Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! Érdekelne mind a háróm! Mi a péz érte?
elfelejtettem mondani, ha másik dob is érdekel mellé, akkor kevesebbért oda adom!
Inkább telefonon.Hívj köszi.
Mi van meg ebbol es mi a ara.
Koszonom.
Istvan.
LTZ 400 Kért fotók.
Szia.Igen megoldható a posta.Hívj és egyeztessünk. 06 30 231 79 20
Szia. A kepen megjelolt erdekelne.
Megoldhato e a postazas utanvetellel?
Kedves Berhidai Quad-os ismerőseim! Érdeklődnék hogy még mindíg áll-e a segítségnyújtásotok a hátul lévő táblával kapcsolatban. Ha igen szeretném igénybe venni, és kérnélek benneteket, hogy segítsetek, hogy akár én is gurulhassak Veletek! Esetleg tel, e-mail cim, hogy találkozhassunk és beszélhessünk esetleg együtt felkészíthessük. Köszönöm Üdv. Zoli
Szia Peti! Értekezzünk telefonon vagy e-mailben!
Oks, köszi! Felhívlak mert akarok több mindent is kérdezni, egyezkedni.
Szia! Már csak az első fútóművem van meg! 80000ft Megnézem van e még feketéből!
Szia! hátsó futóművet ma póstázóm ki az elkelt! első fútómű még megvan! az 80000ft érd 20-391-5561
Szia! Engem is érdekelne a hátsó híd és az első lengőkarok? Mennyibe lenne? Köszi előre isGergő
ltz 400 verseny kilépő ELADÓ ! 40000FT TEL:06703274701
Sziasztok!
Veszprém és környékéről keresünk quados társakat túrázásra!
Szia Józsi! Mennyi lenne a futómű szett? Meg lenne még egy kérdésem a fekete idomszett amit küldtél, a lámpához tartozó kis fekete műanyag valahova elkeveredett, nincs véletlenül még egy ilyened? Üdv. Zoli
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Sziasztok!
Bocs, akinek azt mondtam, hogy elkelt már az első-hátsó Hauser futómű, mert akinek félretettem, nem jött érte! Érd 20-391-5561
Szia,
vannak hátsó tengelyeim 15-30.000-ig.
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Szia,
erősített felniből csak 2db elsőm van már csak. De gumijaim vannak nagyon jó árban újak és használtak is. A gyári kerekeidet beszámolóm, ha gondolod!
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Szia Józsi! Érdekelne 1 garnitúra erősített felni új vagy újszerű gumikkal ,az én széria garnitúrámat bekellene számolni kopott gumikkal .Mnnyit kérsz rá.? Várom válaszod .KÖSZI Csáó
440-es henger,dugó,gyűrű eladó.
Szia.Van 30-35 ezer.
Hello Józsi.Holnap délelőtt tudlak csak felhívni.De holnap mindenféle képpen felhívlak. Köszi Feri