulást.
Én elvagyok.Az évi esésadagomat remélem lerendeztem tavasszal.
Most meleg van és saját levemben vizipólózom.
Csak szólni akartam, hogy kedden este eldobtam a vasat és csak most tudtam a gépemig elmászni.
Hogy vagytok?
Szintén olasz... Mivel kimenni nem tudok, így ez van. de szerintem ez sem vészes.
De most elszánt vagyok.Szombaton nekiesem.Már előre remeg szerencsétlen.
"A mise elmarad - Sátán vagyok".
lóg az egyik mint az állat.
vagy komplett első kereket?
de occsón érdekelne
- ?
- Kiteszed az ablakba fél órára. Az pont 30 perc.
Nyuszika bemegy a boltba:
-Bocsi, de répa van?
-Bocs nyuszika, répa nincs csak banán.
-Ok, akkor irány Bana.
Há' noormális?
Nepper jó fej.Ismerős volt így belevágtam.
Nem bánta meg hogy rámtukmálták.
És ha menet közben lát az ember az optikailag jobb.5-10 méterről olyan mintha nem lenne koszos,horpadt,karcos.A feka meg ha poros azt kiszúrom annyi távról.