Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello.
Keresek hátsótengelyt LTZ400-hoz 2003 ev.

Koszonom.
Szia.Válaszoltam de jobb lenne ha hívnál +36203915561
Quados Józsi irtam neked emailt a citromailedre. Tudnál rá válaszolni?Köszi Feri
Ltz 400 Alkatreszek! Érd 20-391-5561
Köszi Petya
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
istvanmotor: Termeszetesen,erdekel a dolog! Koszonom hogy szoltal ! A tovabbiakat kuldom az email cimedre!
ahogy láttam, Nyadony-t is érintitek :)
kisgellén! H.Böszörményből és Debrecenből összejárunk Quadozni minden vasárnap általában Böszörményből 9ó 30-kor indulnak a motorosok, és 10 órakor Debrecen szélében találkozunk,és innen megyünk tovább Hajdú és Szabolcs megyében, 60-80-100 km-es túrákra, ha érdekel az e-mail címemre küldj telefonszámot. István Debrecenből:e-mail: istvanmotor@freemail.hu Tel: 06 30/8595-282
Öntvények-be benne van a gyártás ideje.
Honnan lehet tudni hányas évjárat egy ltz?Pl. az alvázszámban szerepel K4akkor az 2004es?
Koszonom. Mar megoldottam.
Hello Jozef a polcon a traktormintás gumi mekorák és mi az ára?
Szia! Van hűtő! 20000ft/db
Szia,
ilyen tükröt bármelyik motor vagy kerékpár szaküzletben tudsz venni, nem nagy pénz!
Szia,
quadosjozef@citromail.hu , bocsi ez a jó email cím!
Szia,
quadosjozef@freemail.hu
Hello.quados Józsi megtudnád adni nekem az email címed?Lenne privátban egy kérdésem.Előre is köszi. Feri
olyan tükör ami a kawasakin van, mi pénz?
Koszonom. Gondolkodom rajta.
Szia.Hívj az alkatrészek miatt.06 30 231 79 20
Szia.Van 10-20 ezer között .
esetleg ha valaki tud valakit aki ilyenek feujításával foglalkozik kérem jelezze
érdekel valaki ltz 400 hoz felujításra szoruló komplett hengerfej ,dugattyu,henger?Minden megoldás érdekel!
Szia. Erdeklodnek huto irant LTZ400-hoz. Kernek egy arat es fotot. Koszonom.