Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello ,suzuki rf 400 hoz keresek sisaktarto dobozt konzollal ha van valakinek normális áron irjon köszi
Ja, amúgy tök jó lett :)
A nyákot gyártattad ?
Köszönöm!
ügyes
Nekem nagyon tetszik az parasztvakitos biketech funkcio, hogy felveszi a merest letarolhatod ès visszanezheted. Bar novel a prop tech nel nincs support azota sem megy minden laptopomon...
Csinalsz megrendelesre is kesobb, ha tul vagy a beta verziokon?
Mennyi a mintavetelezesi ido?
Red-el beszéltünk ma, felrakok képet a digitális szinkronizálómról.
A kütyüt még újra kell tervezni mert valamit elgányoltam az áramkörön és ronda, a PCs oldalon is van mit csiszolni külalakra.
A PC-s oldal meg a BikeTech Vacuum teszterlink koppintása amit fényképek meg Taschner videói alapján láttam belőle. Bízok benne hogy használható lesz, de csak hétvégén derül ki. Amit tud: hengerenként görbe a nyomás időbeli változásáról,
4 hengerre, "klasszikus" szinkronizálási oszlop ábra, választott hengerhez képesti eltérés, illetve amiről még kép van, a hengerenkénti minimum és max értékek, Fordulatszám kijelzés.
Tesztelni nem tudtam csak ilyen orvosi fecskendővel, nem volt még motoron, de mennie kellene a tesztek alapján.... max ha sikerült haver GS500-ára rádugni valamelyik nap.
De ha VC vezérlésed van akkor ezt tölcsed le és ott megvan minden adat!
http://www.manualedereparatie....
Na ! Csak nem Te is építettél digit karbiszinkront ?
Miből csináltad ?
Mert kinyírtad!?
Miért eladó már megint?

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Sziasztok!
Valaki nem tud nekem JPG-, vagy PNG formátumban küldeni RF feliratokat.
(Pl.: 600, a fejidomon lévő kis suzuki feliratot, hátsó idomon lévő RF600R feliratot, illetve az oldalidomon lévő RF feliratot.
Előre is köszönöm.
Hali....rf 400vc szelephézag érték érdekelne?köszi... :)
Sziasztok!
Fékfelújító készletet honnan célszerű beszerezni?
Érzésre szerintem az első főfékhengerrel kellene valamit csinálnom mert az érdekes akadozós érzés továbbra is megmaradt, de ha itt vagyok akkor a féknyergeket is szerintem célszerű lesz felújítani, bár ahogy nézegettem mozognak a dugattyúk. A Nagyvasnál kérdezősködtem ott dugattyú is benne van a féknyereg felújító készletben, és kell 4 készlet... egy vagyon lenne/lesz az első féket kompletten rendberakni. Valaki rendelt már tőlük fék felújító szettet?

Közben megjött a duplabubis sötétített túraplexi, tükrök, a motoros kiállításon meg szerintem értelmes áron találtam Yuasa akksit, mert a régi akksival ősszel már épphogy csak be tudott indulni.
Kell még 4db O-gyűrű az O-ring-től és össze lehet rakni a karburátorokat a héten, a digit karbiszinkronizálóm is talán elkészült annyira hogy lehessen használni.
Jó hír hogy az SKF partnereknél simán be lehet szerezni a porlasztó tőmítéseket, csak rendelésre igaz, de 2 nap alatt itt van. Mind a 4 fajta van ami a porlasztóba kell!
Csatlakozom Red kollégához nevetséges hogy még 2015-ben sem lehet alkatrészt találni RF-hez. Ha netalántán találsz hozzá a 4. motorbolttal való levelezés után akkor is horror áron van a karbi javító készlet. Csak ha érdekel valakit 10.500Ft/db és viccesen oda is irjáka az emailbe hogy 4 db kell.... és panaszkodnak hogy nincs forgalom
Nevetséges, hogy egy itthoni motorosbolt képtelen beszerezni 2db. olajszűrőt 2 hét alatt...
... és akkor megy a nyüglődés, hogy nincs forgalom. Vajon miért ?!
Gödöllőtől Cered pont 103 km. Hajrá ! Az országhatári út nagy élvezet, de csak óvatosan !
Élvezni kell, nem bizonyítani.
Sziasztok...szervezni kellene.. Kimondottan rf találkozót...ki volna ebbe benne?még olyannak kellene csinálni,szervezni..aki már jártas ebbe
Sziasztok!
Adjatok légyszi tippeket egynapos túrákhoz. Gödöllői vagyok, innen kb 100 km-es körzet érdekelne leginkább, elsősorban. Elég település meg az ottani látnivaló. Kerestem neten, de elég nehéz így, személyes tapasztaltok jobban érdekelnek. Nem a szerpentines útszakaoszok érdekelnek, hanem kirándulós helyek. Siroki vár stb....
Előre is köszi!
Sziasztok!
Kis program ajánló!
http://gerjenidunarock.hu/
szombaton felvonulásra igen meg amikor az edda lesz.
Sziasztok!
Idén Június 10.-14. között lesz Alsóörsön a Harley találkozó.
Jön valaki arra?
Tavaly voltunk ismerősökkel... Annyi motort nem láttam még, mint ott.