Szia .! én 15 km-re lakom ettöl a motortól.! láttam élőben.!
te szeretnéd megvenni? rendszámost akarsz? ha rendszámost akkor nézz más után mert ez a motor ezt az értéket nagyon nem éri.!
ha pedig nem rendszámos érdekel nekem van egy 2008 as gyári állapotú.! 06 30/ 312 0894
quados.jozef: tudnal akkor kepeket felrakni,csak hogy lassam mire cserelek? aztan ha kivalasztottam utanna telefonon keresni foglak a reszleteket megbeszelni! koszi!
Hello Mindenki! LTZ 400 hátsó felnit keresek 10-es méretben és hozzá tartozó Maxxis Spearz aszfalt gumit 225/40(50)/10 -es méretben!? Reális árakat mondjatok! Sürgős! de nem minden áron! Az "E" betű legyen benne! Üdv. Zoli
esetleg ha 1 ismerősöd venne a számon elértek. Gyári állapot Szép nem leharcolt.! Jó motorral / váltóval K8 as 720.E
:)
te szeretnéd megvenni? rendszámost akarsz? ha rendszámost akkor nézz más után mert ez a motor ezt az értéket nagyon nem éri.!
ha pedig nem rendszámos érdekel nekem van egy 2008 as gyári állapotú.! 06 30/ 312 0894
nullltz400
Esetleg a többiek?
A két darab fekete Acerbis kézvédőt és fekete Ufo plast kézvédőt ide tudod adni 15.000 ft-ba? persze ha hiánytalan, nincs deformálva és törve!
Eladó egy garnitúra gyári did felni.
Újszerű állapotú, 1-2 gyenge karc van csak rajta, mindemellett szép fényű. Irányár 96eft
30 355 7274
suzuki ltz 400 hátsó kerékagy strapabró?
Épített quadba szeretném.