Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Nekem van! Hivj ha érdekel! 20-361-5561 Van fehér csizmám is!
Számod elküldöd? Köszönöm elöre is !
Elküldöd a számod ! Elöre is köszönöm !
Szia.Van hívj.
Sziasztok! 660-as raptorra keresnék telovédő harisnyát,és esetleg nincs valakinek egy kék vagy fehér szinü krossz csizmája eladó ?
Szia! nekem yamaha raptor 350-van abban tudnal segiteni a muszakiban? 06706398070 A Számom! köszi a segitséget üdv!
helló 06705982098
Ltz 400-as hoz való első teleszkóp porvédőt keresek!
Ha kell segítség a műszakihoz írjatok telószámot!
Helo!
Felraktam 3 képet ide fórumra a rendszámos quadomról aminek már 3 éve van műszakija és ha kell segítség írj egy telefonszámot és akkor tudok segíteni.
Igen van hívj.
Szia.Hívj úgy gyorsabb 06 30 231 79 20
Sziasztok,SÜRGŐSEN VENNÉK LTZ400-HOZ LEVEGŐSZÜRŐT,ÉS AHOZ TARTOZÓ KEZELŐ OLAJT. csütörtökre kellene valakinek esetleg van-e?
Egyre, de volt olyanom ami kettőre, (Uxa-528)
Nem tudom merre lehet!
cash83: A tied 2 szemelyre van vizsgaztatva?
Ami le van adva az le van adva!:(
Úgy tudom nem adják vissza!

de rendszám ügybe keress...
nkrisz83@citromail.hu
Zsé, ez a Maxxis Razr első gumi E-jeles? Mennyi lenne az ára a párnak?
Ltr 450 Eladó! Évj 2008 De 2010 ben üzemelték be! Érd 20-391-5561
Szia! 54000ft a4db uj gumi lepostázva! De van jó álapotu használtam is! Hivj ha érdekel 20-391-5561
Helo irj egy mobilszámot tudoksegiteni
Sziasztok! Érdeklődnék rendszámos quadot keresek, találtam olyat amin volt rendszám de ki lett vonva a forgalomból (le van adva a forgalmi és a rendszám is, a törzskönyve megvan ) mennyire macerás vagy hogyan lehet ezt újra le papíroztatni?
Eladó DWT felni GoldSpeed MXR2 es gumival egyben 80.000Ft
06-20-975-6135
ÜDv urak!
Lenne egy nagy kérésem,a problémám a következő!
Ltz-400 2004es, megdöglött a tavaly még a yoshimura elektronikám(szerintem beázott),sikerűlt szereznem egy másikat ami nem teljesen ugyan olyan két szám nem stimmel.A karbit teljesen szétszedtük ki lett tisztitva,belerohadt a benzin.
a tünetek nem indul,ha 10x erre mégis nagyon magas az alapjárat durrog gázadásra,semmi alapjárat.új a gyertya!
Bármilyen ötletet szívesen fogadok,én kifogytam az ötletekből,és a türelmem is kezd,nem beszélve hogy fél éve nem ültem rajt!
előre is köszönöm!
Szia.Van hívj 06 30 231 79 20