Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Van! Érd 20-391-5561
Szia.Van hívj:06302317920
http://www.off-road.com/atv/te...

Azt mondjak el ne merjem adni. hat tenyleg nem rossz.
Na az enyem ilyen.
Nemsokara otthon vagyok es dobok fel. Azt azert tudni kell rola hogy.limitalt kiadas kimondottan a suzuki quad verseny csapata hasznalta. Valoszinu azert ilyen brutal.
egy képet és egy árat azért írj!
rolandsimon89@gmail.com
Oksa, alszom ra egyet, lehet megvalok akkor inkabb az enyemtol. Koszi
Egyenlőre eladni szeretném.
Meg egy kerdesem lenne, van egy ltzre valo szinten yoshimura de a gyari suzuki team yoshimura. Nem erdekel cserebe vagy valakit nekem tul brutal!? A drz-et at kell alakitatni az ltzre ha emlekeim nem csalnak. Udv.
Szia! Mikor vettem az enyemet, ugyan ez volt a baj. Pocc-roff egy ideig semmi gond ami nalam max par km.jelentett. Kepzeld el akitol megvettem feltekerte az alapjarati csavart igy birta egy ideig, de mindezt azert mert a.szivatonak a kis rez dugattyujat ugy utottek be a helyere es befeszult. Sajna a kar ugyanugy.mozgott igy felteteleztem h jo. Ezt nezd meg eloszor lehet hogy a tied csak felakadt, megfeszult es ki tudod huzni pici polir, wd40 vissza es nézd.hogy mozog e rendesen. Nekem sajna nem jott ki 2 nap plussz spec szerszam kis kalapalas, de jo lett es azota is tokeletes az is es a motor is. Sok sikert. Udv.
Szia!

Előző tulaj szerint nem kell tömni! Rugók, felfogatás, szikrafogó megvan.
Nincs törve zúzva stb.
Hátul szét szedhetős 3db imbusz csavar fogja.
Drz volt előtte.
Ára 45.000 ft
Szia! Mennyiért adod, es mit lehet rola tudni? Udv.
Szia, nekem is van gyári szélesítőm olcsón. 0630-273-1779
üdv elsö lengőkarok szélesebbek a gyáritól ha igen mi lenne az áruk menyivel szélesebb és hátra szélesitő pogácsád nem e lenne és ennek is mi lenne az ára cakli pakli kösszi
Elauuudóóó!
keresek suzuki ltz 400 hoz szélesitött vagy pogácsákat elöre hátra vagy hátra szélesitő pogácsát elöre szélesebb lengökart
Ltz melegen leáll nem tartja az alapjáratot!Utána nehezen indul .szerintetek?Hidegen nincs baja!Hidegen pöcc röff!?Felhuzom az alapot de akkor tul magas, de tartja ,csak normálon nem!Segítsetek léccííííí!?
ITP 12-es felnik, gumival, Quadra vagy ültetett kocsira, szép gyári állapotban eladó. Lyukosztás 4X 110 mm.( LTZ hátsó tengelyére pontosan passzol,átalakító nélkül.) Tel: 0630 /8595-282 ÁR: 100.000 Ft / 4 db
Szia.13 és 15 ezer.
üdv.a kerekező vasat mennyiért adod?
LTZ 400 alkatrészek eladók.
Szia! Van! Érd 20-391-5561
Igen! Hivj ha érdekel! Érd 20-391-5561
Helló,keresek quad gumit Első:19x6.00-10
Hátsó:18x10-8

Ajánlatot,árat,fotót kérnék:stratus97@freemail.hu
Hello! Ha jól emlékszem akkor elöl 14szemes hátul pedig 40 szemes a lánckerék.